גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@אליהו-התלמיד-חכם בקיצור כל הרווח בבזק נעלם
מה עוד שכמו שרואים מדובר בראש בריא למיטה חולה
מי שרוצה להמר שילך על אייס מי שרוצה לקבל אינטרנט נטפרי ללא תקלות שילך לאחד מהספקים שמשווקים את נטפרי ללא באנדל הפוך -
ולמה ברגע שנתנו לי סינון של נטפרי , המחשב לא פתח שום אתר, ולא בזק ולא אייס הצליחו לפתור, בערב היה נציג מעולה של אייס ופתר את הבעיה, אך למחרת בבוקר שוב נהייתה תקלה, למה התקלות האילו מתרחשות?
-
@צריכה-עזרה כי מי אמר שקיבלת נטפרי יתכן שלא קיבלת כלום
ולבזק אין שום דרך לעזור בכזה מצב
כמו שרואים זה ממש לא טלפון אחד לאייס וזהו
אם את חפצה בשקט תעברי לחברה אחרת -
@a0533057932 אבל הבעיה שלחברות המשווקות את נטפרי, צריך לקנות ראוטר שמי יודע האם הקליטה והמהירות יהיו טובים כמו בזק, בזק זה ללכת על בטוח
-
@צריכה-עזרה ממש לא
זה נכון שלבזק יש את BE (נ.ב. הוא לא עולה כסף חודשי?)
אבל החברות מביאות ראוטר
ואם רוצים ניתן לקנות ברמה מעל באזור ה400 500 שקל ראוטר איכותי באמת והוא נשאר שלכם -
לא זה לא נכון, קבלתי נטפרי אבל האינטרנט נופל כל הזמן,
ואיזה חברה בדיוק נותנת ראוטר, לפי הבירורים שלי צריך לקנות והם אומרים בוודאות שהם לא מתחייבים על מהירות, אז לקנות ראוטר ובסוף הגלישה תהיה איטית ומעצבנת -
@צריכה-עזרה קיבלת נטפרי אבל האינטרנט נופל כל הזמן
זה נקרא שקיבלת נטפרי?
בקיצור יש פה אחד שהצליח לו וזהו
נ.ב. 019 לא מביאים ראוטר? -
לגבי 019 אין לי מידע אבל האין על השירות של בזק, בכל שעה , במהירות ולא מייבשים שעות
-
@צריכה-עזרה מה עוזר לך שרת בזק אם אחד הפתרונות הראשונים זה איפוס רשת וברגע שאת עושה את זה אין יותר נטפרי?
-
@צריכה-עזרה אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
אבל הם לא עובדים עם בזק
כתבו כאן אתמול שהם נותנים ספק בלבד במהירות 100 מ"ב ב-35 ש"ח לחודש.
http://forum.netfree.link/topic/7466/חדש-ב-019/5 -
@a0533057932
ל 019 יש ראוטר בתשלום -
@משה-0527 גם לבזק זה בתשלום
-
@a0533057932
אכן זו הייתה כוונתי ואם אני לא טועה
ב 019 זה עולה 9.9 ש"ח לחודש -
@משה-0527 מה בדיוק באת
לחזק את דברי או להקשות קושיה? -
@אליהו-התלמיד-חכם
קודם כל תודה על ההשקעה שלך כאן לכל ההסברים
רציתי רק לשאול אותך כמה זמן אתה כבר מחובר באופן הזה?
כמה זמן ניסיון יש לך עם השיטה הזו?
כבר ניסיתי כמה וכמה דברים, שבחודש חודשיים הראשונים הכל זרם כמו שצריך
אבל אחר כך... -
@UA אני עם זה חודשיים בנתיים עם 0 תקלות מקווה בעזרת ה' שימשיך כך הכל עובד מעולה ומצוין
-
ולכל אלו שמנסים לומר שמדובר כאן בבאנדלים וטריקים משונים אל תשכחו שמי שהציע לי לעשות את זה, זה נציג המכירות של בזק ומי שמסתבך יכול לפנות לבזק הם יודעים הכי טוב להדריך בזה והם נותנים שרות מעולה בנושאים האלו
-
למי שלא מעוניין לחכות הרבה זמן בטלפון לאייס אפשר לבקש מנציג בזק את הטלפון שלהם, והטלפון הזה אין המתנה, זה אמור להיות מספרים ניידים.
הנציגים שם יכולים קצת לכעוס כי זה מיועד לבזק ולא ללקוחות פרטיים אבל לפעמים אין ברירה, וכך עשיתי וב"ה הכל בא על מקומו בשלום. -
@אליהו-התלמיד-חכם
אני בעז"ה אשמח לשמוע ממך ומאחרים שעשו את זה בעוד 4-5 חודשים אם אתם עדיין מרוצים. מקווה שכן. -
@UA בשמחה רק תזכיר