משחקים בקורונה
-
אולי נטפרי יפתחו משהו בגלל הקורונה [אולי כמה קישוריות עם משחקים שהם יודעים שזה בסדר?
-
@ישראל-ג אמר במשחקים בקורונה:
אולי נטפרי יפתחו משהו בגלל הקורונה [אולי כמה קישוריות עם משחקים שהם יודעים שזה בסדר?
https://netfree.link/wiki/עקרונות_הפתיחה_של_נטפרי_בתקופת_הקורונה
-
-
@האברך אמר במשחקים בקורונה:
@ישראל-ג
משחק הקורונה
https://closeapp.co.il/apps/corona/?utm_source=InforuMail&utm_medium=email&utm_campaign=משחק+קורונה+מיוחד!יש אפשרות להוריד את זה??
תודה רבה
-
אפשר להוריד - וודאי.
אבל זה קשה... -
אחלה של משחק
-
המשחק לא מגיב לי אחרי שאני לוחץ על PLAY המסך הצבעוני נעלם ונשאר רק משהו סגול כחול כזה מה אני עושה, וכן אשמח לשמוע איך אפשר להוריד את המשחק [סיבוכים מכל סוג לא ממש מפחידים אותי].
-
@האברך לא עובד.
-
-
@האברך @ישראל-ג ו @כולם-טובים
@yzahn (מקווה שזה אותה אחד כמו בפורום תחומים)
כתב שם במשחק לא נפתח:אני לא מתכוון אליכם או למישהו מסויים אבל אני חושב שזה דבר שצריך להיאמר. אני יודע שאני ממש לא האדם המתאים להטיף, אבל הדברים כשלעצמם צריכים להיאמר
יש לאחרונה קצת (הרבה) הפקרות בנושא משחקי מחשב
גם אם נגיד שזה לא כל כך גרוע, אבל לדבר על זה בפרסום עושה רושם על אנשים שזה לכתחילה
צריך להיאמר שכל דבר שמגיע מהגויים הוא בחזקת שיש לו השפעה שלילית על יהודים. ובפרט דבר שקשור לבידור ופנאי. כל אחד צריך לחשוב לעצמו פעמיים (או מאה פעמים) לפני שהוא מקרר את האמבטיה בנושא זה עוד.
אני חושב שדבריו מתאימים גם כאן
-
@מעמד אמר במשחקים בקורונה:
@האברך @ישראל-ג ו @כולם-טובים
@yzahn (מקווה שזה אותה אחד כמו בפורום תחומים)
כתב שם במשחק לא נפתח:אני לא מתכוון אליכם או למישהו מסויים אבל אני חושב שזה דבר שצריך להיאמר. אני יודע שאני ממש לא האדם המתאים להטיף, אבל הדברים כשלעצמם צריכים להיאמר
יש לאחרונה קצת (הרבה) הפקרות בנושא משחקי מחשב
גם אם נגיד שזה לא כל כך גרוע, אבל לדבר על זה בפרסום עושה רושם על אנשים שזה לכתחילה
צריך להיאמר שכל דבר שמגיע מהגויים הוא בחזקת שיש לו השפעה שלילית על יהודים. ובפרט דבר שקשור לבידור ופנאי. כל אחד צריך לחשוב לעצמו פעמיים (או מאה פעמים) לפני שהוא מקרר את האמבטיה בנושא זה עוד.
אני חושב שדבריו מתאימים גם כאן
יש אמת בדברים, אבל...
-
חברה זה התחיל לעבוד אבל זה ממש לא משהו לעניין זה מיועד לילדים משועממים כל גיימבוי מתחיל מכיל יותר מזה
-
פוסט זה נמחק!