על זה כבר אי אפשר להבליג...
-
לא יודע אם ראיתם את הפוסט שאביא בסוף, אבל זה מוכיח מעל לכל ספק עם מי יש לנו עסק.
כשקראתי את זה הבנתי שוב שאין מקום אחר שבו ארגיש יותר בטוח שהמידע שלי יעבור (אם יש מישהו שמפקפק בזה).
@magicode אמר בהגדלתי את מהירות ההורדה ושילמתי כפול:אני יסביר.
בעיקרון היה צריך להיות שכל חיבור שמקושר לחשבון יצטרך לשלם מהרגע שקושר עד הרגע שהפסיק לקשר.
לא יודע באיזה רזולוציה מקובל בשוק. האם שעות דקות או ימים. אבל זה מה שהיה צריך להיות. לפי מה שמקובל בשוק.
אבל אני לא רציתי שאנשים ישכחו וישאירו את זה מקושר וסתם יחייבו אותם. אז החלטתי על זיהוי אוטומטי של ניתוק. שהפרמטר של הניתוק זה 15 יום ומעלה שאין גלישה בכלל.
ולכן החישוב מתעכב עד ה 16 לחודש הבא לכל מי שהתנתק. כי עדיין אי אפשר לוודא שהם התנתקו לפני שיעבור הזמן.
לגבי החפיפה כשעוברים חיבור. בהתחלה חייבתי על זה. אבל אחרי שקלטתי את ה"טעות". התחיל להיות לי נקיפות מצפון מכל הסיפור של הכסף. כי לך תדע איפה עוד אני יטעה ודין פרוטה כדין מאה. צחקו עלי שאני יותר מידי מדייק. ומבזבז על זה הרבה זמן. (אולי היה עדיף שהיה עולה לאנשים עוד חצי שקל פה ושם והיה פחות פניות שממתינות לפתרון). בכל מקרה הוספתי כלל בכללים שיכול להיות סטיה של 2 ימים בפעולה האוטומטית של זיהוי ניתוק משתמש. וגם הורדתי את היום האחרון אחרי שבן אדם מתנתק. ככה שאם נניח מישהו גלש רק יום אחד הוא לא יחויב בכלום.
היה לי גם חשש שהשעון של השרת סינון לא יהיה מדויק. ולכן עלול להיות מקרים שיחויבו חצי שקל שלא בצדק. אבל כבר אמרו לי כולם שאדם דעתו על זה שיכול להיות שהשעון לא מדויק. ודעתו על זה שיכול להיות טעויות קלות במקרים חריגים בחישוב אוטומטי.בכל מקרה אם יש לכם הערות תעירו.
אז ההערה היחידה שיש לי היא שאני שמח לקבל ממכם שירות.
-
@dLive למישהו היה כאן צד כזה.....?????
-
@dLive מדובר מאחד מצדיקי הדור
מאחד שדואג לעם ישראל שלא יכשלו בדבר עוון
באחד שדואג שכל אחד יתאים לו הסינון
באחד שכל כולו חסד של אמת
בעניו שאחרי אלפי פוסטים בטעות התפרסם"אילן אילן במה אברכך פירותיך מתוקים צילך נאה אמת המים עוברת תחתך (הנמשל: הסינון מערכת הפניות והנקיות) אלא יהי רצון שכל נטיעות שנוטעים ממך יהיו כמותך" אמן