הגדלתי את מהירות ההורדה ושילמתי כפול
-
לא צריך להבהל...
רק תמחוק את השיוך של החשבון הזה בהגדרות הסינון, -
אבל היות וכבר היה שימוש מזה יגבה על זה תשלום, לא?
-
היה 15 מגה וביקשתי להגדיל ל-40
אין לי מושג למה בשביל זה צריך לשנות את ה-IP אבל חוץ מזה לא היה כלום באותו יום שיכול להסביר את התופעה....אם יש עוד סיבות שיכלו לגרום לזה אשמח לשמוע.
-
@ירדן תשלח פניה
-
לא יגבו כפול, משום שאם לא תשתמש עוד פעם בשיוך הישן, אז יגבו עליו רק יחסית לחודש שהשתמשת,
-
נכון
אבל בסוף זה יצא יותר כי יגבו חודש מלא, כי זה פחות מ15 יום, ועוד שש ימים.
האמת שלא כזה אכפת לי... רק צריך לתת על זה את הדעת ולחשוב על כל מיני אפשרויות שלא יהיו גביות לא הוגנות בטעות. -
-
@frize37
כנאה פספסת, תסתכל כאן,
http://forum.netfree.link/topic/621/הוספנו-תשלומים/7 -
לא צריך ראש עמוק להבין את החישוב.
העיקרון הוא אם הבנתי נכון שכל שהיה רצף של שבועיים או יותר ללא שימוש בחיבור הזה, בסוף החודש הם לא יכללו בחיובים, לדוגמה, מה-1 לחודש עד ל-14 לחודש הוא לא היה בשימוש, וביום 15 לחודש כן היה בשימוש, ושוב בימים מ-16 לחודש ועד ל-31 לחודש לא היה בשימוש, החיוב בפועל תהיה רק עבור יום אחד בלבד, ואני מאמין שרצף הימים לא חייבת להיות בתוך אותו חודש, וגם אם שבוע אחת היא בסוף אוקטובר ושבוע בתחילת נובמבר גם לא יחוייב על אלו הימים.מה שכן, הוא שבמקרה בצילום המסך של @ירדן , בגלל החלפת ה-IP אז יום ה-6 ישולם כפול ( @administrators נא לזכות בחצי ש"ח או לפחות להוסיף חצי נקודה ) כי באותו יום היה בשימוש בשניהם כי לא הוחלף ה-IP ב"ויהי בחצי הלילה".
[הרחבתי יותר מדי כי זה כבר נטחן כמה וכמה פעמים וללא מוצא,]
-
@abc אני חושב שהחישוב מתאפס כל 1 לחודש.
כלומר אם השתמשת בחודש נובמבר מתחילת החודש עד ה23 לחודש. ואחרי זה בחודש דצמבר התחלת להשתמש מה8
לחודש עד סוף החודש אתה תחויב על 2 חודשים מלאים..
החישוב לפי ימים מתבצע רק על אותו חודש שלא השתמשת לפחות 15 יום.
שוב כך אני הבנתי. אשמח אם @administrators יאשרו או ישללו את מה שכתבתי.
ולכן במקרה של פותח האשכול החיוב יהיה על החיבור הישן חיוב יחסי עד ה6 לחודש ועל החיבור החדש חודש שלם. ולכן זה קצת יותר מחצי שקל.
בכל אופן בדיוק בשביל זה יש את מערכת הפניות. אני בטוח שהם ישמחו לעזור ולתקן אם יש חיוב מיותר. -
אני יסביר.
בעיקרון היה צריך להיות שכל חיבור שמקושר לחשבון יצטרך לשלם מהרגע שקושר עד הרגע שהפסיק לקשר.
לא יודע באיזה רזולוציה מקובל בשוק. האם שעות דקות או ימים. אבל זה מה שהיה צריך להיות. לפי מה שמקובל בשוק.
אבל אני לא רציתי שאנשים ישכחו וישאירו את זה מקושר וסתם יחייבו אותם. אז החלטתי על זיהוי אוטומטי של ניתוק. שהפרמטר של הניתוק זה 15 יום ומעלה שאין גלישה בכלל.
ולכן החישוב מתעכב עד ה 16 לחודש הבא לכל מי שהתנתק. כי עדיין אי אפשר לוודא שהם התנתקו לפני שיעבור הזמן.
