אתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..
-
@נטפריס אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
כשהרצון הזה יוצא החוצה בדרכים אחרות זה בדיוק כמו רצון להתעשר משוד בנקים.
לא הבנתי בדיוק את משמעות השורה האחרונה בדבריך.
כלומר, לחץ ציבורי והכפשה שווה לטענתך לשוד בנק?
לדעתי לא.
אבל זה בהחלט לא מביא תועלת.אני גם מסכים שיש להם עוד עלויות.
וגם מסכים שהם צריכים להרויח.
ומסכים אתך שעדיף שנרוויח יותר ונשלם אותו דבר מאשר נרוויח אותו דבר ונשלם פחות.
אני כן חושב שהורדת מחיר היא אפשרות והעלאת השכר העצמי היא פחות מציאותית...
ואין לי כח להסתבך על הנושא הזה.@מושט
עוד נקודה קטנה:
באמת משום מה מי שלוקח קו עם נטפרי המחיר שלו קופץ אחרי שלושה חודשים לעומת קו פתוח שהמחיר עולה רק אחרי שנה.
אבל אחרי אותה שנה - ההפרש ביניהם הוא עשרה שקלים. -
@dLive אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
באמת משום מה מי שלוקח קו עם נטפרי המחיר שלו קופץ אחרי שלושה חודשים לעומת קו פתוח שהמחיר עולה רק אחרי שנה.
אבל אחרי אותה שנה - ההפרש ביניהם הוא עשרה שקלים.הם מחדשים חבילה לכל מי שרק חושב לבקש את זה....
-
דרך אגב אני חושב לעשות משהו בעניין אבל זה יקח קצת זמן וכשיהיה בשורות לציבור נעדכן זאת
-
@dLive "לחץ ציבורי" זה כותרת מכובסת.
במה הלחץ מתבטא? פה הוא לא התבטא בכלום וטוב שכך.
ביטוי תחרותי, מה שנקרא להצביע ברגליים, זה לא לחץ ציבורי - כל יחיד פשוט עושה מה ששוה לו.
הכפשה (למשל שאחד כותב בידענות מופלגת שהם מרויחים עלינו הרבה או שזה לא עולה להם כלום נטפרי וכו') - זה בהחלט כמו שוד בנקים.
בימים אלו אנו "טועמים" מישראל ביתינו מהמושג ה"עדין" הזה שקוראים לו הכפשה. דבר שהוריד חברות שלמות הרס משפחות ויכול לפרק כל דבר. בלשון הקודש קוראים לזה לשון הרע והוצאת שם רע.אתה חושב שהעלאת השכר העצמי בכמה שקלים היא לא מציאותית, זה לא טוב.
תתחיל להאמין, זה מתכון הכרחי להתעשרות. -
@נטפריס במחילה אני לא רוצה להכנס לענין אישי, אני אשתדל מאד לכבד.. ואם תרצה אמחוק את זה בשמחה
אבל התחושה שלי שבכל פעם שמישהו מעורר על ענין המחיר, הוא זוכה לכעין מיתקפה ממך.... תסתכל בהסטוריה...
אני לא מכיר אותך ולא רוצה להגיד שיש לך אינטרס. אבל אם כן תהיה הוגן ותגיד.מה שאני כתבתי היה נטו מתוך רצון אמיתי להציג את הדברים,בשביל שהיה תועלת במחיר. ולא רצון ח"ו להכפיש אף אחד. מקווה שגם אתה.
-
@zeevgros אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
דרך אגב אני חושב לעשות משהו בעניין אבל זה יקח קצת זמן וכשיהיה בשורות לציבור נעדכן זאת
שמח מאד מאד, כמו תמיד כיף שאתה עוזר.
-
כולנו נשמח!
אבל נקודה אחת, כל האפשרויות הקיימות היום הם בנדל או שכירות תשתית בנפרד וספק בנפרד וכדו'.
מה שגורם לשירות בעייתי ונפילה בין הכיסאות.
אם אתה הולך על מהלך היה כדאי וחשוב שהוא יכלול שירות כולל מהתחלה ועד הסוף, כלומר חשבונית אחת לחברה אחת ולא ע"י בנדל.
זה יביא תועלת עצומה ואני מאמין שיש שיסכימו לשלם יותר על כזה דבר -
@dLive אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@מושט
עוד נקודה קטנה:
אבל אחרי אותה שנה - ההפרש ביניהם הוא עשרה שקלים.אתה כנראה לא מעודכן, היום כל החברות מציעות באינטרנט הפרוץ מחירים נמוכים לכל החיים,
תיקון, עכשיו שמתי לב שדיברו על אינטרנט קווי. -
@מושט אני אדם עקבי, אמת.
