vpn או מה שזה לא יהיה
-
@יותר
יש אפשרות לרכוש מRL חיבור VPN בעלות של 20 שח בנוסף יעלה 15 שח כחיבור נוסף לנטפרי. -
@957 למה לא תתן לו חיבור VPN לאורי וירטואל?
לך כנראה יש אפשרות לתת, וזה יוצא רק 20 ש"ח (במקום 35). או שכבר לא נותנים בגלל ה"נטפרי אניוור"? -
@dLive
כרגע זו האפשרות היחידה -
@יותר אמר בvpn או מה שזה לא יהיה:
מותקן לי על המחשב תוכנת wifree של נטפרי, כך כשאני מתחבר לרשת-לא-של-נטפרי האינטרנט חסום.
בבית יש לי רשת של נטפרי.
יש אפשרות לעשות איזה משהו שהגלישה על הרשת-לא-של-נטפרי תתבצע ע"ג הרשת של נטפרי שיש לי בבית?
אם כן, אפשר איזה מדריך?
תודה מראש לעוניםאפשר לקנות ראוטר שיש לו מובנה אפשרות שתתחבר להראוטר עם VPN שלו
-
זה חיבור שאני צריך רק מפעם לפעם, לא שוה לי להשקיע תשלום חודשי על זה.
אם כן אין פתרון? -
@יותר
חיבור נוסף עולה תשלום נוסף.
מי אתה חושב שיממן את החיבור,
ניסית פעם לבקש מבזק שיתנו לך קו נוסף חינם שתשתמש בו רק לפעמים ?
-
@יותר אולי אתה מתנדב לקחת על עצמו עוד יוזר לכלל הציבור רק לשימוש חד פעמי למי שזקוק באמת באופן חד פעמי ?
לדעתי זה דבר חזק, אני אישית נתקעתי היום ברכבת ישראל ונזכרתי שאני לא יכול לנתק את הראוטר בבית (אני באראל) כי גם שם זה היה בשימוש (נדיר).. אז.. שבתתי.
לצער הלקוחות.. -
@למדן-וידען צער רב ביותר
ולמה לא השתמשת בשל אורי וירטואלי הצדיק ?? -
@מיציבושי
כי זה יעלה לו כמו חיבור נוסף... -
@מיציבושי בא נחשוב ביחד..
כי אין לי יוזר אצלו, לא ראיתי לנכון לשלם באם זה לא מגיע לשימוש..
כי כאמור בדר"כ אני מנתק את הראוטר וחסל.. -
@למדן-וידען
@957 שששששששששששששששש
אם משתמשים רק חד פעמי זה עדיין לא עולה כסף ?!? -
@למדן-וידען
אולי מה שהיית צריך לעשות זה להשתמש תמיד עם אורי וירטואל. כך החיבור שלך היה רק דרך אורי וירטואל ורק עליו היית משלם.
דרך אגב, עד לרגע הזה אין לי מושג למה נטפרי עשו תשלום לפי ספק ולא לפי חשבון. ואם תאמר יבוא אדם וישתמש באותו חשבון לשני ספקים - שיעשו מה שעושה אורי וירטואל ומה שעושים בזק וכל ספק בעולם. פשוט אי אפשר להשתמש באותו חשבון בשני מקומות בו זמנית.
דבר כזה היה מונע את הסרבול עם החשבונות שקורה עכשיו.
ואם בכל זאת מישהו רוצה לגלוש באותו חשבון - ורוצים לאפשר לו את זה, שיתנו לבחור באופציה כזו, בדיוק כמו לעשות מנוי סלולר נוסף במקום אחד. -
@5566NEWbrs אמר בvpn או מה שזה לא יהיה:
@למדן-וידען
דרך אגב, עד לרגע הזה אין לי מושג למה נטפרי עשו תשלום לפי ספק ולא לפי חשבון. ואם תאמר יבוא אדם וישתמש באותו חשבון לשני ספקים - שיעשו מה שעושה אורי וירטואל ומה שעושים בזק וכל ספק בעולם. פשוט אי אפשר להשתמש באותו חשבון בשני מקומות בו זמנית.
