יוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה
-
פעמים ישנם סרטים משפחתיים וכדומה שרוצים לשתפם באופן פרטי עם בני המשפחה וכו' ולא תמיד הם מתאימים לקרטריונים של נטפרי לפתיחת סרטון.
אולי אפשרי להגדיר ביוטיוב כמו שהיה בזמנו בדרייב, שהמערכת תנסה לפתוח את הקישור, ואם הוא יהיה פתוח לשימוש פרטי בלבד, דהיינו המערכת לא תוכל לפתוח... הסרטון יפתח.
ברגע שהסרטון יהיה ציבורי הוא לא יפתח אלא אם נבדק ואושר.זה יאפשר לשתף סרטים פרטיים עם אנשים מסוימים, בצורה נוחה, מאחר וניתן להעלות סרטים גדולים ואת ההמרה של הסרטון לפורמט רזה יותר מבצע האתר.
הסרט נשאר באתר ללא הגבלת זמן בשונה מאתרי שיתוף כמו ג'מבו מייל ודומיו, וגם מסודר לפי תגיות ועוד פרטים, ומאפשר למצוא אותו בקלות.
מכיון שהפטנט הנ"ל עבד בדרייב לא אמור להיות מסובך לכאורה להפעיל אותו גם על האתר של יוטיוב. -
@6262 איך תמנע מאנשים זרים לראות את הסרטים המשפחתיים שלך?
-
@רחמים אנשים זרים לא יוכלו לפתוח את הקישור.
הפתיחה אפשרית רק למי שאושר לו לפתוח זה לא לינק ציבורי.
ואם אדם רוצה לשתף סרט אישי עם אנשים ספציפיים זה דבר שאפשר לעשות, ונטפרי גם לא מונעת אותו.
אז למה לא לעשות את זה יעיל ונוח? -
@6262 השאלה האם ביוטיוב יש כזה דבר שיתוף פרטי שרק אנשים מסוימים יוכלו לצפות
-
@מעמד אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
@6262 השאלה האם ביוטיוב יש כזה דבר שיתוף פרטי שרק אנשים מסוימים יוכלו לצפות
אם לא היה לא הייתי מציע...
יש בהחלט אפשרות להגדיר סרט כפרטי! -
מה רע בדרייב. שמה זה זורם כמו ביוטיוב.
-
@magicode אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
א. זה על חשבון האחסון.
ב. קובץ של סרטון בדרך כלל הוא ענק, יוטיוב חוסכת את כל הצורך בהמרת הסרטון וחיפוש הגדרות מתאימות, האתר מבצע התאמה אוט', כך שבפועל גודל הסרטון יהיה קטן משמעותית.
ג. סידור הסרטונים ביוטיוב מאד נח לפי תגיות וכדומה, בדרייב זה לא קיים -
@6262
כשהפיתוח הזה יעמוד להצבעה, אני מבטיח לך 3 נק'. -
גם אני מצטרף .
צריך להעלות את זה להצבעה -
@magicode אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
גם לגבי המשתמשים, יוטיו"ב עובד תקין, מהיר, וללא בעיות של צפיה משום איזהשהו סיבה ובעיקר מסיבת צפיות מרובות, מה שזה כן בעייתי בגוג"ל-דריי"וו...
-
לאחרונה מסרתי שיעור בהסרטה. המארגנים רצו להוסיף גרפיקה וכ' והעלו את זה ליוטויב באופן פרטי ע"מ שאני יאשר או יעיר הערות. זה קורה כמה פעמים, כי אחרי כל שינוי וכו' העלות את זה שוב ע"מ שאני יראה את זה.
כל פעם הייתי צריך לשלוח את זה לבדיקה ולחכות עד שיפתח. כמובן זה גרם עיכוב בסך הכל של זמן משמועתי (מסתמא ע"י התעכב הדבר בימים) עד שזה היה מוכן לשיתוף ציבורי באתר של הישיבה.הרעיון שהעלו כאן יעזור מאוד במקרים כעין אלו.
-
@אורי אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
לאחרונה מסרתי שיעור בהסרטה. המארגנים רצו להוסיף גרפיקה וכ' והעלו את זה ליוטויב באופן פרטי ע"מ שאני יאשר או יעיר הערות. זה קורה כמה פעמים, כי אחרי כל שינוי וכו' העלות את זה שוב ע"מ שאני יראה את זה.
כל פעם הייתי צריך לשלוח את זה לבדיקה ולחכות עד שיפתח. כמובן זה גרם עיכוב בסך הכל של זמן משמועתי (מסתמא ע"י התעכב הדבר בימים) עד שזה היה מוכן לשיתוף ציבורי באתר של הישיבה.הרעיון שהעלו כאן יעזור מאוד במקרים כעין אלו.
