גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@a0533057932 זה שיש שם ספק שמספק גם את נטפרי זה לא אומר שכשבזק נותנים את זה הוא מגיע עם נטפרי. לדוגמא 011 עובד עם בזק אבל אם תרצה נטפרי אתה חייב לעבוד דרך 011 ישירות
-
@aiib נכון זה לכאורה מה ש @אליהו-התלמיד-חכם התכוון
שאחרי שעושים בבזק מתקשרים לאייס ואומרים להם לשייך את המנוי לנטפרי -
@a0533057932 זה הבנתי. אבל ביקשתי ביסוס ואתה הבאת מקור. טענתי שהמקור הוא לא ראיה אמיתית
-
@aiib המקור ראיה שניתן לקבל אינטרנט של חברות אחרות דרך בזק
(באנדל הפוך דבר שלבזק לא בדיוק היה איורים לכך עד לפני חודש)
מכאן והילך אני עדין מחפש הודעה רשמית של סוכן הבקי בעניין
(לכאורה לחברות לא משתלם לגלות על כך כי הם רוצים שתיהיה לקוח מלא שלהם ולא דרך בזק שיכולים מחר לשכנע אותך לעבור לספק אחר ללא פעולה מצידך) -
@a0533057932 לא יודע מה זה באנדל הפוך. אבל בזק אין לה ספק משל עצמה ולכן כל הרשימה הזו היא רשימה של ספקים שזה קיים כבר שנים. אז נכון הרשימה גודלת מיום ליום
-
למעשה מי שמעוניין בכך יכול לעבור זה עובד מעולה אני ברוך השם בבזק עם גלישה מהירה שרות מלא מאד מרוצה
ואגב למה הביסוס מבזק לא מספיק לך תחייג למכירות ותשמע מהם את כל הפרטים אייס זה ספק שעובד עם נטפרי מעולה -
@אליהו-התלמיד-חכם אייס זה ספק שלפחות אותי במשך רבע שעה ניסה לשכנע שוב ושוב שלא כדאי לי נטפרי שנועם עדיף
ושהתעקשתי שאני רוצה נטפרי ומעוניין לשמוע מה המחיר אמרו לי שיחזרו אלי ועד לרגע זה לא עשו זאת -
יש להם חלק נציגים טובים חלק בעייתים שמרחו גם אותי הייתי ממליץ לך לשמוע בתחילת השיחה את שם הנציג ולנסות שוב ושוב לנציג אחר אני התעקשי על זה הוא קלט את העסק ועשה לי את זה צריך שזה יהיה ברור לו שאתה יודע את הכללים בזה ושהכל אפשרי למעשה ברגע שהוא סידר לך נטפרי סיימת איתם ולתמיד מכאן ואילך רק בזק מטפלים בכל בעייה
-
@אליהו-התלמיד-חכם למה ללכת לספק שרוצה לשכנע ללכת לאינטרנט פרוץ או סינון מוזר?
אתה לא מבין שבזק מספקים את כל הספקים בבאנדל ההפוך?
למה לא ללכת ל019 או RL או 011 שם לא מנסים לרמות אותך לקחת אינטרנט ללא סינון
וזה שיש נציגים זה לא תשובה -
אתה יכול להיות איפה שתרצה אבל אם אתה מעוניין להיות בבזק עם שירות ואחריות מבזק אז צריך בשיחה ראשונה להתעקש לא חסרים היום לצערנו אנשים שמרמים אחרים גם בחברות חרדיות לגמרי שמנסים לסחוט.
אז זה המצב כיום ואגב כשאני דיברתי עם אייס הם עשו לי את זה בשיחה השנייה עם נציג אחר במקום ולא הזכירו את המילה סינון שונה מ נט-פרי אפילו פעם אחת
דווקא בשיחה הראשונה הם רצו שאני יעבור גם לתשתית אצלם אמרו לי שיש לי את איזה סינון שארצה ולא הזכירו שמות רק שאלו אותי מה אני רוצה אמרתי להם נט-פרי הם לא עשו שום בעייה
ברגע שהתלבשת על נציג נורמלי הוא מסדר הכל במקום ללא בעיות -
@אליהו-התלמיד-חכם
כשאני מתחבר דרך בזק אני צריך שהם יחברו אותי לICE או אפשר לכל ספק אחר? -
@davidb123 אפשר לכל ספק
-
צריך לוודא עת הדברים היטב ולפרסם לציבור, זו בשורה ענקית למי שרוצה שיעשו לו נטפרי בעבודה וכדו', והם מפחדים מספקים קטנים, אומרים להם תחברו לבזק הכל בזק התשלום וכו', ואז מתקשרים לאייס לשנות לנטפרי.
-
@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@davidb123 אפשר לכל ספק
זוהי הטעיה כפשוטה.
אפשר להתחבר דרך בזק ל(כמעט) כל הספקים.
אך לא לנטפרי!הספק היחיד שמאפשר להתחבר אליו דרך בזק, ולהתחבר דרכו לנטפרי, הוא: ICE.
-
@ליכט אתה מדר מידיעה?
כלומר RL לא
ומדוע זה לא כתוב בשום מקום בצורה רשמית? -
@a0533057932
לא כתוב בשום מקום שאפשר.אפשר להתחבר ל-RL (או לספקים האחרים) על גבי בזק, ואפשר אפילו לקחת מ-RL (או מהספקים האחרים) חבילת ספק ותשתית של בזק (בנדל).
אך לא הפוך. -
@ליכט אתה מאשר שאפשר לעשות באייס בנדל הפוך ולקבל נטפרי?
אז צריך לפרסם את זה בויקי ועוד. -
@mashav
אני מאשר שכך שמעתי מכמה לקוחות. -
בשביל מה זה כל כך משנה כל הדברים האלו איך אפשר לעשות באנדל וכד'
סוף דבר בכל הספקים הקליטה והשרות מבזק בלבד אז מה זה משנה מי מתקין לך את הנטפרי
איזה ספק בדיוק הרי בכל ספק שלא תהיה הקליטה ומהירות והשרות מגיעים מבזק בלבד
מה יותר פשוט מלרכוש מבזק תשתית ספק וראוטר ולהתקין על זה דרך אייס נט-פרי ומכן ואילך סיימנו עם כולם כעת רק בזק נותנת שירות
למי זה משנה אם אייס או RL התקינו את הסינון למעשה לאחר התקנת הסינון סיימנו איתם -
@אליהו-התלמיד-חכם בשביל שלא יסימו לך את כל הלקוחות דרך כתובת IP אחת לדוגמה
בשביל המהירות בפועל שתקבל
יש עוד הבדלים מי הספק