אתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.
-
@נוני
להוראת הרבנים בנטפרי, יש כתובת מאוד ברורה ' ועדת הרבנים לביצור חומת הדת'
אם כדבריך שאין סיבה לחסימה, ומבין השיטין ניכר כאבך הגדול, פנה אליהם והכל יבוא על מקומו... -
קיבלנו פניה לחסום את האתר מאחד מגדולי הדור.
אז איך אומרים תסתדרו איתם לפני שאתם פותחים אתר. -
@yzahn אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
@נוני אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
מה כואב הלב לראות אטימות זאת מצד נטפרי!
@נוני אני מתפלא עליך
מה יכול להיות יותר ברור מ"הוראת הרבנים"?!?
האם אתה מצפה שנטפרי יחקרו את הרבנים שלהם לגבי סיבת החסימה?
האם היית רוצה להיות משתמש בסינון שמסתפקת בהוראות של רבנים?
אני לא מבין מה אתה רוצה
סליחה על הביטוי, אבל זה אטימות מצידך לצפות למשהו שונה מנטפרי
דבר ראשון כפי שכתבתי האתר הינו בהשגחה צמודה של הגאון רבי שלמה ליפשיץ שליט''א שאמנם לא זכיתי להכירו אך הבנתי שמדובר בת''ח חשוב, רב של שתי קהילות (בפרדס כ''ץ ובהר יונה),
משיב בבית הוראה של מרן הגר''נ קרליץ זצוק''ל וחתדב''נ של הגאון רבי יהודה סילמן שליט''א.לגבי מה שכתבת: ,, האם אתה מצפה שנטפרי יחקרו את הרבנים שלהם לגבי סיבת החסימה?
האם היית רוצה להיות משתמש בסינון שמסתפקת בהוראות של רבנים?'' עכ''ל.
מאוד חורה לי איך שהוצאת דברים מהקשרם והראת שכביכול טענותיי הם נגד הרבנים שליט''א.
קודם כל ככלל, זו תופעה מאוד כואבת בציבור שלנו שכשבאים ומבקרים על נושא מסוים ישר תוקפים אותך וכי אתה נגד הרבנים??? וזהו- סתמו לך את הפה וכביכול ניצחו אותך בלי לבדוק באמת את גוף הענין האם באמת יש רבנים המעורבים בנושא, מי עירב אותם, האם שמעו את שתי הצדדים וכו' וכו'
וגם במקרה ספציפי זה לא דיברתי כלל נגד רבנים שליט''א
אלא רק נגד אטימות נטפרי שעם כל הכבוד אינה מנוהלת ע''י רבנים. -
@מן-המודיעין אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
@נוני
להוראת הרבנים בנטפרי, יש כתובת מאוד ברורה ' ועדת הרבנים לביצור חומת הדת'
אם כדבריך שאין סיבה לחסימה, ומבין השיטין ניכר כאבך הגדול, פנה אליהם והכל יבוא על מקומו...דבר ראשון יש''כ על האמפתיה, באמת כאבי גדול מנשוא וליבי על אחי הנאנקים תחת ייסורי ליבם ואין להם למי לפנות ופעמים והדברים מגיעים לדיני נפשות רח''ל וכפי שכתבתי לעייל.
לגופם של הדברים,
'ועדת הרבנים לביצור חומות הדת' זה שם מאוד בומבסטי ומפוצץ אך אשמח אם תקדיש עוד מעט מחשבה כדי לענות תגובה יותר עמוקה גם היא פחות מצלצלת.
יש לי שאלה, כל אותם למעלה מ50,000 (!!!) איש שחתמו על עצומה נגד ועדת הרבנים לעניני תקשורת הם חתמו נגד רבני הועדה???
בודאי שלא!
וגם אם יש חלילה וחס בודדים שכן- זה לא קהל היעד של העצומה וכאמור הם בודדם אם בכלל.
גם כאשר אתה בא ומציג לי את ועדת הרבנים לביצור חומות הדת,
כל עוד שאינני יודע בבירור שהכל שם מתנהל ע''י רבנים ולא ע''י עסקנים עם אינטרסים כאילו ואחרים זה לא נותן לי הרבה!
וכבר יש לי תמיהה על ועדה זו בנושא מסוים ואכמ''ל. (כתבתי א''ז היכן שהוא בפורום.)
מה עוד שגם לו יצויר אילו באמת יש רבנים שמתנגדים לאתר זה והרי מנגד יש לנו רבנים התומכים בצורה מולהבת- הן הרב שליט''א שכתבתי לעייל ויתכן ויש עוד רק שאינני בקיא בכל פרטי הארגון.
מה שכתבת פנה אליהם והכל יבוא על מקומו...
מי הבטיח לי שהפניה אכן תפתור את הצרה?
שמעתי עדויות מכאילו שפנו אליהם בענין אחר הכואב לי וכפשנ''כ לעייל ונתקלו באדישות וזלזול! -
מאוד חורה לי איך שהוצאת דברים מהקשרם
סליחה, החרון שלך לא מוצדק כלל.
א. נטפרי ענו לך שחור על גבי לבן ש"האתר נחסם בהוראת הרבנים", נוסח זה אינה משתמשת ככיסוי לשיקול הדעת של איזה מצוות נטפרי, כאשר אין הוראה ישירה הם לא אמורים להשתמש בנוסח זה.
ב. לא אמרתי שדיברת נגד רבנים, רק שאלתי בתמימות, מה אתה מצפה שנטפרי יעשו אחרת כאשר הם מקבלים הוראה ישירה לסגור אתר? -
'ועדת הרבנים לביצור חומות הדת' זה שם מאוד בומבסטי ומפוצץ אך אשמח אם תקדיש עוד מעט מחשבה כדי לענות תגובה יותר עמוקה גם היא פחות מצלצלת.
