קו טלפון ביתי
-
יש לנו טלפון ביתי של בזק וחיבור לאינטרנט באמצעות אר-אל. מרוצים ב"ה.
אנחנו מעוניינים להעביר את קו הטלפון לחברה זולה יותר מבזק, אך לאר-אל אין אופציה לקו טלפון.
בהנחה שהעלות של חבילת אינטרנט+קו טלפון זולה יותר מכל פריט בנפרד, אנו רוצים לדעת מי מבין ספקיות נטפרי מספק קו טלפון. ספק מומלץ, בלי ניתוקים ובעיות.
תודה! -
@משפחת-כהן
"קו טלפון
ניתן לרכוש קו טלפון בנפרד בכל חברת טלפוניה המספקת שירות זה, השוואת מחירים כאן, החבילה הרווחת והמומלצת על ידי המשתמשים היא דרך נטויז'ן במחיר 34.9 ש"ח לחודש, המחיר כולל ראוטר. מומלץ לבקש מהם בעת ההזמנה לבטל לחלוטין את יוזר האינטרנט בכדי שלא יהיה מצב שהראוטר יתאפס לגלישה באמצעות הספק שלהם (הלא מסונן). פרטים באתר שלהם. https://netvision.cellcom.co.il/homephone/phones/
ניתן גם להזמין במספר 08-8005000"
https://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים -
@משפחת-כהן
הפיתרון הזול ביותר הוא נטוויז'ן.
הרווח הגדול הוא שבנטוויז'ן אתה לא צריך לשלם לתשתית טלפון, כיון שהטלפון שלהם מבוסס על האניטרנט, ותשתית אינטרנט אתה משלם בין כה. -
ואם אתם לא רוצים להתעסק עם נטוויזן/סלקום (זה אותה חברה) אז יש גם לפרטנר קו ביתי רק שזה יעלה גם כ15 שקלים תוספת על קניית מתאם שיחות.
בכל מקרה עם קצת התמקחות בנטוויזן אפשר להוריד את המחיר ל30 ואף פחות. -
@3-פינות
אתה יכול לפרט פרטי התוכנית ואיך משיגים אותה? לא שמעתי אף פעם שלפרטנר יש אפשרות כזו. -
@סופר אמר בקו טלפון ביתי:
@משפחת-כהן
הפיתרון הזול ביותר הוא נטוויז'ן.
הרווח הגדול הוא שבנטוויז'ן אתה לא צריך לשלם לתשתית טלפון, כיון שהטלפון שלהם מבוסס על האניטרנט, ותשתית אינטרנט אתה משלם בין כה.@3-פינות אמר בקו טלפון ביתי:
ואם אתם לא רוצים להתעסק עם נטוויזן/סלקום (זה אותה חברה) אז יש גם לפרטנר קו ביתי רק שזה יעלה גם כ15 שקלים תוספת על קניית מתאם שיחות.
בכל מקרה עם קצת התמקחות בנטוויזן אפשר להוריד את המחיר ל30 ואף פחות.@loters אמר בקו טלפון ביתי:
@3-פינות
אתה יכול לפרט פרטי התוכנית ואיך משיגים אותה? לא שמעתי אף פעם שלפרטנר יש אפשרות כזו.אני לאחרונה עשיתי אינטרנט ביתי (תשתית וספק) של 019 (3 חודשים ראשונים 68 אח"כ בתוספת ו 4ש"ח ראוטר לחודש) ועשיתי קו ביתי של נטוויז'ן ב29 לחודש (ראוטר חינם) ו99 ש"ח התקנה.
(אני משתמש רק בנתב של נטוויזן גם לגלישה עם יוזר וסיסמה של נטפרי וגם לשיחות)לא ראיתי עוד חברה שתיתן רק קו בלי תשתית.
זה האופציה הכי זולה שיצאה לי. -
פוסט זה נמחק! -
@loters אמר בקו טלפון ביתי:
@3-פינות
אתה יכול לפרט פרטי התוכנית ואיך משיגים אותה? לא שמעתי אף פעם שלפרטנר יש אפשרות כזו. -
@3-פינות אמר בקו טלפון ביתי:
@3-פינות
אתה יכול לפרט פרטי התוכנית ואיך משיגים אותה? לא שמעתי אף פעם שלפרטנר יש אפשרות כזו."החבילה כוללת בנק של 3000 דקות שיחה בחודש (פנים ארצי בלבד)
תעריף חריגה מעבר לכלול בחבילה: 0.152 ₪ כולל מע"מ לדקת שיחה (פנים ארצי בלבד)
החבילה אינה כוללת שיחות והודעות בתעריף פרימיום. ליעדים שחל עליהם תעריף מיוחד, או תעריפי השלמה, התעריפים הללו ייגבו בנוסף.
ההצטרפות לשירות הטלפון הקווי מצריכה ציוד תומך, אותו ניתן להשכיר מחברת פרטנר.
העלות אינה כוללת דמי התקנה
השירות מסופק בכפוף לתנאי השירות הכלליים" ב 39 שקל.
אבל הבעיה שחוץ מההתקנה עולה גם הראוטר.
אצל נטוויז'ן זה חינם ו3600 דק' ב29 שקל. -
@משוש אמר בקו טלפון ביתי:
אצל נטוויז'ן זה חינם ו3600 דק' ב29 שקל.
איך שידוע לי מדובר ב3000 דקות ב35 שקל
-
@משפחת-כהן יש כיום חברה שמספקת מספר נייח על סים, ונראה לי שהוא משאיל בחינם מכשיר טלולר (טלפון נייח המתחבר לסים).
עם שיחות של 5000 דקות נ"ל, ב 29 או 39 ש"ח לחודש. -
@משוש אמר בקו טלפון ביתי:
@3-פינות אמר בקו טלפון ביתי:
@3-פינות
אתה יכול לפרט פרטי התוכנית ואיך משיגים אותה? לא שמעתי אף פעם שלפרטנר יש אפשרות כזו."החבילה כוללת בנק של 3000 דקות שיחה בחודש (פנים ארצי בלבד)
תעריף חריגה מעבר לכלול בחבילה: 0.152 ₪ כולל מע"מ לדקת שיחה (פנים ארצי בלבד)
החבילה אינה כוללת שיחות והודעות בתעריף פרימיום. ליעדים שחל עליהם תעריף מיוחד, או תעריפי השלמה, התעריפים הללו ייגבו בנוסף.
ההצטרפות לשירות הטלפון הקווי מצריכה ציוד תומך, אותו ניתן להשכיר מחברת פרטנר.
העלות אינה כוללת דמי התקנה
השירות מסופק בכפוף לתנאי השירות הכלליים" ב 39 שקל.
אבל הבעיה שחוץ מההתקנה עולה גם הראוטר.
אצל נטוויז'ן זה חינם ו3600 דק' ב29 שקל.לכן כתבתי שזה למי שלא מעוניין להתעסק עם נטוויזן-סלקום-(רימון)
-
@OR מה עם תשלום לספק דרך נטפרי אראל וכ"ו.?
כמה יוצא בסך הכול כולל אראל ונטפרי?