הצעה לשיפור אדיר בנטפרי!!!!
-
זה אמנם ענין חשוב ובאמת כבר דנו על זה בעבר.
כמה בעיות.
א) מה לדעתך המקסימום שרוב אנשים (גם הנצרכים לשירות) מוכן לשלם לסינון - חמישים ש"ח, אולי מאה ש"ח ואפילו מאה חמישים. וכמה אנשים כאלו צריכים שעל ידם אפשר להשכיר אנשים עשרים וארבע שעות לבדיקת אתרים.
לדוגמא רק על משרה אחת ל18 שעות ליום יצטרך כשמונים מצטרפים. וזה רק משרה אחד. וקשה להאמין שבמשרה אחת האתרים יפתחו במהירות כזה מהר שיספיקו לאנשים האלו.
ב) לא כל אתר אפשר לפתוח תוך כמה דקות וק"ו לא תוך כמה שניות מסיבות טכניות.ברעיון אתה צדק ובעז"ה נטפרי ימצא פיתרון לאלו שצריכים פתחית אתרים במהירות.
-
@אורי תודה על תגובתך!
כמה שאלות: האם הנתונים שהבאת הם מידיעה או סתם?
האם מה שאמרת שנטפרי ימצאו פיתרון זה ידיעה או רצון שלך?
אבל אסביר את עצמי קצת יותר זה לא שיהיו עובדים רק בשבילהם כי יש את עובדי הבסיס שגם הם ישרתו את הפרימיום אלא שיצטרפו אליהם עוד בודקים וכו' וכך המהירות תוכפל -
-
-
@ליכט זה לא אותו רעיון.
מה גם ש20 ש"ח לפניה זה מוגזם ויוריד מחווית המשתמש כי ימנעו מזה -
-
אני יכול להעיד מניסיון האישי, הייתי לקוח כמה שנים של נתיב, ושנה פלוס של נטצח, כיום אני עובד בחלק משעות היום במשרד עם אתרוג, ואצלי יש לי נטפרי.
לגבי מהירות פתיחת אתרים, עדיין בדרך כלל נטצח יותר מהיר מכולם, אבל לגבי שאר נושאי שירות, פיתרון בעיות, התייחסות לבקשות וכו' נטפרי עולה על כולם עשרות אם לא מאות מונים.
ואני כבר לא מדבר על הנקיות.
למרות זאת אני אישית הייתי משלם יותר כדי לקבל שירות יותר מהיר, כמו שכיום אני מוסיף עשרות שקלים בכל חודש שיהיה לי יותר נקודות לפתיחת אתרים, [למרות שברוב החודשים אני לא מנצל אותם.]
-
@IZAK אסור בפורום הזה ללכלך על אף אחד, אבל זה ברור שנטצח הכי מהירים בפתיחת אתרים.. וד"ל
-
@ magicode אמר פה שבעתיד זה יעבוד עם מסלולים
-
@chocolate אבל איך שאני מבין זה לא אותם מסלולים שאני מציע אלא מסלולים ע"פ שירות זאת אומרת כמו יותר ופחות נקודות אבל לא נושא של מהירות כמו שכתבתי
-
פוסט זה נמחק!