חיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי
-
@a0533057932 אמר בחיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי:
@יוליוס לא
הנושא הוא התקנה ברמת מערכת וזה לא קשור לבלוטוס אלא להדרןמנסיון, התקנתי ת"א בהדרן. העברתי באמצעות בלוטוס.
לא ניסיתי להפעיל כך כל כך הרבה אפלי' אבל ג'ימייל ובנה"פ עבדו. מפות גוגל, מוביט, הנגטס לא עבדו. -
@יוליוס איזה גרסת אנדרואיד יש לך?
-
-
לא יעזור להרבה דברים.
נטפרי למשל, חוסמים וואצפ, אם אתה מתחבר לWIFI של נטפרי זה לאיעבוד למרות שהדרן מאשרים את זה. -
@יוליוס מה הקשר בלוטוס????????
נכנסים ל 414.co.il בוחרים תעודת אבטחה ומתקינים
הבעיה היא שכל עוד שהוא לא ברמת מנהל מערכת זה לא יעבוד
חוץ מזה שעד כמה שיגוע לי VPN של נתיב וודאי לא יעבוד
של הדרן צריך לשאול במערכת הפניות האם יעבודכתבתי בלוטוס, כי יש מכשירים של הדרן שלא מתחברים למחשב, ואם אין לך דפדפן אז ככה אפשר בקלות להעביר למכשיר.
בכ"א לי זה התקין את תעודת האבטחה של נטפרי במכשיר של הדרן
ללא כל צורך באישור מצד הדרן
רק שוב כאמור הרבה דברים שבמחשב עובדים,, דרך אנדרואיד לא עובדים -
@יוליוס מי אמר שצריך אישור??????????????
אמרו שהם יכולים להכניס ברמת מנהל מערכת ואז יעבוד כל מה שלא עובד עכשיו (כמובן רק דברים שעובדים במחשב) -
@שי-בן אתה צריך ללכת לתמיכה של הדרן ולבקש מהם שיתקינו תעודת אבטחה של נטפרי בפלאפון שלך
נ.ב. גם אחרי זה זה כמעט ולא יעבוד למעט מייל וכד'לזה התכוונתי.
לא צריך ללכת לתמיכה של הדרן אפשר להתקין את זה לבד. -
@יוליוס אני יסביר שוב
התקנה לבד כמו שכבר ציינת לא עוזרת כמעט לשום דבר (עוד לפני הסיבוך של הVPN של הדרן שנכנס לפה) כלומר גם טאבלט חדש מהקופסה לא יעבוד בו (למעט דפדפן וכמה דברים מזעריים)להדרן עקב השליטה שלהם על המכשיר יש יכולת להחדיר תעודת אבטחה ברמת התקנה גבוהה יותר ממשתמש רגיל
ולכן הם הפיתרון ולא להתקין לבד (אלא באם אתה מעוניין בדפדפן בלבד) -
@יוליוס אני יסביר שוב
התקנה לבד כמו שכבר ציינת לא עוזרת כמעט לשום דבר (עוד לפני הסיבוך של הVPN של הדרן שנכנס לפה) כלומר גם טאבלט חדש מהקופסה לא יעבוד בו (למעט דפדפן וכמה דברים מזעריים)להדרן עקב השליטה שלהם על המכשיר יש יכולת להחדיר תעודת אבטחה ברמת התקנה גבוהה יותר ממשתמש רגיל
ולכן הם הפיתרון ולא להתקין לבד (אלא באם אתה מעוניין בדפדפן בלבד)אם מדובר במכשיר עד אנדרואיד 6 כמובן שמספיק מה שהוא עשה.
-
@mתושלח אמר בחיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי:
@יוליוס אני יסביר שוב
ולכן הם הפיתרון ולא להתקין לבד (אלא באם אתה מעוניין בדפדפן בלבד)אם מדובר במכשיר עד אנדרואיד 6 כמובן שמספיק מה שהוא עשה.
Xiaomi Redmi Go
-
@יוליוס שני סיבוכים
אנדרואיד 8.1
אנדרואיד גו -
@יוליוס שני סיבוכים
אנדרואיד 8.1
אנדרואיד גוזו הסיבה שהצלחתי?
-
@יוליוס זו הסיבה שחוץ ממייל שום דבר לא עובד....
@יוליוס אמר בחיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי:
אפשר גם להעביר תעודת אבטחה באמצעות בלוטוס, מה שכן חוץ ממייל כמעט שום דבר לא עובד
-
עשיתי הקלטת תעבורה וזה היה נראה שהחסימה בגלל נטפרי
כי לדוג' בנק הפועלים כן עבד -
@יוליוס אמר בחיבור טלפון של הדרן לWIFI של נטפרי:
עשיתי הקלטת תעבורה וזה היה נראה שהחסימה בגלל נטפרי
כי לדוג' בנק הפועלים כן עבדו?