דבר כזה היה מונע את הסרבול עם החשבונות שקורה עכשיו.
ואם בכל זאת מישהו רוצה לגלוש באותו חשבון - ורוצים לאפשר לו את זה, שיתנו לבחור באופציה כזו, בדיוק כמו לעשות מנוי סלולר נוסף במקום אחד.רעיון יפה , הוא דורש הרבה פיתוח אבל אפשרי.
יש לזה חסרון כי נטפרי תספק בפועל תמיכה לכמה חיבורים באותו מחיר(אני יסביר למה כוונתי, ישנם דברים שצריכים טיפול מיוחד כמו לדוגמא קווי טלפון אינטרנטיים בחלק מהמקרים בכדי שהם יעבדו יש לפנות למערכת הפניות ומטפלים בזה, יבוא מישהו עם 5 ספקים חשבון אחד [סתם בשביל ההמחשה] עם קווי טלפון בכל אחד מהספקים ויבקש תמיכה , בעוד הוא משלם 15 שח לחודש , כמובן שזה לא במציאות כך כי הטלפונים לא יעבדו במקביל וכו, אבל זה עלול להכפיל ולהשליש תמיכה והכל על אותו חשבון - תשלום,)
אולי מה שהציעו חיוב קטן יותר על חיבורים משניים על אותו חשבון (דורש תמיכה כפולה אבל פתיחת אתרים אחידה לשניהם)
-
@למדן-וידען אמר בvpn או מה שזה לא יהיה:
@יותר אולי אתה מתנדב לקחת על עצמו עוד יוזר לכלל הציבור רק לשימוש חד פעמי למי שזקוק באמת באופן חד פעמי ?
לדעתי זה דבר חזק, אני אישית נתקעתי היום ברכבת ישראל ונזכרתי שאני לא יכול לנתק את הראוטר בבית (אני באראל) כי גם שם זה היה בשימוש (נדיר).. אז.. שבתתי.
לצער הלקוחות..@למדן-וידען היית מחבר את החיבור של אורי וירטואל לחשבון שלך בנטפרי רק לזמן של הנסיעה ברכבת, ואח"כ מנתק אותו. בהנחה שזה ממש חד פעמי, היית משלם רק חצי שקל....
-
@957 אמר בvpn או מה שזה לא יהיה:
יש לזה חסרון כי נטפרי תספק בפועל תמיכה לכמה חיבורים באותו מחיר
אולי מה שהציעו חיוב קטן יותר על חיבורים משניים על אותו חשבון (דורש תמיכה כפולה אבל פתיחת אתרים אחידה לשניהם)נראה לי שהרעיון של @5566NEWbrs הוא רעיון מעולה (אם זה ישים), בתוספת ההצעה שלך לעשות חיוב קטן יותר על חיבורים משניים בלי להוסיף כלל נקודות על התשלום הזה, כך שלנטפרי לא תהיה עלות עקב החיבור המשני.
-
@clickone מי שמדבר, מאיפה לי חיבור ל'אורי וירטואל'?
אונמם לא ביקשתי, אבל אף פעם לא שלחת לי -
@למדן-וידען איך אשלח אם לא תבקש?
זה לפי מייל.
שלח לי מייל ל urivpn@gmail.com -
@5566NEWbrs מה זה תמיד גם על הראל ?
- יש טוענים שאי אפשר על RL VPN של אורי (על אף שאני כן הצלחתי)
2)VPN זה חיבור לא הכי נוח כלל ומאט את הגלישה
- יש טוענים שאי אפשר על RL VPN של אורי (על אף שאני כן הצלחתי)
-
@למדן-וידען חיבור לאורי יעלה לך עוד 15 ש"ח לפי ידיעתי
-
@מיציבושי
20 ש"ח.