יש לי שאלה, כל אותם למעלה מ50,000 (!!!) איש שחתמו על עצומה נגד ועדת הרבנים לעניני תקשורת הם חתמו נגד רבני הועדה???
בודאי שלא!
וגם אם יש חלילה וחס בודדים שכן- זה לא קהל היעד של העצומה וכאמור הם בודדם אם בכלל.
כל עוד שאינני יודע בבירור שהכל שם מתנהל ע''י רבנים ולא ע''י עסקנים עם אינטרסים כאילו ואחרים זה לא נותן לי הרבה!
מה עוד שגם לו יצויר אילו באמת יש רבנים שמתנגדים לאתר זה והרי מנגד יש לנו רבנים התומכים בצורה מולהבת- הן הרב שליט''א שכתבתי לעייל ויתכן ויש עוד רק שאינני בקיא בכל פרטי הארגון.
שמעתי עדויות מכאילו שפנו אליהם בענין אחר הכואב לי וכפשנ''כ לעייל ונתקלו באדישות וזלזול!אתה מבקש בכח שינעלו את האשכול? האם זה גם הסגנון שבו כתבת בפנייה למערכת הפניות?
ועצה טובה, אם אתה באמת רוצה להשיג משהו, "תהיה חכם ואל תהיה צודק". -
במקום לתקוף ולהלחיץ את נטפרי, צעד שלא הוכיח את עצמו אף פעם נכון להיום, נסה להשיג הידברות בין מנהלי האתר לנטפרי.
אני משער שהחסימה נובעת מפרטים שונים באתר שאינה נוחה לרוח הרבנים איתם נטפרי מתייעצת. אם מנהלי האתר יסכימו למתווה שיוצג בפניהם אני משער שאותו גדול הדור שהורה לחסום, יתיר את פתיחת האתר -
@magicode אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
אז איך אומרים תסתדרו איתם לפני שאתם פותחים אתר.ומנגד יש אחד מגדולי הדור נוסף בשם הגר''ש ליפשיץ שליט''א שדעתו ברורה.
-
@yzahn אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
בודאי שלא!
שמעתי עדויות מכאילו שפנו אליהם בענין אחר הכואב לי וכפשנ''כ לעייל ונתקלו באדישות וזלזול!אתה מבקש בכח שינעלו את האשכול?
חוצפן.
-
@magicode אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
אז איך אומרים תסתדרו איתם לפני שאתם פותחים אתר.ומנגד יש אחד מגדולי הדור נוסף בשם הגר''ש ליפשיץ שליט''א שדעתו ברורה.
מי שאמר לנו לחסום הוא גדול בישראל שהתקבל כגדול בישראל.
ואם אתה בכלל משווה אותו למי שאמר לנו לחסום אתה בבעיה רצינית. -
@גמליאל-ה אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
במקום לתקוף ולהלחיץ את נטפרי, צעד שלא הוכיח את עצמו אף פעם נכון להיום, נסה להשיג הידברות בין מנהלי האתר לנטפרי.
אני משער שהחסימה נובעת מפרטים שונים באתר שאינה נוחה לרוח הרבנים איתם נטפרי מתייעצת. אם מנהלי האתר יסכימו למתווה שיוצג בפניהם אני משער שאותו גדול הדור שהורה לחסום, יתיר את פתיחת האתרדבר ראשון תודה על תגובתך ואופן הכתיבה המכובד והמכבד כיאה לפורום של בני תורה.
לגבי עצם התגובה,
לא מדויק,
הרבה מהחסרונות שבעבר היו בנטפרי והיום אינם הם בזכות צעדים שנעשו בדרכים כאילו ואחרות ובהם בשימוש באתר פרוג.
מכיון שאין לי כרגע הרשאה לכתיבה בפרוג, פתחתי את הטענה בפורום זה,
אך ברור לי שאילו הייתי שוטח הדברים בפרוג הייתי מקבל הרבה יותר הסכמה לדברים וכאב מהעניין ולא הייתי נתקל בחסידות וסגידה למנהלי נטפרי באש ובמיים בלי הגיון וללא מחשבה.לגבי העצה שכתבת,
בסופו של יום כפי שתוכל לשער יש לי עוד דברים לעשות במשך היום חוץ מלפעול למען פתיחת אתר ישיחנה,
ולכן ספק אם אקיים עצתך אך זה רעיון טוב. -
מכיון שאין לי כרגע הרשאה לכתיבה בפרוג
לפי סגנון התגובות שלך בפורום הנוכחי, אפשר להבין גם מדוע...
-
פוסט זה נמחק! -
@גמליאל-ה אמר באתר הצלת נפשות החסום בנטפרי.:
מכיון שאין לי כרגע הרשאה לכתיבה בפרוג
לפי סגנון התגובות שלך בפורום הנוכחי, אפשר להבין גם מדוע...
אתה בני ברקי?
או אולי ק''סניק?
מה אתה חופר???
ואגב, הסיבה שאינני מורשה לכתוב שם פוסטים מכיון שאני חדש שם וצריך להמתין להרשאה.
אוי לך מיום הדין אוי לך מיום התוכחה.
בושה חרפה. -
בכל מקרה אני מציע שתפנה את נציגי האתר לנטפרי
נעדכן אותם לאיזה גדול הדור הם צריכים לפנות כדי שזה אולי יפתח.אני נועל את אשכול.