משחקים בנטפרי
-
@נוני זה לא המקום לבקש כאלו בקשות
-
@aiib מצטער, מתנצל וחוזר בי. טעיתי בשוגג.
-
@נוני לא ביקשתי התנצלות... רק כתבתי
-
פוסט זה נמחק! -
@aiib היכן כן המקום לבקש כאילו בקשות?
-
@נוני תנסה בפורומים מצד שמאל
-
מעניין אותי מה יכול להיות דחוף במשחקים...
-
@hagai-w זה שזה מענין אותך זה לא אומר שאני צריך לספק לך את הסקרנות אותי לדוגמא מענין מה הקשר לשאול כזאת שאלה תינוקית וחסרת אמפתיה ורציונליות
-
@נוני תתפנק (בצורה רציונלית כמובן. לא שהבנתי את הניסוח) chrome://dino בהצלחה
-
@chv כשתגדל תבין וכשתבין תגדל.
-
@hagai-w במקום לשאול שאלה כזו, ואם היה כ"כ חשוב להעיר משהו, אז כבר היה עדיף לתת מילה טובה לבנאדם, שיפה שהוא מחפש דברים כאלה בתחום כמו נטפרי (רצוני לומר, בסינון עם נטפרי). יש תאותנים אחרים אחרים בלי שכל שבגלל המשחקים הולכים על פרוץ.
דבר שני, פעם התפלאתי איך לאיזה משכיר שהיה לי (ראש כולל) שיש לו מחשב למשחקים וסרטים בבית שלו.. לאחר זמן שמעתי שהבנות שלו הולכות ורואות סרטים במקומות אחרים. אז לך תדע מה הן עוד מגלות שם (וכנראה שההורים ידעו יפה גם למי הולכות)... אז לשם שמירה מעולה הביאו מחשב הביתה עם סרטים. סרט זה טוב? גרוע. מחשב בבית זה טוב? גרוע. אז שני הדברים הגרועים האלו במציאות הזו, זה טוב, ואולי גם הצלה. מישהו היה חושב על זה? רק מישהו עם עין טובה ולימוד זכות רציני..
אז אנשים יקרים, תנו דעתכם לנהוג בזהירות בדברים אלו, אף אחד לא יודע איזו התמודדות אחר עובר, ואם אדם יודע כמה הוא גרוע, אבל הוא מחפש את זה במקומות טובים, אז זה כבר מראה על אדם עם שכל, שיש כאלו שעושים דברים באיסור, והוא הולך ומחפש אפשרות (אפילו שהיא מוגבלת וקשה - בעבורו) עוזב את האיסור ומחפש את ההיתר..
גם עכשיו זה זמן של הסגר, אולי לילדים. אולי בכלל למישהו אחר.. ושערי תירוצים לא ננעלו.
לכן, שורה תחתונה - הזהרו בכבוד חבירכם, וצריך הרבה לימוד זכות, והערכה נכונה למי שצריך.. -
@ כל הכבוד לך!
אין לך מושג עד כמה שאתה צודק!
ליצנים ששואלים כאלה שאלות במקום לכתוב דברים קונבציונליים לא צריכים להיות בפורום מכובד שכזה! -
פוסט זה נמחק! -
-
-
פוסט זה נמחק! -
@נוני
סליחה, לא התכוונתי לגרום צער בשאלה שלי, והיא באמת נעשתה בלי מחשבה תחילה. -
אני לא יודע אם זה מותר, אם זה אסור אבקש ממנהלי הפורום למחוק את זה. אבל העלתי הרבה משחקים לילדים, [לא מרוצים וכו' אלא כל מיני משחקים פשוטים,] מי שרוצה יכול לשלוח לי בקשה למייל 7683728@GMAIL.COM ואני ישלח לו את הלינק בלי נדר, [עד שבת, (לא חג , שבת)אח"כ הקובץ יעלם]. זה שוקל GB אחד, [דחוס, לא דחוס 1.80]
-
-
שלח במייל רגיל מה הבעיה