שאלה לגבי דף נחיתה שנחסם
-
שלום וברכה,
אני מקווה שהגעתי למקום הנכון -
יש לי תכנית בריאות לאמהות, אותה הצעתי לרשימת המנויות שלי (קבוצה של מעל 1,000 נשים חרדיות, כולן עם חסימות כמובן). קיבלתי די הרבה תגובות ממנויות נטפרי שרוצות להצטרף אבל דף ההרשמה חסום להן.
אני מאוד מקפידה ליצור דפים נקיים, לכן הופתעתי שחסום.
בדף אין תמונות בעייתיות (אבטיח, אננס, חסה...) לא וידאו ולא הפניות לאתרים בעייתיים, רק מידע, וקישור לתשלום מאובטח.
אודה לכם מאוד אם תבדקו את הנושא ותאשרו פתיחה של הדף, יש נשים שמחכות להירשם.
הנה הקישור:
https://lp.vp4.me/jhmwאפשר לפנות אלי גם למייל
hila.ariel7@gmail.comבתודה רבה מראש! הילה אריאל.
-
@ariels פתוח
-
מה הכוונה, פתחתם עכשיו?
כי עד עכשיו זה לא היה פתוח.
אם כן, מה צריך לעשות כדי שיפתחו לי באופן קבוע את הדפים? למי אני פונה בנושא? -
@ariels אינני יודע לחצתי וזה פתוח
-
קיבלתי תגובות מנשים שרוצות להירשם והדף חסום להן. כולן בנטפרי.
איך בודקים את הנושא? -
@ariels
לפתיחת אתר חדש (שטרם נבדק ע"י נטפרי) צריך לשלוח (בפעם הראשון) פניה לנטפרי דרך מערכת הפניות.
אתר שאושר ונפתח, נפתח לכולם.במקרה של דף נחיתה במערכות דוגמת smoove וכדו', (מטבע הדברים) כל דף צריך פתיחה נפרדת כמו אתר חדש.
-
אולי חסום להם בגלל הגדרות קהילה וזה כבר לא דבר שקשור לנטפרי
-
אין לי מה להוסיף למה שהמנהל כתב מעליי שזה כנראה קשור להגדרות קהילה.
מה שאני מכיר מהלקוחות של "מערכת הדיוור של 3 פינות" זה שיש לנו אפשרות לתת ללקוחות להירשם על ידי שליחת מייל לכתובת שתרשום את השולח אוטומטית לרשימת תפוצה, ואף אחד ממי שסידרנו לו את זה לא משתמש!
האחוזים שנחסמים הם על פי רוב כל כך נמוכים שיותר קל פשוט לרשום לבד כל כתובת ששולחת שהדף חסום לה.
דרך אגב אם ישלחו לך צילום מסך מהדף חסימה נראה לי שכתוב שמה אם זה בגלל קהילה או בגלל תוכן לא ראוי. -
האמת, אם כל אחת תתחיל לשלוח לי צילומי מסך זה לא יגמר בקלות... יש ב"ה מאות נרשמות שרובן הצליחו להיכנס ומיעוטן לא. ואני לא יודעת כמה היו שרצו להירשם ולא יכלו.
בכל אופן תודה לכם,
לפחות אני אדע להבא מה לעשות (לשלוח אישור פתיחה)
ומה לכתוב לחסומות שזה עדיין לא נפתח להן.
תמשיכו לעשות חיל.