• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

יותר פרטים על וידאו לפני בקשת פתיחה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי
    21 פוסטים 8 כותבים 1.2k צפיות 5 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • T מנותק
      tzvi
      נערך לאחרונה על ידי

שלום וברכה,

כרגע, כל וידאו שלא נפתח בנטפרי מופיע האייקון:
      ![alt text](256eb4ef-07cb-4797-beab-b232ef8e48be-image.png image url)

עם כפתור בקשה לבדיקה.

לפעמים אינני יכול לדעת כמה הסרטון רלוונטי לי. או לדוגמא סרטון שרק אחרי הפתיחה גיליתי שהוא רק תחילית.

על מנת לחסוך בפניות מיותרות,האם מישהו יודע כיצד אני יכול לקבל מידע כגון אורך הסרטון, תמונה ראשונה (שתבדק אוטומטית, כמו כל התמונות. הרי כל סרטון מורכב מהמון תמונות, במקרים רבים אפשר ללמוד רבות מהתמונה הראשונה - כפי שמוצג וידאו שנפתח כבר) או גישה לתמלול על הסרטון לפני שאני שולח פניה?
      בצורה זו גם יהיה אפשר להמנע מראש מפניות מיותרות שעתידות להדחות, אם לדוגמא התמונה הראשונה נחסמה אוטומטית, או שבתמלול מופיע טקסט מאוקסס, או לזהות האם הדובר הוא גבר או אשה לפי ההתייחסות הדקדוקית לדובר.

תודה רבה.

33men3 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 11
      • M מנותק
        mashav
        נערך לאחרונה על ידי

הצעה חשובה.
        למשל היום הגשתי פניה על סרטון הסבר לשימוש במוצר, רק שאין לי מושג אם המדגים גבר או אשה, ואז חבל על הפניה.
        אם היו שולחים את התמונה הראשונה שמופיעה בהתחלה לסינון כמו כל תמונה זה היה חוסךהמון.

ChocolateC תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ChocolateC מנותק
          Chocolate @mashav
          נערך לאחרונה על ידי

@mashav אמר ביותר פרטים על וידאו לפני בקשת פתיחה:

הצעה חשובה.
          למשל היום הגשתי פניה על סרטון הסבר לשימוש במוצר, רק שאין לי מושג אם המדגים גבר או אשה, ואז חבל על הפניה.
          אם היו שולחים את התמונה הראשונה שמופיעה בהתחלה לסינון כמו כל תמונה זה היה חוסךהמון.

הצעה טובה רק תקחו בחשבון שהתמונה שרואים זה לא הFrame הראשון של הסרטון המון פעמים זה תמונה שבכלל לא קשור להסרטון

M תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • M מנותק
            mashav @Chocolate
            נערך לאחרונה על ידי

@Chocolate זה יותר טוב, בדר"כ זה משהו שמשקף יותר את תוכן הסרטון, מאשר השניה הראשונה שיכולה להיות מסך שחור או שם הסרט או החברה וכו'.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • T מנותק
              tzvi
              נערך לאחרונה על ידי

אז מישהו יודע איך מקדמים את זה או למי צריך לפנות?
              (ולכל הפחות שיהיה אפשר לדעת מה האורך של הסרטון, וכך לא יהיה צורך להטריח ולבזבז נקודות על סרטון שאורכו 30 שניות...)

B תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • B מנותק
                bbn @tzvi
                נערך לאחרונה על ידי

@tzvi לא כתוב לך ?
                אצלי כל סרטון שאני רואה בחיפוש כתוב אורך הסרטון

dLiveD תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • dLiveD מנותק
                  dLive @bbn
                  נערך לאחרונה על ידי dLive

@bbn זה בחיפוש גוגל.
                  התמונה שהביאו למעלה זה סרטון שמוטמע באתר (אם כי לא בהכרח).

נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                  יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • T מנותק
                    tzvi
                    נערך לאחרונה על ידי

אני משתמש בדרך כלל בסרטוני הדרכה או לימוד באתרים שונים. שם לא רואים.

• ש מנותק
                      שלו'
                      נערך לאחרונה על ידי שלו'

טכנית, אם יוטויב פתוח וכתובת זו את https://*.googlevideo.com/ חסום, אז ניתן לראות רק את התמונה הראשית של הסרטון (נסיתי את זה בסרטונים מאושרים בנטפרי).

אך איני יודע מה עוד ישאר פתוח בדרך זו, וכן האם התמונה הראשית ישלח לבדיקה.

T תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • T מנותק
                        tzvi @שלו'
                        נערך לאחרונה על ידי

@שלו אמר ביותר פרטים על וידאו לפני בקשת פתיחה:

טכנית, אם יוטויב פתוח וכתובת זו את https://*.googlevideo.com/ סגורה.
                        מה זאת אומרת סגורה?

ש תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • ש מנותק
                          שלו' @tzvi
                          נערך לאחרונה על ידי

@tzvi אמר ביותר פרטים על וידאו לפני בקשת פתיחה:

טכנית, אם יוטויב פתוח וכתובת זו את https://*.googlevideo.com/ סגורה.
                          מה זאת אומרת סגורה?