אם כבר תדפדף בהיסטוריה שלי תמצא שאני גם תוקף כאלו שאומרים דברים שגויים או מעוותים, גם זה בגלל כל מיני דברים שאני קשור אליהם וד"ל. -
@aiib אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
כולנו נשמח!
אבל נקודה אחת, כל האפשרויות הקיימות היום הם בנדל או שכירות תשתית בנפרד וספק בנפרד וכדו'.
מה שגורם לשירות בעייתי ונפילה בין הכיסאות.בנפרד אין בעיה של בין הכיסאות, תוך דקות יודעים בשל מי הסער.
אם אתה הולך על מהלך היה כדאי וחשוב שהוא יכלול שירות כולל מהתחלה ועד הסוף, כלומר חשבונית אחת לחברה אחת ולא ע"י בנדל.
זה יביא תועלת עצומה ואני מאמין שיש שיסכימו לשלם יותר על כזה דברבנדל זה חשבונית אחת לחברה אחת ורשמית גם שירות אחד.
ובקשר לשיפור השירות, שעל הדרך יביא גם את המשיח... -
@נטפריס אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
כולנו נשמח!
מה שגורם לשירות בעייתי ונפילה בין הכיסאות.בנפרד אין בעיה של בין הכיסאות, תוך דקות יודעים בשל מי הסער.
זה יביא תועלת עצומה ואני מאמין שיש שיסכימו לשלם יותר על כזה דברבנדל זה חשבונית אחת לחברה אחת ורשמית גם שירות אחד.
ובקשר לשיפור השירות, שעל הדרך יביא גם את המשיח...@נטפריס אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
כולנו נשמח!
הלוואי!! אתה מתקשר לחברה, אומרים לך לא זה התשתית נשלח טכנאי של בזק. אחרי שהטכנאי של בזק אומר שזה לא קשור אומרים לך אופס יש תקלה איזורית של בזק, אז אפילו שהבעיה לא קשורה לתשתית אנחנו לא נבוא לבדוק אח"כ מגיעים בתוספת יום עסקים ומתקנים אבל הורסים לך תשתית אחרת כי הם הרי אחראים רק על האינטרנט... וכו' וכו'. לכל הפחות ככה זה ב019
ובקשר לשיפור השירות, שעל הדרך יביא גם את המשיח...התכוונתי לחלק בין שכירות תשתית בנפרד וספק בנפרד
-
הויכוח כאן זה ויכוח עתיק בן הפילוסופיה של העניים קרי הקומוניסטית לפילוספיה של העשירים קרי הקפיטליסטית,
אבל כמו ש @נטפריס רמז בקוצר אמריו, שהדעות האלו לא עוצבו בגלל המצב הפיננסי המוקדם של הוגי דעות אלו, אלא זה לופ אינסופי שמהוה את הסיבה ומסובב, -
@מן-המודיעין אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
הויכוח כאן זה ויכוח עתיק בן הפילוסופיה של העניים קרי הקומוניסטית לפילוספיה של העשירים קרי הקפיטליסטית,
אבל כמו ש @נטפריס רמז בקוצר אמריו, שהדעות האלו לא עוצבו בגלל המצב הפיננסי המוקדם של הוגי דעות אלו, אלא זה לופ אינסופי שמהוה את הסיבה ומסובב,בדיוק מזה חששתי.
ויכוח על שיטות כלכלה.
ואגב, יש כמה דרכים בסוציאליזם. לא חייבים דווקא קומוניזם.
-
@מושט
מהיכרות אישית עם @נטפריס אני אומר לך בוודאות שהוא לא מרויח מהעניין.
באמת שהוא יכול פשוט לשבת בשקט ולתת לזה לעבור, הוא כותב באמת מהלב, וזה כי זו המציאות כיום.
מתקפות על 019 או כל חברה אחרת (למעט @סים-כשר - וע"ז שהם כאן מגיע להם יישר כח) לא יעזרו כאן, כי הם לא מסתובבים כאן, וגם אם המשווקים שלהם אמרים להם שתוקפים אותם זה לא מזיז להם כ"כ כנראה.
הדרך היחידה כמו שאמרו כאן, זה להביא ספקים נוספים ובמחירים מצויינים. שום דבר אחר לא.ואכתוב כאן שוב, כאחד שרצה להקים ספק וכו' כזה לטובת משתמשי נטפרי, שזה על גבול הריווחיות. ומבחינה כלכלית, אני מבין יותר את המחיר היקר שלוקחים מאשר את המחיר הזול שהם לוקחים בכללי. (ושם ברור שזה רק בגלל התחרות - זה עדיין לא ריווחי)
אם אתה רוצה לקבל כיוון, מה תחילת העלויות של להיות ספק אינטרנט, אפילו פתוח ללא סינון כלל, אתה יכול לקרוא כאן , ותאמין לי, הוא לא המעיט בכלל....
