בוט עדכונים למכלול
-
@יאיר-מן מה זה קשור למנהלי נטפרי ??
הם לא אלו שהקימו את המכלול רק מפנים לשם ! -
@מעמד אמת ויציב אבל מכל מקום כיון שיש לנטפרי אינטרס שהמכלול יתפקד כדי שהם לא יאלצו לאפשר לאנשים גישה לויקיפדיה אני מצרף כמה לינקים להוכחה
סירת נקיפדיה
דף משתמש של Magicode -
@יאיר-מן אמר בבוט עדכונים למכלול:
@מעמד אמת ויציב אבל מכל מקום כיון שיש לנטפרי אינטרס שהמכלול יתפקד כדי שהם לא יאלצו לאפשר לאנשים גישה לויקיפדיה אני מצרף כמה לינקים להוכחה
סירת נקיפדיהכנראה ירדו מזה מזמן
-
@יאיר-מן
אני ממליץ למכלול להשתדרג עם בוט שיסגור דפים שכביכול נמצאים ב"עריכה".
הדבר המעצבן ביותר הוא הקטע שאתה נכנס לדף בויקיפדיה, מופנה למכלול ומגלה כי הערך נמצא בעריכת אספקלריא או מה שלא יהיה.
אם הערך לא פורסם בתוך שבוע (לדוגמא) ממתי שהדף נפתח - שימחק.אתם צריכים להבין שאתם גם מחויבים למשתמשי נטפרי...
אחרי הכל - ברגע שפתחתם את הדף, חסמתם את הדרך שלי למידע הרצוי והנדרש לי.
אם אין לכם את הדף מסונן/ערוך - אל תפתחו כזה!
כשתהיו מוכנים לגמרי יחסמו את ויקיפדיה. עד אז - תנו לרובוט לעשות את שלו.לא אישי כלפיך. כן לתשומת לבך.
-
-
כפי שהבנתי זה מדיניות של נטפרי @mgoldenbe תקן אותי אם אני טועה
-
-
כן. זה הדרך שלנו לחסום ערכים.
-
@magicode לגופו של עניין עוד מעט מסיימים את הייבוא ונצטרך בשביל תחזוקה שוטפת לדעת איכשהו על עדכונים בויקיפדיה (כבר היום יש תלונות שהערכים לא מעודכנים, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עוד שנתיים, אם לא יהיו עדכונים המכלול יאבד את האפקטיביות שלו
-
@יאיר-מן
אני מכיר קצת את ויקיפדיה.
זה נפקמ רק אם אתה קורא חדשות בויקיפדיה.
ערכים חשובים ככל שיהיו כמעט לא מתעדכנים בויקיפדיה שנים רבות. -
@magicode אמר בבוט עדכונים למכלול:
@יאיר-מן
ערכים חשובים ככל שיהיו כמעט לא מתעדכנים בויקיפדיה שנים רבות.לא רק חדשות, יש גם נפק"מ באישיים שחיים איתנו.
-
@יאיר-מן
ערכים חשובים ככל שיהיו כמעט לא מתעדכנים בויקיפדיה שנים רבות.אני גם מכיר אבל אני גם יודע שיכול להיות שאיזה סטודנט שמגלה שערך שקשור לעבודת הגמר שלו הוא קצרמר אז הוא מרחיב אותו בצורה רצינית או שיש מיזם להרחיב ערכים בנושא מסוים בקיצור קורה שמתעדכנים ערכים
-
זה נפקמ רק אם אתה קורא חדשות בויקיפדיה.לא מדויק.
ישנם ערכים סטטיסטיים שדורשים עדכון שוטף.
לדוגמה:
תקיש בגוגל "מודיעין עילית":
לעומת מה שכתוב במכלול:וזה מלמד אותך על הכלל.
במקרה זה ערך ללא נפק"מ... כי לא תפסיד מכך כלום שפספסת 10,000 איש בספירה שלך,
אבל לדעתי יהיו מקרים שזו תהיה שגיאה להסתמך על נתוני המכלול, וצריך לקחת זאת בחשבון. -
-
@יאיר-מן כמדומה לא.
-
@צדיק-תמים הוא מופיע ברשימת הבוטים
-