אנדרואיד בנטפרי
-
@חיים-כהן אמר באנדרואיד בנטפרי:
וגולת הכותרת כמובן, זה נטפרי, עם וייפרי וחנות יישומים ייעודית. תענוג.
תודה על הסקירה היפה.
איזה סים אתה משתמש? -
@מושט אמר באנדרואיד בנטפרי:
איזה סים אתה משתמש?
019, ואני כבר מתחיל להתחרט...
חוץ מזה שהוא לא מהיר במיוחד, גם במבחן ההשוואה המהירות של הגלישה לא משהו..
כלומר: כשאני מתחבר לוייפי בבית [40mb], הוא מהיר בהרבה [בצורה ממש קיצונית וניכרת] מהמהירות הסלולארית, ואפילו ש019 מפרסמים מעל כל במה שיש להם תמיכה מלאה בדור4.אבל אני לא מהממהרים לקבוע עובדות על סמך נסיון מועט, אז נמתין עם זה עוד קצת.
-
@חיים-כהן מה אתה רוצה, שום רשת סלולארית לא תספק לך בפועל 40 וגם לא קרוב לזה.
אבל לפי הנשמע בענין 019 אתה צודק..... הכי מהירים פלאפון, ובזה אין חולק, אבל כמובן תלוי באזור ובקליטה. -
@mashav אמר באנדרואיד בנטפרי:
@חיים-כהן מה אתה רוצה, שום רשת סלולארית לא תספק לך בפועל 40 וגם לא קרוב לזה.
אבל לפי הנשמע בענין 019 אתה צודק..... הכי מהירים פלאפון, ובזה אין חולק, אבל כמובן תלוי באזור ובקליטה.בדיוק בגלל זה הדגשתי שההפרש הוא קוטבי וקיצוני...
הגלישה ממש ממש איטית..אגב, אין לי סמארפון ב"ה, כך שאין לי דרך לדעת,
אבל נראה לי מופרך לומר שכל רשת דור4 עם כל חברה סלולארית איזו שתהיה, לא תתן 40mb ואפילו לא קרוב לזה... -
@חיים-כהן רשת דור 4 במקרה הטוב ביותר שפגשתי תיתן לך 10 מגה רצופה
יתכן ש15 ב3 בלילה
אני מדבר על בדיקה בסלקום באזור המרכז -
פוסט זה נמחק! -
@חיים-כהן זה המציאות, בדקתי המון ברבה מכשירים סמארטפונים וכו'.
-
@ר-חיים אמר באנדרואיד בנטפרי:
כאחד שהתקין לאחרונה וויפרי על אנדרואיד ונזקק לעזרתם של התומכים במערכת הפניות על כל צעד ושעל חשבתי שכדאי לעשות בויקי הדרכות לכל הדברים שצריך לדעת לפני ואחרי ההתקנה מה נתמך ומה לא אשמח לדעת איך עושים את זה ומי שיכול לעזור
גם אני נתקלתי עם בעיות ופתרונות וכדאי שהדברים יהיו כתובים באופן מסודר. מציע שתעשה מסמך בגוגל דוקס ותעשה שם שאלות נפוצות ותקלות ופתרונות מצוים וכדו'
-
מישהו יודע אם לאחר שהתקינו את הWIFREE אפשר לעשות ROOT?
-
לא יודע מה זה רוט אבל אין גישה להגדרות מפתח
-
@a052719718 אין אפשרות
-
לא רק שאין אפשרות, אלא גם מכשיר מושרש א"א להתקין עליו את וייפרי.
-
שום רשת סלולארית לא תספק לך בפועל 40 וגם לא קרוב לזה.
@a0533057932 אמר באנדרואיד בנטפרי:
רשת דור 4 במקרה הטוב ביותר שפגשתי תיתן לך 10 מגה רצופה
יתכן ש15 ב3 בלילהאני לא רוצה לחפור לאשכול בנושא אחר, ולא רוצה להפריע
אני רק הערה קטנהברור שרשת דור 4 מגיעה ל40 מגהביט (והרבה יותר מזה בלילה)
זה מאוד תלוי במיקום כמובן, בבני ברק לא יתקבל יותר מ10 אולי.. כי יש שם עומס הזוי ומכעט אין אנטנות.
אבל באלעד לדוגמא, ברשת פלאפון, אני קיבלתי קבוע יום יום בצהריים בין 50 ל-70 ובלילה בכלל יכול להגיע ל-100. בירושלים מרכז העיר ממוצע של הבדיקות שלי (ממחשב נייד) הוא בסביבות ה-45-50 בצהריים-ערב.כנראה כולכם בבני ברק לכן אתם חושבים ככה על סלולרי..
סוגר את ההערה -
@chv אמר באנדרואיד בנטפרי:
שום רשת סלולארית לא תספק לך בפועל 40 וגם לא קרוב לזה.
@a0533057932 אמר באנדרואיד בנטפרי:
רשת דור 4 במקרה הטוב ביותר שפגשתי תיתן לך 10 מגה רצופה
יתכן ש15 ב3 בלילהאני לא רוצה לחפור לאשכול בנושא אחר, ולא רוצה להפריע
אני רק הערה קטנהברור שרשת דור 4 מגיעה ל40 מגהביט (והרבה יותר מזה בלילה)
זה מאוד תלוי במיקום כמובן, בבני ברק לא יתקבל יותר מ10 אולי.. כי יש שם עומס הזוי ומכעט אין אנטנות.
אבל באלעד לדוגמא, ברשת פלאפון, אני קיבלתי קבוע יום יום בצהריים בין 50 ל-70 ובלילה בכלל יכול להגיע ל-100. בירושלים מרכז העיר ממוצע של הבדיקות שלי (ממחשב נייד) הוא בסביבות ה-45-50 בצהריים-ערב.כנראה כולכם בבני ברק לכן אתם חושבים ככה על סלולרי..
סוגר את ההערהלמה? אני מירושלים... וניסיתי גם בטבריה ובעוד מקומות.
-
@chv אני מדבר על סלקום
(אני לא רוצה לדבר על פרטנר) -
אני עכשיו בשדה אילן, וזה המהירות שהוא נותן
-
@a0533057932 ניסיתי בסלקום, פרטנר, הוט מובייל ופלאפון. פלאפון היחידים שמציגים ביצועים יפים, עם 10 מגה בדר"כ, ולעיתים מגיע עד קרוב ל30.
על 100 מגה בחיים לא שמעתי, ולא ראיתי בשום מקום, זה היה עכשיו או בתחילת הדרך של דור 4, כשבקושי היו משתמשים והיה אפשר לקבל מהירויות יפות? -
@חיים-כהן איזה אינטרנט, סלולארי? כתוב ספק בזק?!
-
על 100 מגה בחיים לא שמעתי, ולא ראיתי בשום מקום, זה היה עכשיו או בתחילת הדרך של דור 4, כשבקושי היו משתמשים והיה אפשר לקבל מהירויות יפות?
http://forum.netfree.link/topic/5350/סים-כשר-פרטנר-דיווחי-משתמשים-על-עומס-וכדו/144
-
@Chocolate גם עכשיו זה ככה בסלולר אצלך?