לגבי החפיפה כשעוברים חיבור. בהתחלה חייבתי על זה. אבל אחרי שקלטתי את ה"טעות". התחיל להיות לי נקיפות מצפון מכל הסיפור של הכסף. כי לך תדע איפה עוד אני יטעה ודין פרוטה כדין מאה. צחקו עלי שאני יותר מידי מדייק. ומבזבז על זה הרבה זמן. (אולי היה עדיף שהיה עולה לאנשים עוד חצי שקל פה ושם והיה פחות פניות שממתינות לפיתרון). בכל מקרה הוספתי כלל בכללים שיכול להיות סטיה של 2 ימים בפעולה האוטומטית של זיהוי ניתוק משתמש. וגם הורדתי את היום האחרון אחרי שבן אדם מתנתק. ככה שאם נניח מישהו גלש רק יום אחד הוא לא יחויב בכלום.
היה לי גם חשש שהשעון של השרת סינון לא יהיה מדויק. ולכן עלול ליות מקרים שיוחיבו חצי שקל שלא בצדק. אבל כבר אמרו לי כולם שאדם דעתו על זה שיכול להיות שהשעון לא מדויק. ודעתו על זה שיכול להיות טעויות קלות במקרים חריגים בחישוב אוטומטי.בכל מקרה אם יש לכם הערות תעירו.
-
באזור האישי - בתשלומים - כללים רשמת:
אז אתה לא צריך להרגיש נקיפות מצפון... -
עס כאפט א פחד!
@magicode מאיפה ה'יראת שמים' הזה ? -
אני פשוט בהלם.
כזו זהירות בממון הזולת.
אשריך. -
@למדן-וידען אני לא יודע מאיפה. כנראה עבד ע''ע. אבל מתמיד היה לי ברור שיש הרבה יראת שמים כי בשביל להפקיר את עצמך בשביל שאנשים לא ירדו לשאול תחתית ולא לעשות חישובים של רווח והפסד חייב שיהיה הרבה יראת שמים
-
מי כעמך ישראל!
יש לי דמעות בעיניים לקרוא את התגובה והתגובות הבאות אחריה.
אין לי ספק שכל ההצלחה להקים מערכת שכזו, תוך התאגדות והצלחה שכזאת, היא אך ורק סיעתא דשמיא.
אני לא יודע כמה תקלות היו לכם, וכמה טחנתם בעיות. אבל הקמת נטפרי בצורה כזאת מיוחדת בזמן כ"כ קצר. ולהצליח להכניס טכנולוגיה איכותית, עם חווית משתמש מעולה!! בזמן כ"כ קצר.אשריך!!!
הלוואי והיה חלקי בחלקך בעולם הבא. מה שמחכה לך שם......
זכות עצומה של תקנת הדור. -
סתם שאלה, מחוסר ידע. מתי נטפרי הוקם? יש פה מקום שאני יכול לקרוא על היסטוריית ההקמה שלו?
-
@מאיר-חיימסון
זו שאלה טובה. ולמרות שהמקום שלה לא פה, בהחלט מומלץ לכתוב איפשהו על תהליך ההקמה (אולי ב"נט-פרינד'ס", אולי באתר עצמו).
רשמית, תאריך רישום התאגיד הוא 16/07/2015. במציאות נטפרי התחילה בפורום "פרוג" והחליפה צורה בדרך. בהתחלה דיברו על בדיקת אתרים ע"י נשים יהודיות ורשימה לבנה, דיברו על דפדפן מסונן ועוד כל מיני רעיונות, עד שהגיעו לתוצאה הנוכחית שמשתפרת כל הזמן. בעיקרון אפשר למצוא חומר על תהליך ההקמה (יותר נכון לומר שאפשר למצוא את תהליך ההקמה עצמו) בפורום פרוג. -
@dLive אמר בהגדלתי את מהירות ההורדה ושילמתי כפול:
@מאיר-חיימסון
זו שאלה טובה. ולמרות שהמקום שלה לא פה, בהחלט מומלץ לכתוב איפשהו על תהליך ההקמה (אולי ב"נט-פרינד'ס", אולי באתר עצמו).
רשמית, תאריך רישום התאגיד הוא 16/07/2015. במציאות נטפרי התחילה בפורום "פרוג" והחליפה צורה בדרך. בהתחלה דיברו על בדיקת אתרים ע"י נשים יהודיות ורשימה לבנה, דיברו על דפדפן מסונן ועוד כל מיני רעיונות, עד שהגיעו לתוצאה הנוכחית שמשתפרת כל הזמן. בעיקרון אפשר למצוא חומר על תהליך ההקמה (יותר נכון לומר שאפשר למצוא את תהליך ההקמה עצמו) בפורום פרוג.ובהמשך גם כאן code.613m.org/viewforum.php?f=11&sid=66cfbba893fdbf0fbd55b4ef26a3374e
-