קנס למנסה לעקוף את הסינון
-
@magicode במילים פשוטות: אם 'המערכת תדע על כך', אז המערכת גם תחסום את זה...
-
@magicode חשפת את הגיל שלך....
בחור צעיר+ סכנת אינטרנט= לא הרבה שנים..... -
האם אין קנס כשמוציאים את wifree קנס זה דבר טוב בעבודת ה'
-
@avishalom
יש. בדרך הרגילה:
100 ש"ח, נדמה לי. -
@aiib אמר בקנס למנסה לעקוף את הסינון:
@magicode חשפת את הגיל שלך....
בחור צעיר+ סכנת אינטרנט= לא הרבה שנים.....לחברה פה יש כבר ספר עבה עם כל המידע על כל ניק פה מעניין מה כבר חושבים עלי
-
@Chocolate שאתה מכור לחום חום הזה...
-
ואם מישהו רוצה לבדוק האם באמת התוכנה לא ניתנת להסרה
או סתם רוצה לוודא שהכל מגודר כמו שצריך?
למה שיקנס?
אם לא נגדיל ראש יתכן ומישהו ימצא את הפירצות (שלא ניתנות לזיהוי) בלי שנדע על כך -
מתכנת בכיר אמר לי שהתכנה של נטפרי נחשבת לבלתי ניתנת להסרה [ברמה הקלאסית],
אני אישית התקנתי את זה זמנית כי הייתה צריך רשת לתקופה קצרה [במחשב שבד"כ עם אאוטנט] אח"כ ניסיתי להוריד איך שאני מוריד את אאוטנט וזה לא ירד אח"כ הורדתי את זה עם פעולה יותר כבדה כי בגלל מה שעשיתי זה לא התחבר כבר אפילו לרשת של נטפרי והייתי צריך את זה שוב לאנטי וירוס,בכל מקרה ההצעה שלי היא שיהיה אפשר להתקין לגמרי ויהיה אפשר לנסות לזמן מוגבל נגיד מקסי' יומיים ולכל מחשב [מזוהה לפי הווינדוס כמו שא"א להשתמש בגיבוי של מחשב אחד לשני וכו'- מקווה שמבינים אותי] יהיה רק נסיון אחד ואח"כ כבר יש רק אופציה רגילה של התקנה. [כדי שאנשים לא יראו כאילו יש להם נטפרי ובמציאות יגלשו בפתוח חופשי]
-
רציתי להעיר שלפי מה ששמעתי מאנשים שמבינים בזה נטפרי חסמו בעצם את כל אפשרויות הפריצה VPN חיצוני חסום לגמרי [עד כמה שהבנתי וגם ניסיתי פעם לצורך כלשהו דרך החינמי של קספרסקי וזה לא עבד- ואם זה פתוח אני מקווה שידאגו לחסום את זה],
פעם הייתי זקוק לדפדפן TOR וחבר שהשתמש פעם בנטפרי [הוא גר בחו"ל ושם יש לו משהו אחר] טען לי שגם זה חסום בפועל הקובץ התקנה כן פעל והתכנה רצה אבל גם שם החסימה עבדה מצויין,באמת רציתי לשאול האם יש איזה VPN חינמי שעובד בנטפרי ולא פוגם בחסימה [אחרת הוא לא אמור לעבוד] קרה לי לאחרונה שהותקפתי בפישינג ורציתי ללמד לקח את אותו פושע אבל לא רציתי שהוא ידע שזה ממני אז הייתי צריך לחסום את ה-IP שלי ולזה צריך VPN ובסוף ירדתי מזה בגלל זה.
-
@MERS אין VPN שפתוח בנטפרי (כמובן חוץ מהVPN של נטפרי)
מסיבה פשוטה שאי אפשר לסנן את זה
אם היה אפשר לסנן את זה, זה כבר לא היה VPN...זה שTOR עבד לך - זה עבד בתור הדפדפן עצמו אבל הVPN שלו לא עבד
אין מה לעשות עם TOR חוץ מהVPN שלו זה כל המטרה שאנשים משתמשים איתו -
@chv אמר בקנס למנסה לעקוף את הסינון:
מסיבה פשוטה שאי אפשר לסנן את זה
ולמה?
זה שTOR עבד לך - זה עבד בתור הדפדפן עצמו אבל הVPN שלו לא עבד
TOR זה לא VPN.
-
@Men770 אי אפשר לסנן VPN כי זה רשת נוספת חוץ מהרשת המקומית שבד"כ חוסמת גישה לחבילות של המידע. כך שאאי אפשר לטפל בהן.
גם אם יהיה לך אפשרות לסנן VPN זה יהיה איטי נורא.
כי זה יצטרך להגיע דרך הספק > VPN > חזרה לספק > נטפרי > חזרה לספק (לכאו') > סוף סוף למחשב שלך.
תכלס בשימוש בנטפרי איניוואר אתה מקבל כתובת IP שונה אז זה יכול לשמש אותך מצוין ( @MERS )מה שכתבת שTOR זה לא VPN - זה בד"כ משמש לזה
אמנם יש לו עוד פונקציונליות של כל מיני חוסמי מעקב אבל העיקר בו זה VPN.
זה ברור ואין על זה חולק. -
מה שכתבת שTOR זה לא VPN - זה בד"כ משמש לזה
אמנם יש לו עוד פונקציונליות של כל מיני חוסמי מעקב אבל העיקר בו זה VPN.
זה ברור ואין על זה חולק.TOR זה לא VPN.
זה עובד בצורה אחרת. -
@Men770 תכלס צודק.
טעיתי בניסוח. -
רציתי לשאול אם יש איזשהו VPN שעובד בתוך נטפרי [אפי' של נטפרי זה לא מפריע לי שיהיה חסום]
לפעמים יש צורך בזה כמו מה שקרה לי לאחרונה שהותקפתי בפישינג ואם היה לי VPN אותו שייגץ מאילינוי או קליפורניה שהתחזה כאילו הוא מטוגו היה מאבד את כל הזיכרון של המחשב שלו! -
@MERS אמר בקנס למנסה לעקוף את הסינון:
רציתי לשאול אם יש איזשהו VPN שעובד בתוך נטפרי [אפי' של נטפרי זה לא מפריע לי שיהיה חסום]
לפעמים יש צורך בזה כמו מה שקרה לי לאחרונה שהותקפתי בפישינג ואם היה לי VPN אותו שייגץ מאילינוי או קליפורניה שהתחזה כאילו הוא מטוגו היה מאבד את כל הזיכרון של המחשב שלו!וואו!...
צריך לשלוח את כל הספאמרים שמציפים אותי עם ירושות רק אליך...