עזרה בלינוקס ונטפרי
-
אני מנסה לערוך אפליקציה שתכיר בתעודת אבטחה של נטפרי ונתקע לי, אני מריץ את הפקודה הראשונה ומגיע לי שגיאה זו:
AddSecurityExceptionAndroid-master$ ./addSecurityExceptions.sh gmail.apk
No debug keystore was found, creating new one...
./addSecurityExceptions.sh: line 19: keytool: command not found
./addSecurityExceptions.sh: line 33: java: command not found
mkdir: cannot create directory ‘/tmp/gmail/res/xml’: No such file or directory
cp: cannot create regular file '/tmp/gmail/res/xml/.': No such file or directory
grep: /tmp/gmail/AndroidManifest.xml: No such file or directory
./addSecurityExceptions.sh: line 41: /tmp/gmail/AndroidManifest.xml.new: No such file or directory
mv: cannot stat '/tmp/gmail/AndroidManifest.xml.new': No such file or directory
./addSecurityExceptions.sh: line 46: java: command not found
Building new APK gmail_new.apk./addSecurityExceptions.sh: line 48: java: command not found
./addSecurityExceptions.sh: line 49: jarsigner: command not found -
-
@anks אתה עורך את אפליקצית ג'ימיל?
אם יצליח לך תעדכן. -
@מאןדהו לכאורה לא את GMAIL צריך לערוך אלא את כלל הסרוויס של גוגל
-
@yzahn קודם כל, אין עליך, אחרי שהרצתי את הפקודות שכתבת זה עובד חלק.
דא אקא, שחלק מהאפליקציות אמנם נראה שעובדות טוב, לדוגמא, Moovit, Firefox, Ksp וכנראה Hangouts, ועוד..
אבל האפליקציות היותר נצרכות לא עובדות, למשל Waze, Google Translate, שמותקנות ועולות אבל נסגרות מיד ומגיע התראה שהם נסגרות שוב ושוב..
בנק הפועלים, Me, יש כאילו עבודות תחזוקה ובעיות תקשורת..
אפליקצית ג'ימייל, רק מעדכן התקנה והתוצאה היא 'לא הותקנה'.
אולי האפליקציות לא מותאמות למכשיר, או שזה קשור לתעודת אבטחה.. -
@מאןדהו ערכתי, ולא עובד.
א''א להסיר את ההתקנה הישנה כי זה מובנה, כך אני מבין, ומתקין החבילה רק מעדכן ולא מצליח -
@a0533057932 איך לערוך את הסרוויס, אם אפשר אנסה
-
@anks באותה דרך
-
@a0533057932 איך אני מזהה את האפליקצייה הזו כדי לערוך, והיא לא משהו מובנה?
-
@anks אמר בעזרה בלינוקס ונטפרי:
דא אקא, שחלק מהאפליקציות אמנם נראה שעובדות טוב, לדוגמא, Moovit, Firefox, Ksp וכנראה Hangouts, ועוד..
מעניין מאוד אני ניסיתי ומוביט לדוגמה לא עבד לי, ולעומת זאת וייז עובד חלק בלי צורך בעריכת האפליקציה כמו שנכתב רבות בפורום. ניסית לבדוק את וייז בלי לערוך בכלל?
תוכל להעלות את האפליקציות שכן עובדות לך? תודה רבה!
@anks אמר בעזרה בלינוקס ונטפרי:
@a0533057932 איך אני מזהה את האפליקצייה הזו כדי לערוך, והיא לא משהו מובנה?
אם יש לך רוט במכשיר תוכל להוציא גם אפליקציה מובנית מתיקיות המערכת. אם אין לך רוט אולי הורדה שלה מאתרי APK והתקנה אחרי עריכה יעזור להחליף את המקורית.
-
@אלי-TZA אמר בעזרה בלינוקס ונטפרי:
אם יש לך רוט במכשיר תוכל להוציא גם אפליקציה מובנית מתיקיות המערכת. אם אין לך רוט אולי הורדה שלה מאתרי APK והתקנה אחרי עריכה יעזור להחליף את המקורית.
אם היה לו רוט, הוא לא היה צריך להסתבך בעריכת אפליקציות, והוא היה יכול להתקין את התעודת אבטחה באופן המועיל כך שהכל היה עובד לו גם בלי עריכה.
-
@yzahn אני מנסה לערוך אפליקציית google services ומקבל שגיאה:
...
W: invalid resource directory name: /tmp/google-play-services-20-42-14-080306-338133832/res navigation
brut.androlib.AndrolibException: brut.common.BrutException: could not exec (exit code = 1): [/tmp/brut_util_Jar_8129770002818281329.tmp, p, --forced-package-id, 127, --min-sdk-version, 21, --target-sdk-version, 30, --version-code, 204214082, --version-name, 20.42.14 (080306-338133832), --no-version-vectors, -F, /tmp/APKTOOL2635936381972647810.tmp, -e, /tmp/APKTOOL3581448152065505690.tmp, -0, arsc, -I, /home/blabla/.local/share/apktool/framework/1.apk, -S, /tmp/google-play-services-20-42-14-080306-338133832/res, -M, /tmp/google-play-services-20-42-14-080306-338133832/AndroidManifest.xml]
jarsigner: unable to open jar file: ./google-play-services-20-42-14-080306-338133832_new.apk
...
האם א''א לערוך גוגל סרוויס? -
@a0533057932 אני מנסה לערוך google service ולא מצליח יש שגיאה כל שהיא ' W: invalid resource directory name'
-
@מאןדהו אמר בעזרה בלינוקס ונטפרי:
אם היה לו רוט, הוא לא היה צריך להסתבך בעריכת אפליקציות, והוא היה יכול להתקין את התעודת אבטחה באופן המועיל כך שהכל היה עובד לו גם בלי עריכה
אולי יספיק למחוק אפליקציות עם ADB (בגרסאות האנדרואיד שתומכות...) ולאחמ"כ להתקין את האפליקציות הערוכות.
-
@mתושלח להרבה אפליקציות העריכה לא עוזרת.
-
@אלי-TZA ידוע.
התכוונתי למה שכתבו שניסו לעדכן אפליקציות מובנות ולא הצליחו, וענית שינסו למחוק עם רוט.