בדיקת תמונות
-
@אנוממי
א. מה הענין להקפיץ אשכול מלפני שנתיים וחצי על איטיות של 6 דקות?ב. שאלה כנה לכל ה"מדווחים" על איטיות בבדיקת התמונות:
- האם אתם סבורים שהאחראים על המערכת אין להם את המידע הזה?
- האם אתם סבורים שאלו שתכנתו את המערכת לא יכלו להכניס יכולת לתת התרעות בשעת איטיות לא צפויה, וכן יכולת לייצא נתונים אנליטיים של מהירות הבדיקות בכל שעות היום?
- אולי אתם לא מתכוונים ל"דווח" אלא להתלונן? האם אתם סבורים שזה דרך יעילה לשפר את המצב?
-
@yzahn מה רע בלהתלונן? לפעמים צריך לשחרר קיטור. אם עושים את זה בצורה מכובדת ואמיתית אינני רואה בעיה.
-
@yzahn אמר בבדיקת תמונות:
אולי אתם לא מתכוונים ל"דווח" אלא להתלונן? האם אתם סבורים שזה דרך יעילה לשפר את המצב?
לדעתי כן,
הרי ברור שאם אף אחד לא יתלונן, יגידו מנהלי נטפרי, אם אף אחד לא מתלונן זה אומר שהמצב הנוכחי לא מפריע למשתמשים, למה לשנות אותו (בפרט שזה כרוך בעלויות נוספות)? -
@shraga
האמת שזה ממש מפריע
וזה לפעמים ממש מסינ לחכות לסינון ולא להתפתות לנסות לגשת ללא נטפרי ולקבל ישר את המידע
לעיתים זה מאד דחוף אתה קורא מאמר שמצורף לו איורים ואתה לא יכול להבין ללא התמונות
וצריך לחכות הרבה זמן ומדי פעם לרפרש הרבה דפים פתוחים לראות מי כבר נפתח
בקיצור הרבה מסי"נ -
פוסט זה נמחק! -
@מצפה-לישועה אמר בבדיקת תמונות:
@yzahn אמר בבדיקת תמונות:
- האם אתם סבורים שאלו שתכנתו את המערכת לא יכלו להכניס יכולת לתת התרעות בשעת איטיות לא צפויה, וכן יכולת לייצא נתונים אנליטיים של מהירות הבדיקות בכל שעות היום?
לא, הם יכולים לעשות זאת, אבל משום מה הם לא עושים זאת.
מנין לך שהם לא עושים זאת ?
-
מה קרא?
31 דקות! -
-
@ארגנטיני כנראה זה הזמן שלוקח לתמונות להגיע לארגנטינה
או שיש פקקים בדרך... -
עוד פעם!
-
@ארגנטיני
כל התמונות שצילמת את המסך היו סביב שעה 6 בבוקר לפי שעון ישראל.
יכול להיות שיש לכך משמעות מסויימת... (בד"כ אין ביקוש לסינון תמונות ממשתמשי נטפרי בשעה הזאת) -
@מטעמים אמר בבדיקת תמונות:
@ארגנטיני
כל התמונות שצילמת את המסך היו סביב שעה 6 בבוקר לפי שעון ישראל.
יכול להיות שיש לכך משמעות מסויימת... (בד"כ אין ביקוש לסינון תמונות ממשתמשי נטפרי בשעה הזאת)אם יש מספיק תמונות שצריכים לחקות 38 דקות אז יש מספיק ביקוש...
-
@DovidStroh אולי אין מספיק בודקים בשעה הזו?
-
@מטפלת ודאי שאין מספיק ואני בטוח שנטפרי כובד על זה אבל אם לא כתוב שאין תמונות שנבדקות ובודקים תמונות מלפני 38 דקות אז יש ביקוש.
-
-
@MendelSit
מאיזה מדינה אתה? אצלנו השעה הזאת תהיה רק עוד 12 שעות....
-
@מטעמים זה בארה"ב
וזה אתמול בלילה לא היום בלילה -
בקיצור:
כל התלונות כאן הם רק סביב השעה 6-7 בבוקר.
גם של @אנוממי וכן של @ארגנטיני ו- @MendelSit(אני מדבר על תלונות משנת 2019... האשכול הזה די ישן...)
המידע הזה חשוב כדי לשחרר 'קיטור' בצורה מדודה ומכוונת ולא סתם לאויר...
-
גם בשעות הערב לפעמים לוקח זמן
למרות שהמחוון מציג זמן של כמה שניות בודדות מעולם לא נבדקו לי תמונות המהירות הזו
בפועל לוקח כמה דקות טובות -
@זבולי אמר בבדיקת תמונות:
גם בשעות הערב לפעמים לוקח זמן
למרות שהמחוון מציג זמן של כמה שניות בודדות מעולם לא נבדקו לי תמונות המהירות הזו
בפועל לוקח כמה דקות טובות