חנות אפק נטפרי לאנדרואיד
-
@מודה-אני אמר בחנות אפק נטפרי לאנדרואיד:
א. חבל.
בהחלט
אבל כבר בדקתי את זה בעבר מול נטפרי (להתקין וויפרי על אימולטור) והם לא מאפשרים.@מודה-אני אמר בחנות אפק נטפרי לאנדרואיד:
ב. תודה.
זה עוזר צפציפית, לזו, ולעדכון זה...כתבתי גם הוראות כלליות שעוזרות כמעט לכל אפליקציה, לחפש את שם האפליקציה + המילה APK, לדוגמה "מרכנתיל APK"/"פנס APK"/"מאוחדת APK" (כמובן לכתוב את שם האפליקציה באנגלית יהיה יותר טוב ברוב המקרים)
לעבור על התוצאות ולנסות להוריד, באפליקציות פופולריות בד"כ תהיה לפחות תוצאה אחת שכבר נבדקה, אם אין, נכנסים לאחת התוצאות ומנסים להוריד, יופיע דף חסימה - שולחים את הקובץ לבדיקה עם נקודה.למעט כמה אפליקציות בודדות ממש שWSA עם תעודה ברמת רוט לא מספיק וצריך עריכה של הקובץ, לדוגמה אפליקציית ביט שאפשר לקבל במערכת הפניות קובץ ערוך.
-
@צדיק-תמים אמר בחנות אפק נטפרי לאנדרואיד:
למעט כמה אפליקציות בודדות ממש שWSA עם תעודה ברמת רוט לא מספיק וצריך עריכה של הקובץ, לדוגמה אפליקציית ביט שאפשר לקבל במערכת הפניות קובץ ערוך.
תודה על המידע, לא ידעתי.
ידוע לך על עוד אפק כאלו?
אולי מקור?
ואגב, בהתקנת אפק מהרשת אתה מסתכן, לא? -
למעט כמה אפליקציות בודדות ממש שWSA עם תעודה ברמת רוט לא מספיק וצריך עריכה של הקובץ, לדוגמה אפליקציית ביט שאפשר לקבל במערכת הפניות קובץ ערוך.
תודה על המידע, לא ידעתי.
ידוע לך על עוד אפק כאלו?
אולי מקור?לא עולה לי כרגע
ואגב, בהתקנת אפק מהרשת אתה מסתכן, לא?
לא הייתי קורא לזה "מסתכן"
תוכנות אתה מתקין רק מה שיש בחנות של מייקרוסופט?!
בכל מקרה בנטפרי אין לך אופציה אחרת -
תוכנות אתה מתקין רק מה שיש בחנות של מייקרוסופט?!
להוריד את התוכנה מהאתר שיוצר את התוכנה הרבה פחות גרוע מלהוריד אפק מ apkpure.com לדוגמא. כשאתה מוריד תוכנה מאתר הבית אתה יודע בדיוק מה האינטרס. משא"כ apkpure אתה לא יודע מה בדיוק האינטרס שלהם ומה הם שמו לך.
כמובן, שעוד לא שמעתי מישהו שהתקין נוזקה משם. -
@מאןדהו אמר בחנות אפק נטפרי לאנדרואיד:
כשאתה מוריד תוכנה מאתר הבית אתה יודע בדיוק מה האינטרס. משא"כ apkpure אתה לא יודע מה בדיוק האינטרס שלהם ומה הם שמו לך.
יודע? אין לך דרך לדעת... זה יותר בכיוון של השערה הגיונית. גם פה זה מאוד הגיוני שהאינטרס של האתר זה פרסומות (זה שדרך נטפרי אתה לא רואה פרסומות לא אומר כלום כמובן..)
אני לא אומר שאם היה אופציה אחרת אין עניין. אבל כיוון שאין, אני לא חושב שזה נורא. -
אבל כבר בדקתי את זה בעבר מול נטפרי (להתקין וויפרי על אימולטור) והם לא מאפשרים.
זה שונה.
כאן יש להם דרך לדעת שזה WSA.
אפשר להוסיף שהחנות תבדוק במהלך ההפעלה האם זה הWSA או לא, ואם לא שלא תפעל אלא למי שאושר לו.
דרך קצרה לבדיקה לבדוק אם מותקנים היישומים של ווינדוס במערכת כמו:
אני לא מבין כ"כ במחשבים, ומסתמא ל @magicode יהיו רעיונות טובים יותר...
מ"מ, אי"ז דומה ככל, וכמשנ"ת. -
זה שונה.
כאן יש להם דרך לדעת שזה WSA.למה נראה לך שבאימולטור אין?
-
@צדיק-תמים
הוספתי את התמונות. -
@מודה-אני זה לא עונה על השאלה. למה נראה לך שבאימולטור זה לא אפשרי לבדוק שזה אכן אימולטור. לא בודקים בדרכים כאלה הרי...
בכל מקרה העניין הוא לא טכני שאי אפשר לוודא אלא עקרוני ככה נאמר לי בזמנו במערכת הפניות -
@צדיק-תמים
זה עקרוני שלא יהיו אייפונים עם נטפרי, זה יהרוס לגמרי את הציבור החרדי.
WSA זה שונה לגמרי. לא?
ואני לא בטוח שאפשר לבדוק באמולטור שזה אמולטור.