הגבלת זמן שימוש בוויפרי החדש
-
שלום,
חשבתי על רעיון שיוכל לעזור אוליי לכמה אנשים, ידוע שבוייפרי החדש, צפוי פרופיל לפי מכשיר, אוליי נטפרי יוכלו להוסיף גם הגבלת זמן שימוש לפי מכשיר, והכוונה שלי היא לא רק לפי שעות מסויימות כמו שקיים היום, אלא גם כן שלא נוכל להשתמש יותר מ-3 שעות במכשיר ביום, ושזה יעבוד על מכשירי אנדרואיד.
רק בבקשה :
א) אני יודע שקיים כמה פתרונות על מחשב ואנדרואיד, וזה ממש לא משהו משהו...
ב) אני יודע שוויפרי הינו כלי חסימה לרשת שאינה נטפרי, וכאן מדובר על "חסימת המחשב" אבל למה לא, אני בכל זאת חושב שזה יכול לעזור להרבה אנשים להיות יותר פרודוקטיבי ופחות מול המסך.גם חשבתי שיהיה הגבלת זמן מקסימלי של כל המכשירים שמחוברים לחשבון, למשל כל מכשיר אני יכול להשתמש בו 3 שעות אבל ביחד לא יותר מ-5 שעות.
על זה, תודה רבה על הכל ושנה טובה !
-
@לא-מתייאש
ערבבת כאן 2 דברים ששניהם לא קשורים לוויפרי החדש- הגבלה לפי מס' שעות ביום.
זוהי בקשה שביקשו כאן בפורום כבר כמ"פ, בינתיים זה לא בוצע.
אם זה יבוצע ברמת מזהה חיבור, אני מאמין שלא יהיה קשה להעתיק א"ז גם לרמת מזהה תוכנה. - הוספת אפשרות הגדרות פר מזהה תוכנה, גם בוויפרי לאנדרואיד.
- הגבלה לפי מס' שעות ביום.
-
@ליכט אמר בהגבלת זמן שימוש בוויפרי החדש:
נ.ב. החתימה שלך לא כ"כ מתאימה לפורום אולטרא חרדי.
מן הראוי שתמחק / תערוך אותה.
אם תמחק, תתייג אותי ואמחק בלי"נ גם את ההערה הזאת.אני מבין, חבל ! תשאיר את הערה, אני מקבל.
-
@לא-מתייאש באנדרואיד יש פתרון מצויין מנסיון, של אפליקציות בקרת הורים. אני ממליץ על של קספרסקי - נמצא בחנות נטפרי תחת השם Kaspersky SafeKids
יש גם אפליקציה דומה של eset בשם ESET Parentel Control -
@צדיק-תמים אמר בהגבלת זמן שימוש בוויפרי החדש:
@לא-מתייאש באנדרואיד יש פתרון מצויין מנסיון, של אפליקציות בקרת הורים. אני ממליץ על של קספרסקי - נמצא בחנות נטפרי תחת השם Kaspersky SafeKids
יש גם אפליקציה דומה של eset בשם ESET Parentel Controlומי מונע להסיר את האפליקציה בשניה?
-
@אחד-תם האפליקציה מותקנת כמנהל מכשיר ומוגנת בסיסמה
עם eset היה לי בעיה שמידי פעם (כל כמה ימים) היא היתה קורסת, דיווחתי להם ועברתי להשתמש בקספרסקי שלא היה את הבעיה הזאת
אחרי זמן הם טענו שזה טופל אבל כיוון שקספרסקי עבד לי לא היה לי עניין לבדוק אם זה אכן כך, אבל בESET יש יותר אופציות, מי שרוצה מוזמן לבדוק אם הבעיה נפתרה -
@אחד-תם האפליקציה מותקנת כמנהל מכשיר ומוגנת בסיסמה
אי אפשר באנדרואיד עם ווייפרי
-
@אחד-תם אפשר מנסיון...
-
@צדיק-תמים
לא הבנתי, הצלחת להגדיר אפליקציה כ'מנהל'??????? -
@אחד-תם אכן
ולראיה:
כמובן שעבור הוויפרי לא ניתן לכבות, אבל ניתן להוסיף אחרות -
כמובן שעבור הוויפרי לא ניתן לכבות, אבל ניתן להוסיף אחרות
אצלי לא ניתן להוסיף אחרים
-
@אחד-תם בטוח שזה מהוויפרי?
כי כעת ניסיתי להפעיל אחד מהכבויים בתמונה וזה עבד
כמו כן אני חושב שזה יעבוד גם בלי זה. עיקר ההגנה היא ע"י ההרשאה של הצגה מעל אפליקציות אחרות, שחוסמת את הגישה להסרת האפליקציה
עריכה: ניסיתי כעת להסיר את האפליקציה דרך אפליקציה של הצגת פרטי יישומים, וזה חסם את הפופאפ של ההסרה.
מנהל המכשיר זה רק לתוספת הקשחה -
@צדיק-תמים
בטוח שזה ווייפרי
מה גירסת ווייפרי שלך? -
@אחד-תם "גרסת תוכנה"? 1.1.6
בכל מקרה כמו שציינתי ההרשאה הזאת לא הכרחית
אגב לפי מה שזכור לי צריך לנעול גם את הגישה לחנות של נטפרי אחרת אפשר להסיר דרכה כיוון שהיא מוגדרת כמנהל מכשיר... -
@צדיק-תמים מה גירסת אפליקציה?
-
@אחד-תם 1.1.1
-
@צדיק-תמים
מאד מעניין, אני לא יכול להפעיל מנהלי מכשיר -
@אחד-תם ייתכן שזה תלוי ביצרן, שיש הגדרה מסוימת שצריך להפעיל אותה בשביל הוויפרי, ואצלך היא מונעת גם את זה. וכדומה.
-
@צדיק-תמים יכול להיות, אני עם סמסונג