נט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?
-
@מעמד אבל כאן זה מכשיר נייד
ויש יותר סכנה שיתחבר לרשת שאינה נטפרי
אני חושב שאם יש כבר נטפרי לטאבלט
אז ללכת עד הסוף ולפתח הלאה -
@מגיע-גבוה מי שקונה טאבלט זה בחירה שלו
הוא גם יכול לדוגמא להשבית את הWIFI ולהשתמש בגלישה רק מה SIM
זה שנטפרי מספקת סים לגלישה לא חושב שהיא מכשילה אנשים חלילה
הSIM נועד לכאורה בעיקר למחשבים לאלה שאין להם אפשרות לחיבור קוי -
@bbn ברוב המכשירים שהשתמשתי
הפשוטים והזולים
אין כניסה לסים ככה שיוצא שאני מרגיש מוגן חלקית -
כלקוח של כל חברות הסינון אכן אין כמו נטפרי.
לגבי המכשירים המוגנים הייתי ברוב החברות חוץ מהחברה החדשה שנקראת עסקן.
רובם עם פרצות לרוב ועם קצת ידע אפשר בקלות לעקוף את הסינון. היחידים שעשו עבודה יפה הם נתיב והבעיה שלי איתם שהם שוחטים הן במחיר של המכשיר והן בעלות החודשית.
מקווה מאוד שנטפרי ירימו את הכפפה וילכו גם לכיוון של הסלולר. אני אהיה הלקוח הראשון. גם אם זה יהיה יקר מנתיב.איני מבין אותך!
באם נתיב סוחטים אותך בכסף הן במחיר החודשי והן במחיר של המכשיר אז למה אם נטפרי יעשו כזה דבר תעבור אליהם גם במחיר יותר יקר מנתיב?? -
@קריקטורה זה נכתב לפני 3.5 שנים.
בבקשה שים לב לפני שאתה מגיב על משהו. -
האם יש אפשרות לשכור טאבלט מוגן לכמה ימים לטיסה לחו"ל?
-
אני מעוניין לרכוש באלי אקספרס מערכת מולטימדיה לרכב אך לצערי היא למעשה טאבלט שיש לו ווי פי (או איך שלא כותבים את זה...), השאלה היא, האם לא לקנות או שיש פתרון לזו הבעיה. אשמח לתשובה במהרה
-
@כלי-מלא אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
אני מעוניין לרכוש באלי אקספרס מערכת מולטימדיה לרכב אך לצערי היא למעשה טאבלט שיש לו ווי פי (או איך שלא כותבים את זה...), השאלה היא, האם לא לקנות או שיש פתרון לזו הבעיה. אשמח לתשובה במהרה
יש לאאוטנט פתרונות, כדאי להתייעץ לפני הרכישה בשלוחה 91
-
כפי הידוע לי מברורים שעשיתי בזמנו כשקניתי מחשב נייד, אאוטנט מנתקים את הוויפי יחד עם הבלוטות' וזה לא טוב לי בכלל...
-
-
@מעמד אמר בנט-פרי לאנדרואיד - יש/יהיה?:
@כלי-מלא תשאל בביצור חומות הדת
שמעתי שיש שם נציגים יותר מקצועיים מאאוטנט או שתשאל את @מנתק שעד כמה שזכור לי, יש לו נסיון עם מערכות מולטימדיה לרכב
עריכה: כעת ראיתי בפרופיל שלו שהוא מתעסק עם מערכות כאלו (תלחץ על שם הניק שלו ותגיע לכל הפרטים)בזה אאוטנט הוא הכתובת