סינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי
-
@tzvi
בכל מה שכתבת אין שום מניעה לחתום.
לא ראיתי בתנאים שום אזכור לתמונות נשים.
ואף אחד לא ביקש ממך להתחייב בשם אחרים.
שאלו אותך בלשון הווה (לא בשון עתיד) האם יש מכשולות. אם אין כעת אז מדוע שיהיה בהמשך?
וחוץ מזה, תמיד שתעלה בעיה, תוכל לדבר איתם. בנטפרי יושבים אנשים. לא קירות. וניתן תמיד לתקשר באמצעות מערכת הפניות המעולה שלהם. -
@צדיק-תמים לא הבנתי מה זה יפתור לי.
את הבעיה של האפשרות שישלחו לי תמונה עם אישה במייל?
זה קורה לעיתים נדירות, ובכל אופן אני יכול לבחור אם לראות את התמונה ממקור זה או אחר. אם זה לדוגמה קופת חולים או חברת אשראי, אני יודע שיש חשש כזה, ואני יכול לא לאשר. זו לא בעיה עבורי.
אני חושב שלצאת לרחוב מסוכן יותר. -
@tzvi ניסית כבר במערכת הפניות?
איך שאני מבין יש לך בעיה של קבוצה שלפי הכללים היבשים אמורה להיות סגורה, אלא שלהבנתך (וגם להבנתי) היא אמורה להיות פתוחה.
מסברא אני אומר שלחריגות מהכללים נועדה מערכת הפניות.
הבעיה היא שבמערכת הפניות לא חושבים ככה (שהתפקיד שלהם זה לחריגות מהכללים) מאחל לך שתצליח לשכנע אותם.
נ.ב. החשש שלך מדיווח של מישהו אחר (שאכן יתקבל) משקף את זה שהקבוצה היא לא חלקה פתוחה בנטפרי. (לפחות לפי הכללים היבשים) -
@מטעמים הם כותבים שאם יהיה דיווח אני 'אשרף' במערכת של נטפרי.
ולמרות שחוץ ממני אני לא בטוח שיש שם עוד מישהו שיש סיכוי שידווח, גם אם יקרה משהו, אני לא רוצה להסתכן. -
@מאןדהו אמר בסינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי:
@tzvi ניסית כבר במערכת הפניות?
איך שאני מבין יש לך בעיה של קבוצה שלפי הכללים היבשים אמורה להיות סגורה, אלא שלהבנתך (וגם להבנתי) היא אמורה להיות פתוחה.אני לא חושב שאתה צודק. לפי דבריך, גם המייל אמור להיות חסום. הסיכוי שמישהו יחליט לשלוח לי פרסומת עם תמונה של אישה גדול בהרבה מהסיכוי שאחד מהחברים שלי יעלה תמונה דומה. הם מתוך הציבור, וגם אם פחות מקפידים כשלעצמם, הם כן מכבדים.
נ.ב. החשש שלך מדיווח של מישהו אחר (שאכן יתקבל) משקף את זה שהקבוצה היא לא חלקה פתוחה בנטפרי. (לפחות לפי הכללים היבשים)
שוב, אני לגמרי לא מסכים. אני סבור שלפי הכללים היא כן אמורה להיות פתוחה. היא וודאי לא יותר גרועה ממייל (במייל גם יכולים לשלוח לי דברים יותר גרועים), רק שאני לא יכול להתחייב שלא תהיינה חריגות.תאר לך שמחתימים אותך שאם תמצא בתיבת הדואר הנכנס שלך תמונה עם אישה, אתה 'תשרף'.
אתה יכול להתחייב לי שמעולם לא נכנסה לתיבת המייל שלך תמונה או פרסומת עם אישה? גם לא תמונה משמחה משפחתית?
אם הכוונה היא שלא יהיה שום דבר בעייתי, אז בסדר.
אף אחד לא יעלה תמונה של אישה ממש. אבל מי שלא רגיש מספיק, אולי לא יפריע לו שברקע יש נשים שלבושות בצניעות שהתמונה לא מתמקדת בהן.
שוב, זה חשש קצת רחוק, וזה היה נמנע אם היו ממשיכים לסנן את התמונות בצ'אט כמו שהיה עד עכשיו.אבל אם לדעתך קבוצה כזו לא אמורה להיות פתוחה, איזו קבוצה כן?
רק קבוצה שכל החברים בה הם משתמשי נטפרי?
בכך אתה סותם את הגולל על 99% מהקבוצות, שבעיקרון אין בהם שום בעיה. -
@מטעמים אמר בסינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי:
@tzvi
וחוץ מזה, תמיד שתעלה בעיה, תוכל לדבר איתם. בנטפרי יושבים אנשים. לא קירות. וניתן תמיד לתקשר באמצעות מערכת הפניות המעולה שלהם.טוב, אני מניח שאתה צודק.
-
@tzvi אמר בסינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי:
@מטעמים הם כותבים שאם יהיה דיווח אני 'אשרף' במערכת של נטפרי.
ולמרות שחוץ ממני אני לא בטוח שיש שם עוד מישהו שיש סיכוי שידווח, גם אם יקרה משהו, אני לא רוצה להסתכן.אם אתה כל כך חושש שיקרה משהו אז כנראה שזה באמת לא קבוצה חלקה.
אבל לדעתי הפתרון הוא שאם אתה מרגיש שהקבוצה השתנתה שתפנה באופן עצמי למערכת הפניות ותבקש לאפס את הקבוצה כי אתה כבר לא מוכן לקחת אחריות. -
@אינו-יודע-לשאול אמר בסינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי:
אבל לדעתי הפתרון הוא שאם אתה מרגיש שהקבוצה השתנתה שתפנה באופן עצמי למערכת הפניות ותבקש לאפס את הקבוצה כי אתה כבר לא מוכן לקחת אחריות.
זה רעיון טוב.
-
@tzvi אמר בסינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי:
@אינו-יודע-לשאול אמר בסינון מלל ותמונות בצ'אט - המדיניות החדשה של נטפרי:
אבל לדעתי הפתרון הוא שאם אתה מרגיש שהקבוצה השתנתה שתפנה באופן עצמי למערכת הפניות ותבקש לאפס את הקבוצה כי אתה כבר לא מוכן לקחת אחריות.
זה רעיון טוב.
ואם אתה כבר לא פעיל בקבוצה?
-
@אחד-תם נראה לי שנטפרי צריכים לאפשר לא רק דיווח אלא גם ביטול של ההצהרה
וכמובן שבמקרה שההצהרה תתבטל הצ'אט יחזור להחסם -