טלפון כשר במחיר הוגן
-
-
-
מה זה ? -
יש את K34 ויש את K35
ב K35 הגרסה באותו בסיס כמובן משודרגת יותר
ב K35 המכשיר יותר מאסיבי ואת שאר היתרונות ניתן לראות במודעה ש @אנוממי הציג
גם מכשיר K34 עבר שדרוג וב"ה כיום הוא מכשיר מצויין שתוקן בו כל התקלות -
@סים-כשר מה מחירו של הK35 ?
-
@מעמד
המחיר נע סביב ה 500 ש"ח -
-
איך הK34 והK35 מחזיקים בנפילות [לא למים, וד"א, אפשר לדבר בבריכה?]? למישהו יש ניסיון?
-
במה הK35 הוא יותר טוב מהנוקיה 3310?
והאם יש מעלות בכל זאת לנוקיה? -
@יעקב-ישראל אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@magicode אם אתה יכול אשמח שתעביר את הכתבה מהקישור הזה לאחראי על וועדת הרבנים
זה יהיה ממש מהפך אם הוא יהיה כשר
עדיף רק את הגירסא המשודרגתביקשת. קיבלת.
-
@אחד-תם אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@יעקב-ישראל אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@magicode אם אתה יכול אשמח שתעביר את הכתבה מהקישור הזה לאחראי על וועדת הרבנים
זה יהיה ממש מהפך אם הוא יהיה כשר
עדיף רק את הגירסא המשודרגתביקשת. קיבלת.
אני לא קשור לעסק הזה.
-
זכה מלאכתו נעשית בידי אחרים
-
@אחד-תם אכן רק שחמש אנשים שונים לקחו את זה ברצינות מה שגרם שיהיה גם בלי הועדה
-
פוסט זה נמחק! -
@shraga אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
יש כללים למחיר הוגן ולמחיר מופקע, צריך לברר, אבל ודאי שיש בזה כללים
התעסקתי פעם בנושא דומה עם דיין, והוא לימד אותי כללים ברורים שכתובים בחושן משפט בנושא (בהקשר להפקעת מחיר, מה נחשב להפקעת מחיר).
-
נוקיה 105 עולה בדרא"פ [יש לי חבר שגר שם וממנו שמעתי כ"ז] סכום השווה ל-50 ש"ח וכל ההבדל בינו למוצר הכשר הנמכר כאן ב-150 זה רק הודעות [שבכ"מ לא רלוונטי בגלל הסים] ושפה [שבכ"מ לפי מה שמבקשים],
אמנם יש כן איזה עניין שצריך עדכון תכנה לשינוי המס' הסידורי של המכשיר [IMEI] כדי שיעבוד עם סים כשר אך זה סתם תירוץ כיון שניתן לרכוש מספרים עוקבים ולהכשיר את כל הסדרה במקום להשאר עם אותם כמה אלפי מספרים מה שג"כ גורם למצב שבמקרה שהמכשר נגנב הגנב יכול הלנות ממנו שלא כמו בציבור החילוני שניתן לחסום את המכשיר כך שלפחות הגנב לא יהנה מה שמפחית את הגנבות [רלוונטי בעיקר לנהגי אוטובוס ערבים שכשהם מוצאים מכשיר הם יחזירוהו לחדר אבדות ולא ימרו אותו או יקחו אותו לעצמם]. -
המציאות היא שוועדת הרבנים לענינים לעניני מתוקשרת, גובה עמלה של 50 שקל על כל יחידה, כל טלפון, עבור הכשרות שלהם.
לכם אם טלפון עולה שם 50 וכאן 150, כאשר מתוכם 50 הולכים לוועדת הרבנים, המוכר עושה עליך 50 שקל רווח, שזה כלום, אחרי כל ההוצאות שיש לובעלי עובד בזה, ואני יודעת איך זה מתנהל
-
@רחלי1 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
המציאות היא שוועדת הרבנים לענינים לעניני מתוקשרת, גובה עמלה של 50 שקל על כל יחידה, כל טלפון, עבור הכשרות שלהם.
לכם אם טלפון עולה שם 50 וכאן 150, כאשר מתוכם 50 הולכים לוועדת הרבנים, המוכר עושה עליך 50 שקל רווח, שזה כלום, אחרי כל ההוצאות שיש לובעלי עובד בזה, ואני יודעת איך זה מתנהל
מאוד מעניין מה שאת אומרת.
בכל מקרה ייתכן שבעלך עובד בזה, אבל אין לו שמץ של מושג על העבודה שלו...
ועדת הרבנים גובה עמלת כשרות בין 2₪ ל 10₪ לכל מכשיר... -
@Itshe אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@רחלי1 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
מאוד מעניין מה שאת אומרת.
בכל מקרה ייתכן שבעלך עובד בזה, אבל אין לו שמץ של מושג על העבודה שלו...
ועדת הרבנים גובה עמלת כשרות בין 2₪ ל 10₪ לכל מכשיר...אז אולי הוא עובד עלי:)
ככה הוא אמר לי -
הוא לא עובד עליך כמובן..
עובדים עליו.
רק בגלל שהוא בשוק הזה, זה מה שהוא שומע כל הזמן...