לזה יש פתרון יותר פשוט שקיים גם היום,
תעלה את הסרטונים לערוץ ייעודי שמשמש רק לשיעורים, תחתום על המסמך שנטפרי דורשים, ואז הערוץ שלך יהיה פתוח מיד ללא בדיקה.אבל זה נכון מן הסתם לגבי בנית אתרים באופן כללי, ולא תמיד אפשר לבקש לפתוח ערוץ יעודי שיעמוד בדיוק בכללים של נטפרי.
-
@6262 כמו שאמרו כאן אתה יכול להתחייב לנטפרי שלערוץ שלך אתה מעלה רק סרטים שעומדים בקרטריונים של נטפרי, וכיון שאתה לא מעלה כלל סרטים ציבוריים, וכל השאר שיש בהם צילום של משפחה לא חשופים לציבור אלא רק למשפחה אז לכאורא מבחינת נטפרי זה בסדר גמור, כך לדעתי בכל אופן.
-
@רחמים אמר ביוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה:
@6262 כמו שאמרו כאן אתה יכול להתחייב לנטפרי שלערוץ שלך אתה מעלה רק סרטים שעומדים בקרטריונים של נטפרי, וכיון שאתה לא מעלה כלל סרטים ציבוריים, וכל השאר שיש בהם צילום של משפחה לא חשופים לציבור אלא רק למשפחה אז לכאורא מבחינת נטפרי זה בסדר גמור, כך לדעתי בכל אופן.
במצב נכון להיום מי שיש לו ערוץ שהתחייב להעלות רק מה שעומד בקריטריונים, ומעלה לשם סרטי משפחה וכדומה כשהם בסטטוס פרטי לא בדיוק עומד במה שהתחייב... אלא מנצל את הפרצה ואת העובדה שנטפרי לא תעלה על זה ממילא.
מה שאני מבקש זה לעגן את האפשרות הזו לכולם בצורה רשמית. -
@6262 זו לא פירצה, גם בגוגל דרייב אדם יכול לשתף צילומי משפחה עם המשפחה שלו אפילו שאם היה משתף את הסרט באופן ציבורי הוא לא היה עובר את הסינון של נטפרי כי יש גם צילומי קרובות משפחה. הכלל שנטפרי דואגת למה שמתפרסם בציבור, ומה שמשתפים בפרטי בינם לבין עצמם נטפרי לא מתערבת.
-
@6262 טיפ קטן, בוינדוס 10 השתמש ב'כלי החיתוך' כדי לעשות צילום מסך, כך הוא יצא הרבה יותר ברור ונעים לעין.
-
@6262 זו לא פירצה, גם בגוגל דרייב אדם יכול לשתף צילומי משפחה עם המשפחה שלו אפילו שאם היה משתף את הסרט באופן ציבורי הוא לא היה עובר את הסינון של נטפרי כי יש גם צילומי קרובות משפחה. הכלל שנטפרי דואגת למה שמתפרסם בציבור, ומה שמשתפים בפרטי בינם לבין עצמם נטפרי לא מתערבת.
אני מסכים איתך בעקרון ולכן העלתי את הצעה הזו.
אלא שאתה מציע לעשות את זה דרך ערוץ שהתחייבת להעלות לשם רק דברים לפי הכללים של נטפרי, להעלות לשם דברים אחרים בסטטוס פרטי לא עולה בקנה אחד עם ההתחיבות. -
@6262 אין בהתחייבות להעלות שיעורים, אתה יכול להעלות גם מדריכים או כל דבר שעולה על רוחך רק שלא יהיה שם נשים או עיניינים שבמחלוקת. עיין כאן
https://netfree.link/wiki/מדיניות_פתיחת_ערוצים_ביוטיוב -
@רחמים ברור, אבל בסרטון משפחתי אתה מעלה דברים שלא עונים תמיד על ההגדרה הזו.
-
@6262 טיפ קטן, בוינדוס 10 השתמש ב'כלי החיתוך' כדי לעשות צילום מסך, כך הוא יצא הרבה יותר ברור ונעים לעין.
תודה רבה
בוצע!
ואגב למדתי על אופציה חדשה בווינדוס, לחצן windows+shift+s עושה את הפעולה הזו בלי להפעיל את כלי החיתוך. זה מאפשר למשל לצלם גם בועות על המסך כמו שיש בתמונה שהעלתי, ולא ניתן לעשות את זה לכאורה בהפעלה רגילה של הכלי כי הבועה נעלמת.