העלעת המודעות שיש דבר כזה נטפרי!
-
לאחרונה אני נתקל בהרבה אנשים שיש להם סינונים אחרים ולא שמעו אף פעם על "נטפרי", ומהרגע שהבינו שיש דבר כזה שנקרא נטפרי הם מיד עוברים.
אם יש למישהו רעיון איך ניתן להעלות את המודעות בציבור שיש סינון נפלא שקוראים לו נטפרי זה יהיה לתועלת הכלל. -
@קרמבו מי שלא שמע על נטפרי, והוא משתמש באינטרנט - אז יש לו חור בהשכלה ...
פה יש הרבה רעיונות, לא יודע מה יצא מזה
לפרסם את נטפרי. -
@מעמד כולם שמעו על אתרוג ורימון, ועל נטפרי לא למה?
לדעתי זה פשוט כי אנשים התייאשו כבר מהחברות סינון , ואין להם כח לנסות עוד משהו חדש.
אבל אם נכניס לאנשים שיש כן משהו שעובד ללא תקלות הרבה יותר אנשים יצטרפו. -
@קרמבו גם שיטת חבר מביא חבר מאוד עוזרת
כי כשחבר מסביר לחבר על הסינון זה מאוד משכנע
כל אחד שיש לו נטפרי יכול בלי נדר שהוא רואה מישהו עם סינון אחר, להסביר לו על המעלות של נטפרי, ולמה זה כדאי לו .. -
מחברים שהמלצתי להם לעבור לנטפרי קיבלתי תגובה, שזה מידי מסובך להצטרף לנטפרי,
אנשים רוצים שבשיחת טלפון הם יוכלו לעבור לנטפרי, בלי להתחיל עם כל הבאלגן לאיזה ספק להצטרף, איך מתקינים חסימה רק על המחשב וכו'.
נראה לי שזה יוסיף מצטרפים חדשים, אם יהיה מענה אנושי במס' של נטפרי, של סוכן שעובד עם כל הספקים, ויצרף את כ"א לספק שמתאים לו (יש את מי שמחפש שירות, יש כאלו שרוצים זול וכו').
מה דעתכם??
-
@יהודי-פשוט-וטוב רעיון מעולה
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בהעלעת המודעות שיש דבר כזה נטפרי!:
של סוכן שעובד עם כל הספקים, ויצרף את כ"א לספק שמתאים לו (יש את מי שמחפש שירות, יש כאלו שרוצים זול וכו').
מה דעתכם??פה יש לך רשימה של משווקים
http://wiki.netfree.link/wiki/רשימת_משווקים -
@יהודי-פשוט-וטוב רעיון מעולה אבל לא צריך להיות מבוצע על ידי נטפרי.
צריך לקום סוכן מוכשר שיהיה מקושר לכל הספקים ויתן שירות כזה.
לטעמי האישי נטפרי צריכה להתעסק בדבר אחד ויחיד ואליו לנתב את כל משאביה, והוא:
לפתח ותחזק מערכת שתאפשר גלישה באיכות ובסינון הגבוהים ביותר.
כל הסטת משאבים למקומות אחרים תחטא למטרה שבשבילה הוקמה ועובדת נטפרי.המציאות היא שכשיש מוצר איכותי ושירות איכותי בסופו של דבר עוף השמים מוליך את הקול, ורוב בני האדם לא רוצים להיות פראיירים.. גם אם זה מצריך מהם להשקיע מעט במעבר עצמו, עדיין זה משהו חד פעמי שלאחריו עוברים לדור חדש של גלישה.
-
-
עדיין נראה לי שזה יוסיף משתמשים אם זה יהיה קשור לנטפרי.
שיופיע באתר מס' טלפון, שבשיחה אחת הנציג מתאים לי את מה שאני צריך (VPN, תשתית קווית, אלחוטית, עם וופרי או בלי) ואני מחובר לנטפרי.