בעיות בגישה לאתר בנק הפועלים
-
כבר פעם שניה שנתקל בבעיה לגשת לאתר. לא היתה מעולם כזו בעיה בסינונים אחרים. וכבר מהצהריים אין גישה. איך אוכל לאשר / לשלול שזה קשור לסינון?![כיתוב בבעיות טעינה]
-
נכנסתי הרגע,
אין שום בעיה -
@דח אז מה עושים?...
-
@hjht נסה במצב גלישה בסתר
-
@shloimy95 לא עוזר. כנ"ל ניקוי קוקיס.
-
@hjht האם אתה בטוח שהקישור שדרכו אתה נכנס הוא קישור תקין?
-
@אחד-תם בטוח. נכנס דרך חיפוש גוגל לאתר הבנק. לא מועדפים וכו'
-
-
@hjht אמר בבעיות בגישה לאתר בנק הפועלים:
כבר פעם שניה שנתקל בבעיה לגשת לאתר. לא היתה מעולם כזו בעיה בסינונים אחרים. וכבר מהצהריים אין גישה. איך אוכל לאשר / לשלול שזה קשור לסינון?![כיתוב בבעיות טעינה]
לי זה קורה הרבה פעמים אבל זה יותר באזור 12 בלילה
עושה רושם שזה עבודות תחזוקה באתר של פועלים כי זה קרוה רק שם -
@beri-zip לא קרה לי מעולם בבנק הפועלים. ואני משתמש כבד. לעיתים רק הנתונים לא היו זמינים - בעיקר סביבות 18 בערב (סגירת יום העסקים). ובכל מקרה - מעולם לא הייתה בעיית זמינות שנמשכה יום שלם. במקביל אחרים דיווחו שהכל תקין אצלם כך שאני בבעיה כאן. (טכנית כעת הגישה חזרה).
-
@hjht יש לך IP קבוע?
-
@beri-zip לא קרה לי מעולם בבנק הפועלים. ואני משתמש כבד. לעיתים רק הנתונים לא היו זמינים - בעיקר סביבות 18 בערב (סגירת יום העסקים). ובכל מקרה - מעולם לא הייתה בעיית זמינות שנמשכה יום שלם. במקביל אחרים דיווחו שהכל תקין אצלם כך שאני בבעיה כאן. (טכנית כעת הגישה חזרה).
דרך מה אתה גולש חיבור קווי או סלולרי? ואיזה חברה
-
@beri-zip קוי של יוסי תקשורת. כמדומה תשתית בזק
-
קרה לי גם כמה פעמים ועבר מעצמו אחרי בערך יום.
דברתי עם התמיכה הטכנית של הבנק, ואם אני לא טועה יצא שמקור הבעיה הוא ה ip המשותף. -
@י-ב מה זה אומר IP משותף ומה צריך לעשות אם כן?
תודה -
-
הצוות הטכני שלנו יחד עם נטפרי מטפלים בנושא בכדי להביא פיתרון קבע לנושא ..