הפקדת שיקים בבנק הפועלים
-
לפני שאתם מבקשים מבנק הפועלים ה"חילוני".
קודם נראה שבנק פאג"י ה"חרדי" נותן את האופציה להפקיד דרך סורק, ולא רק באפליקציה.
-
@A052 בנק הפועלים הם היחידים שעושים כבר כאלו דברים של הפקדות דרך הסוללר הם ה-בנק שמקדם את הטכנולגיה
ומבחינת חילוני הם הבנק היחיד שיש להם קישור לאתר בנק חרדי -
@מיציבושי יש לך טעות ממשית.
כל הבנקים (מלבד הבנקים הקטנים ממש כגון איגוד או ירושלים) מאפשרים החל מה08/11/16 להפקיד שיקים בסלולר, וכולם לא מאפשרים להפקיד דרך האתר.
וזה דבר מאד משתלם לבנקים מבחינה כלכלית, שזה חוסך להם שליחה פיזית של השיק מבנק לבנק. ואין לזה כל קשר לדיגיטציה של הבנקים שבזה אכן בנק לאומי ובנק הפועלים צועדים בראש. -
זה לא איזשהו קידום של בנק ישראל? במידה וכן אולי כדאי לפנות אליהם בענין הפקדה דרך מחשב שולחני.
-
@derid
בנק ישראל תומך בזה, אבל לא נראה לי שהוא יכפה על הבנקים הפקדה דרך מחשב.
ובמיוחד שציבור המשתמשים במחשב המחובר לרשת ואין להם סמארטפון הוא קטן מאד. -
יש נקודה נוספת בסמארטפון הצילום מתבצע דרך המצלמה של הסמארטפון דווקא (אי אפשר להעלות צילום) וזה מכוון את המשתמש תוך כדי צילום ימינה שמאלה הקרב הרחק וכו , מה שבמחשב יהיה רלוונטי רק במחשב עם מצלמה (בדר"כ נייד) וגם אז התמרון קשה הרבה יותר מה גם שבסמארטפונים משקיעים הרבה באיכות המצלמה ובמחשבים הרבה פחות ,
באופן כללי זה יהיה ישים יותר דרך אפליקציה למחשב מאשר דרך אתר. -
האם בטבלט שמתחבר דרך ווייפיי של חיבור עם נטפרי, האם האפליקציה הזאת יעבוד?
-
@957 יש מצלמות וידאו למחשב שולחני באיכות מעולה מאד, מדובר סך הכל על שיק לא על תמונת נוף.
-
@957 בדר"כ סריקה בסורק ברורה יותר מכל צילום שיהיה, והם יכולים לעשות תוכנה שיתחבר ישירות לסורק, וגם יתחבר לאינטרנט (אפשרי גם דרך האתר, עיין ערך רב קו אונליין).
-
@IZAK אמור לעבוד.
-
לפי מה שנכתב לעיל יש אפשרות בפאגי להפקיד צ'ק באפליקציה? והאם זה גם דרך האתר כי באתר לא מצאתי ואין לי את האפליקציה.
-
לי ידוע שזה קיים ב 'פועלים' 'מרכנתיל/דיסקונט' 'טפחות' אוצר החייל' ו'לאומי'..
-
לכאורה פנייה למפקח על הבנקים יעזור יותר מהכל, תוך נפנוף בדגל ה'אפליה' וה'הדרת חרדים'.
(כנ"ל בתורים בדואר ישראל..) -
@למדן-וידען
כפי שכתבתי, זה לא אפליית חרדים, אלא קבוצת מיעוט בתוך המגזר החרדי שיש לה אינטרנט ואין לה סמארטפון. אבל אדרבה אפשר לפנות.ולגבי טענתך על דואר ישראל, כיום אפשר לקבוע תור דרך אתר דואר ישראל עם טלפון כשר ללא SMS וכאשר מגיעים לסניף רק כותבים את מס' הטלפון הכשר וכך המערכת מזהה מתי התור שקבעת.
-
@A052 אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
@למדן-וידען
כפי שכתבתי, זה לא אפליית חרדים, אלא קבוצת מיעוט בתוך המגזר החרדי שיש לה אינטרנט ואין לה סמארטפון. אבל אדרבה אפשר לפנות.הקבוצה שיש לה אינטרנט ולא סמארטפון היא קבוצה גדולה יותר מהקבוצה שיש לה סמארטפון...
וגם אלו שאין להם אינטרנט, יש היום המון חנויות של חדרי מחשבים וכו'. -
@ליכט הרגעת אותי, כבר חשבתי שרק אני חושב כך...
-
@ליכט אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
@A052 אמר בהפקדת שיקים בבנק הפועלים:
@למדן-וידען
כפי שכתבתי, זה לא אפליית חרדים, אלא קבוצת מיעוט בתוך המגזר החרדי שיש לה אינטרנט ואין לה סמארטפון. אבל אדרבה אפשר לפנות.הקבוצה שיש לה אינטרנט ולא סמארטפון היא קבוצה גדולה יותר מהקבוצה שיש לה סמארטפון...
וגם אלו שאין להם אינטרנט, יש היום המון חנויות של חדרי מחשבים וכו'.@ליכט עד שמישהו ילך לחדר מחשבים להפקיד שיק שילך לבנק ויפקיד בעמדה
אבל הכוונה שלך ברורה ונכונה.... -
@clickone
הוא לא ילך לחדר מחשבים להפקיד שיק.
הוא נכנס ממילא כל יום / יומיים לחדר מחשבים לפתוח את המייל שלו וכו'. -
@ליכט יש כאלה דברים?
לא ידעתי.
כל הכבוד למי שעושה כך, ולא מכניס מחשב הביתה. -
@clickone
יש כאלה דברים, ואכן אשרי חלקם.
ויש גם שפתחו כתובת מייל רק בגלל שיש חדרי מחשבים...אלו ואלו נכנסים על בסיס יומיומי...