מחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה
-
גם על עוף/כל מוצר אחר בכשרות טובה משלמים הרבה יותר. ואהבת את ה' א' בכל מאדך - בכל ממונך. זה המצב ולא שווה להלחם על זה!
-
@loters אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
גם על עוף/כל מוצר אחר בכשרות טובה משלמים הרבה יותר. ואהבת את ה' א' בכל מאדך - בכל ממונך. זה המצב ולא שווה להלחם על זה!
חייבים להילחם בזה, כי מסתמא יש כאלה שנמנעים בגלל זה משימוש בנטפרי.
-
כל עוד שהטענות להפרת הפטנט מצד נטספארק עוד לא נבחנו בבית המשפט יהיה קשה להביא חברות חדשות וממילא המחירים יישארו כמו שהם היום
בעתיד כשזה יסתדר המחירים יירדו
להערכתי עניין של שנה, ותהיה מהפכה משמעותית במחירים -
@יהודי-חכם אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
לדעתי
לא חייבים להילחם בזה !!!
מי שחושב להתקמצן על כמה השקלים הבודדים, כנראה שימוש בסינון זה לא ערך בשבילו או שהאינטרנט בשבילו זה לא לצורך חיוני.. -
@יהודי-חכם אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
למה אתה לא מציע 'להילחם' על מכירי העופות בשוק כדי שיהודים כשרים 'יפסיקו' לקנות עוף בכשרות מפוקפקת??
כנראה שלא המחיר הוא הבעייה. [בלי להתחיל לחשבן שהוצאות חודשיות על כשרות במזון הם לאין ערוך לעומת ה30 ש"ח הנוספים עבור ספק מסונן..]
-
@שי-10 בעוף אתה יודע על מה אתה משלם עוד, א"א להלחם על זה כי אם תוריד את המחיר תהיה חייב להוריד את רמת הכשרות.
משא"כ כאן בכל זה. -
גם בנושא זה הוסבר אין ספור פעמים למה אתה משלם עוד, בפרט בחברות בהם מחזיקים מוקד שירות מיוחד בשביל זה, וכן שרתים מיוחדים ועוד.
מסתבר, שגם כאן יש עלויות נוספות ולכן זה המחיר. -
@סיבוב הוסבר עשרות פעמים שזה המחיר לסים דאטא
עד שהפתעה
זה לא המחיר לסים דאטא -
@סיבוב הוסבר הסבר לא נכון, והראיה הגדולה, בVPN אתה משלם לנטפרי סה"כ עוד 5₪ יותר מה15₪ שלוקחים בכל מקרה, והנה יש לך הכל.
ההסבר היחיד האמיתי הוא שאין הסבר אמיתי, אלא זה כוחות השוק, ואם יהיו שחקנים גדולים וחדשים בזירה המחירים יצנחו. -
אני מסכים אתכם לגמרי, שאילו החברות הגדולות עצמם יכנסו לזה, המחירים ירדו משמעותית, כמובן שלא במחיר רגיל.
משום שהם לא מייחדים לכך משאבים מיוחדים כמו מוקד שירות או שרתים שיש להם בכל מקרה, נקודות הפצה ועוד.
אבל כל עוד ומדובר בעצמאים שמשווקים את הגלישה דרך נטפרי דרך.. זה מובן לגמרי.
בדקתי את זה בעבר לעומק, תוכלו לעקוב באשכולות אחרים.
אדרבה, נראה אתכם מביאים את החברות הגדולות, עד כה זה לא יצא לפועל מכל מיני סיבות כגון התביעה שהוזכרה לעיל. -
קופץ על האשכול..
אני לא מבין למה מלבד המחירים היקרים יחסית של המסלולים
חברת RL גובה 58 ש"ח !!! על עצם רכישת הסים
לכבוד מה העושק הזה?? -
@ב-ל אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
לכבוד מה העושק הזה??באיזה חברה לא גובים כסף על הסים? ספר לי...
-
@בן-עזאי אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
כשרוכשים קו סוללרי כשר גובים 20-10 ש"ח
ופה גובים בין 58 ל50 ש"ח !!! -
@ב-ל אני שילמתי עד היום בכל חברה 50 ש"ח
-
סליחה ?!
מישהו ביקש או חייב מישהו לקנות משהו מחברה א' או ב' ?!
החברות הם עסק, והם לא גמ"ח ! ! !
לא מחוייבות לתת סים בחינם, ולא תמיכה ושום דבר בחינם
עוד פעם - זה עסק לכל דבר, והמטרה היא מלבד מה שלתת שירות טוב לציבור - המטרה היא להרוויח
מה להרוויח ? כן - - - כסף !!
זו לא מילה מגונה ! ! !
אגב אני שילמתי השבוע 5 פעמים 50 שקל על כל סים , בכמה סוגי חברות ובכמה סוגי חבילות DATA/כשר/לא כשר (סינון במכשיר עצמו)
הבא נצא מהגישה הזו.... !!!! זה לא גמ"ח ואף אחד לא חייב לשרת את הלקוח בחינם, ולתת לו מחירים ברצפה (מה שבלאו הכי קורה גם אם נשלם על הסים 50 שח ועוד כמה עשרות שקלים לחבילה לספק, והעובדה שהרבה חברות בקושי שורדות!)
לעשות דיון ולצאת למלחמות מיותרות על מחיר של עוד 2 חבילות קורנפלקס לחודש..... ! ! ! -
בנוסף למה ש@loters אומר,
בקוים האלו כפי הידוע לי ישנה עלות דמי חיבור ועלות על הסים לחברות שמוכרות נטפרי, כי בקוים האלו בשונה מקוים רגילים הם משלמים על כל סים ועל פתיחת קו, ולא כמו בפתיחת קו או ניוד רגיל שאתה מקבל עמלה...
ואם אתם מתחברים דרך משווקים אז גם יש את העמלה של המשווק... -
@בן-עזאי אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
019 גובים על הסים 10 ש"ח בסך הכל, ואם יש לך סים ישן אתה פשוט נותן להם את המספר של הסים והם מפעילים את הקו על הסים שהבאת להם. ללא דמי חיבור וכדו',
ֲֲ@a0533057932 לעצם הענין ב 019 יש היום תוכנית של 100 GB ב 65 ש"ח שזה כבר לא הפרש כזה גדול בין ה 50 ש"ח שהבאת, תוכנית של 500 GB אין כ"כ ביקוש אצלינו לכן זה לא קיים.
וחוץ מזה כמו שהזכירו פה בקו כשר יש לחברות יותר עלויות בשירות לקוחות כי יש יותר תקלות מטבע הדברים, כמו שידוע לכל אחד שמשתמש בזה -
@יהודה12 אתה רוצה להשוות את המחיר למחיר הרגיל של 100 GB ב019 (30ש"ח כלומר יותר מפי 2?)?
ו אם פלאפון (החברה היקרה ביותר) נותנת ב50 זה אומר שחברה אחרת יכולה לתת גם ב30 נוסיף לזה 20 ש"ח של שרתים, שרות לקוחות (גם כן שרות לקוחות כל דבר התשובה היא נטפרי), ועוד שאר שטויות הגענו ל50 למה לקחת 65?
עיקר הפוסט בא לעורר את RL שגובים היום 80 על 100GB של פלאפון (30 ש"ח על הסינון + 15 לנטפרי זה 45 ש"ח יותר ממחיר החבילה) -
@loters אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
סליחה ?!
מישהו ביקש או חייב מישהו לקנות משהו מחברה א' או ב' ?!
החברות הם עסק, והם לא גמ"ח ! ! !
לא מחוייבות לתת סים בחינם, ולא תמיכה ושום דבר בחינם
עוד פעם - זה עסק לכל דבר, והמטרה היא מלבד מה שלתת שירות טוב לציבור - המטרה היא להרוויח
מה להרוויח ? כן - - - כסף !!
זו לא מילה מגונה ! ! !
אגב אני שילמתי השבוע 5 פעמים 50 שקל על כל סים , בכמה סוגי חברות ובכמה סוגי חבילות DATA/כשר/לא כשר (סינון במכשיר עצמו)
הבא נצא מהגישה הזו.... !!!! זה לא גמ"ח ואף אחד לא חייב לשרת את הלקוח בחינם, ולתת לו מחירים ברצפה (מה שבלאו הכי קורה גם אם נשלם על הסים 50 שח ועוד כמה עשרות שקלים לחבילה לספק, והעובדה שהרבה חברות בקושי שורדות!)
לעשות דיון ולצאת למלחמות מיותרות על מחיר של עוד 2 חבילות קורנפלקס לחודש..... ! ! !אף אחד לא ביקש או חייב,
אבל בכוחות שוק, אם יהיה לחץ המחירים ירדו!
ולכן מי שעושה רעש וכו' בשביל להתלונן על החסימה ולתת הבנה כאילו עדיף בלי זה ח"ו, ודאי שזה פסול.
אבל מי שעושה זאת כדי ליצור לחץ ציבורי שיעורר את השוק להשוות מחירים וכו', ועי"ז להביא להורדת מחירים, ודאי שזה מבורך! -
@mashav אמר במחירי הגלישה בנטפרי - כן בפעם המאה:
אף אחד לא ביקש או חייב,
אבל בכוחות שוק, אם יהיה לחץ המחירים ירדו!
ולכן מי שעושה רעש וכו' בשביל להתלונן על החסימה ולתת הבנה כאילו עדיף בלי זה ח"ו, ודאי שזה פסול.
אבל מי שעושה זאת כדי ליצור לחץ ציבורי שיעורר את השוק להשוות מחירים וכו', ועי"ז להביא להורדת מחירים, ודאי שזה מבורך!אני יוסף ויאמר:
כן גם על מחירי העוף אני נלחם על מנת שיותר יהודים יאכלו כשר
כך גם כאן, אני מדבר עם הרבה אנשים והעלות הגבוהה מהווה מחסום משמעותי, עבורם לעבור לנט.פרי