איטיות ב019... יש פיתרון אצל המתחרים?
-
@מתעניין-0 אני משתמש ב-019 שנה וחצי כבר ובאופן כללי אין לי בעיות. בודאי לא ברמה של כמה דקות לפתוח מייל. אז כנראה שלא הכל אשמת הספק.
-
@yzahn אמר באיטיות ב019... יש פיתרון אצל המתחרים?:
@מתעניין-0 אני משתמש ב-019 שנה וחצי כבר ובאופן כללי אין לי בעיות. בודאי לא ברמה של כמה דקות לפתוח מייל. אז כנראה שלא הכל אשמת הספק.
אני גם ב 019 ואין לי בעיות גלישה היום
זה תלוי באזורים
תבדוק איזה אנטנות פעילות באזור שלך -
אני ב019 שלשה חדשים, ודווקא בחודש האחרון יש האטה משמעותית.
הבנתי ש019 משתמשים ברשת של פרטנר, יש ספק שעובד עם נטפרי ויושב על סלקום? מנסיון בפלאפונים, בבית שלי יש קליטה מצויינת בסלקום, וכשעברתי לפרטנר ברחתי חיש מהר... -
RL יוסי תקשורת וסים כשר עובדים עם סלקום
RL זולים יותר
http://wiki.netfree.link/wiki/ספק_אינטרנט_אראל
https://www.isp.net.il/?page_id=823 -
@חדש-מהיום תודה רבה!
-
@מתעניין-0
ככלל נטסטיק לא 'מומלץ' לגלישה רציפה וודאי לא לאתרים כזום שנדרש רשת יציבה וחזקה -
לי יש סטיק דור 4 סלקום-RL (שיש להם קליטה נחמדה באזור שלי)
והזום עובד מצוין, חלק.
גם בתור מנהל של הפגישה -
@m-davis אמר באיטיות ב019... יש פיתרון אצל המתחרים?:
@yzahn אמר באיטיות ב019... יש פיתרון אצל המתחרים?:
אני גם ב 019 ואין לי בעיות גלישה היום
זה תלוי באזורים
תבדוק איזה אנטנות פעילות באזור שלךיש בעיה עם בדיקת האנטנות, כי אתה לא יודע באיזה רשת הם.
אני בדקתי והכי קרוב היו פרטנר, אבל אז התגלה לי שזה רק דור 3. ודור 4 הקליטה חלשה. ודווקא בפלאפון שהאנטנה יותר רחוקה הקליטה בדור 4 כמעט מלאה . -
איך אני יודע מה הכי חזק אצלי? אפילו כשיש 2-3 פסים בקליטה של דור 4 הגלישה יכולה להיות מאד איטית.
-
@מתעניין-0 איזה נטסטיק יש לך?
הרבה פעמים נטסטיק טוב יפתור את הבעיה
יש נטסטיקים שאין להם את כל התדרים של דור 4 וגם מה שיש זה מאד תלוי בחברה של הנטסטיק -
@יהודה12 בינתיים עברתי לפלאפון, ונראה שזה יותר טוב, ימים יגידו....
נ.ב. יש לי סטיק של הואווי 8372 אבל גם בו יש כמה תתי דגמים, ואין לי יכולת לבדוק את כל התדרים באזור שלי.... אז הלכתי בשיטה של ניסוי וטעיה..