אנחנו יוצאים לפעמים מנקודת הנחה, שלחברה אין הוצאות, ומכאן הכל הכנסות נטו, ורק להוריד את העלות של הנציגים וכו'.
אז בוודאות לא.
מעבר לעלות של הנציגים והשרתים, יש עד המון עלויות, החל מעלות צריכה בפועל (גם בקווי) וכלה בחיבור למתג של בזק ורשויות המס השונת שגם לא טומנות את ידם בצלחת.סליחה על האריכות
@aiib , רק בדרך אגב, גם אם תהיה חברה אחת, תמיד יצטרכו לשלוח טכנאי של בזק על תקלה בתשתית שנובעת מהארון והלאה.
-
@clickone אמר באתה רוצה מסונן? תשלם יותר!! למה? ככה..:
@aiib , רק בדרך אגב, גם אם תהיה חברה אחת, תמיד יצטרכו לשלוח טכנאי של בזק על תקלה בתשתית שנובעת מהארון והלאה.
אם כך אז אין ברירה והכל יהיה חייב לעבור דרך בזק
כמו בזק בינלאומי או לחילופין במקום שסים כשר יעבוד דרך טריפל C שהם עובדים עם בזק שיעבוד ישר עם בזק שמספקים את טריפל C כספק שלהם. במקום ש011 יעבדו בנפרד שבזק יביאו אותם בתור ספק של נטפרי -
האמת אני מתחבר לרעיון של @yair-na מהפוסט השני, שבו הוא כתב לעשת משהו כעין קבוצת רכישה.
זה יכול ללכת טוב, ולא חייב להיות מישהו טכני בשביל זה -
@clickone תודה על ההסבר,
אבל שוב, כל עוד נגן עליהם ונסביר כמה הם מסכנים אין סיכוי שהמחיר ירד!!!! (לפי ההסבר בקישור שהבאת החברות האלו בכלל צריכים תרומות....)ברגע שנציף את הנושא כמה שיותר, יש סיכוי שהמחיר ירד... אל תדאג להם הם עדיין מרוויחים....
אני לא מבקש שום דבר מעבר להשוואת את המחיר לשוק הכללי.
-
@מושט
אני לא מגן ולא מסביר.
המקום לדעתי הוא לא כאן.
העניין הוא הצע וביקוש. בכללי יש תחרות. אצלינו גם בתחרות 019 הכי זולים. אז למה שיורידו עוד ושיקשיבו בכלל. זה לא נמצא שם.אני שוב מציע, תרים את הכפפה, ותיצור קבוצת רכישה (גדולה) יכול להיות שעוד תרוויח מהעניין
הקבוצת רכישה לא צריכה לעשות משהו מסובך, רק לומר ל019, אם אנחנו מקבלים 68 קבוע / השוואת התנאים לציבור הכללי, הכל בסדר, אם לא, אנחנו עוברים ל... (אמממ, אין לך לאן כי כל השאר יקרים יותר משמעותית) -
@מושט תודה על הפידבק החיובי.
נרד לפסים מעשיים -- ביצוע רישום (מי מתנדב? אפשר גם לנדב אותי רק לשלב הזה)
- רישום של סך מסויים של אנשים שרוצים ומעוניינים (כמובן, כדאי הגביל את זה בזמן, כי אח"כ דברים לא ייגמרו).
- פניה לכל הספקים בלי יוצא מן הכלל, ולבקש הצעת מחיר חד פעמית לקבוצה הזו. > קבלת הצעת מחיר.
- יצירת קשר עם כל אלו שהחזירו תשובה (בין יקר ובין זול), כדאי להתחיל עם היקר, האם זו הצעה סופית? קיבלנו יותר זול וכו' וכו' ככה נעבור אחד אחד (זה פועל, רכשתי ככה תוכנה בעלות של 900 ש"ח ב500 ש"ח).
וכמה נקודות:
- שכמה שיותר נרשמים (לבקשה מסויימת), זה יקנה לנו מחיר יותר טוב.
- לא לבקש חבילה כללית פתוחה, רק הצעה חד פעמית לקבוצה הזו, תפסת מרובה לא תפסת.
עריכה:
- אני מוסיף שמצידנו תהיה לנו התחייבות לכך וכך זמן, זה דבר שיתן משקל רציני לספק. הוא יסכים להוריד יותר כאשר יש לו בטחון שזה לקוחות שנשארים. מה שנקרא רווח בטוח.
-
@yair-na אני בפנים
מעונין בבנדל 40 מגה.