חסום
                          אבל בעצם טעיתי בהנ"ל, כי אם זה כתובת הנ"ל חסום אז לא יוכלו כלל לראות גם סרטון שמאושר.
                          אבל לכל סרטון יש כתובת בדומה לכתובת זה https://r1---sn-uxa15gpou-ua8e.googlevideo.com/ וצריך שגם זה יהיה פתוח (לכל סרטון כתובת כזה משלו) ואז לכאו' יוכלו לראות את הסרטון

T תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • T מנותק
                            tzvi @שלו'
                            נערך לאחרונה על ידי

אבל בעצם טעיתי בהנ"ל, כי אם זה כתובת הנ"ל חסום אז לא יוכלו כלל לראות גם סרטון שמאושר.
                            אבל לכל סרטון יש כתובת בדומה לכתובת זה https://r1---sn-uxa15gpou-ua8e.googlevideo.com/ וצריך שגם זה יהיה פתוח (לכל סרטון כתובת כזה משלו) ואז לכאו' יוכלו לראות את הסרטון

לא הבנתי.

• ש מנותק
                              שלו'
                              נערך לאחרונה על ידי

תעשה נסיון בחשבון שלך

תסגור יוטיוב ותפתח סרטון ספיציפי, תוכל לראות את התמונה הראשית של הסרטון אבל לא את הסרטון עצמו (לפעמים אפשר לראות כמה שניות), תעשה הקלטת תעבורה לזהות את הכתובת שמסתיים ב googlevideo.com ותפתח אותו ואז תוכל לצפות בסרטון.

וע"כ הצעתי אפשרות שכל הסרטונים יהיו פתוחים ללא בדיקה, ואילו כתובת זו https://*.googlevideo.com יחסם ואז יוכלו לראות רק תמנוה ראשית של סרטון, וכשהלקוח ישלח פניה אז בנטפרי יפתחו את הכתובת של הסרטון שמסתיים ב googlevideo.com ואז יכולו לצפות באותו סרטון.

אך כפי שכתבתי איני יודע מה עוד ישאר פתוח בדרך זו, וכן האם התמונה הראשית ישלח לבדיקה.

• T מנותק
                                tzvi
                                נערך לאחרונה על ידי

לא מצאתי בהקלטת התעבורה כתובת המכילה googlevideo.com
                                בנוסף, אני חושב שהסירטונים שאני מדבר עליהם הם לא ביוטיוב,
                                בכלל, אשמח אם תוכל להפנות אותי להסבר מקיף על מה בדיוק אני רואה בהקלטת התעבורה ומה המשמעות של זה.

dLiveD תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • dLiveD מנותק
                                  dLive @tzvi
                                  נערך לאחרונה על ידי

בכלל, אשמח אם תוכל להפנות אותי להסבר מקיף על מה בדיוק אני רואה בהקלטת התעבורה ומה המשמעות של זה.

אין לזה הסבר כתוב. זה בעיקרון מיועד לשימוש התמיכה.
                                  בתכל'ס רואים שם כתובות שאליהם הרשת מנסה לגשת.

נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                                  יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!

• 33men3 מנותק
                                    33men @tzvi
                                    נערך לאחרונה על ידי

שלום וברכה,

כרגע, כל וידאו שלא נפתח בנטפרי מופיע האייקון:
                                    ![alt text](256eb4ef-07cb-4797-beab-b232ef8e48be-image.png image url)

עם כפתור בקשה לבדיקה.

לפעמים אינני יכול לדעת כמה הסרטון רלוונטי לי. או לדוגמא סרטון שרק אחרי הפתיחה גיליתי שהוא רק תחילית.

על מנת לחסוך בפניות מיותרות,האם מישהו יודע כיצד אני יכול לקבל מידע כגון אורך הסרטון, תמונה ראשונה (שתבדק אוטומטית, כמו כל התמונות. הרי כל סרטון מורכב מהמון תמונות, במקרים רבים אפשר ללמוד רבות מהתמונה הראשונה - כפי שמוצג וידאו שנפתח כבר) או גישה לתמלול על הסרטון לפני שאני שולח פניה?
                                    בצורה זו גם יהיה אפשר להמנע מראש מפניות מיותרות שעתידות להדחות, אם לדוגמא התמונה הראשונה נחסמה אוטומטית, או שבתמלול מופיע טקסט מאוקסס, או לזהות האם הדובר הוא גבר או אשה לפי ההתייחסות הדקדוקית לדובר.

תודה רבה.

רעיון מעולה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                    • ChocolateC מנותק
                                      Chocolate
                                      נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שהרעיון דילג על ההצבעה וכבר מצא את עצמו עמוק בתוך המערכת
                                      משום מה זה לא עובד תמיד וכמו"כ היה נחמד באם היה לראות דרך התמונה הסמל של שלח לבדיקה ככה שיהיה ניתן לארות מיד האם הסרטון פתוח כבר או לא

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                      • M מנותק
                                        mashav
                                        נערך לאחרונה על ידי

מחכה לקידום של הרעיון, רעיון פשוט מעולה לכולם לנו ולמערכת!
                                        אני לא מבין בכלל בתכנות ולכן אין לי מושג איך עושים דבר כזה, אבל בטוח אני שלצוות נטפרי המוכשרים הפתרונות!

• T מנותק
                                          tzvi
                                          נערך לאחרונה על ידי

פתרונות מן הסתם יש, השאלה אם גם כסף וזמן יש...

33men3 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • 33men3 מנותק
                                            33men @tzvi
                                            נערך לאחרונה על ידי

@tzvi בשביל זה יש 'דף ההצבעות'
                                            השאלה איך מוסיפים את הרעיון לשם

HP079H תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון