מרכז הפניות
-
@marg אמר במרכז הפניות:
התנהגות לא הולמת בכלל,
בהתנהגות הזאת (עם כל התירוצים היפהפיים) אתם פשוט פוגעים פגיעה ישירה בציבור הלקוחות שלכםככה בצורה כזו לא ניתן לעבוד
עדיין זה גניבת וגזלת דעת-זמן-ממון ואתם מתעתעים בציבור ועתידים לתת על זה את הדין.וכש"כ ק"ו כשאתם לוקחים תשלום ללא תמורה הרי זה גזילה גמורה בל יכופר. וכאמור אי מתן מענה בפרק זמן סביר שבר אנוש יוכל להמשיך (שזה עד חצי שעה במקרה הקיצוני ביותר) בעבודתו הר זה ללא תמורה ק"ו 16 שעות זה פשוט להתל
@marg אני רואה שבשנת 2016 כבר איימת לעזוב את נטפרי, אז זה איום חדש עכשיו או שזה המשך לאיום המפחיד הקודם.....
כולנו מכירים את נטפרי כבר שנים ויכולים להעיד אלפי המשתמשים שלה שהיא חברה מנוהלת נכון עם טכנולגיה הכי מתקדמת ועם שירות מיוחד במינו.
רוב החברות בכל תתחום וגם באינטרנט נותנים את אותו שירות לתקלות לכל הלקוחות כלומר יש להם ממאגר איזה 100 תקלות שחוזרות על עצמם אצל כל הלקוחות שמתקשרים לשירות
בנטפרי זה שונה, באינטרנט ובטכנולוגיה ישנם המון המון המון בעיות חדשות שצצות כל יום שנדרשים לפתרונות יצירתיים חדשים. ובמקביל להתמודד עם החברה שמנסים לעקוף את המערכת.....
בכל מקרה כולנו יודעים שנטפרי לא מזללת בלקוחות ואם לוקח זמן זה לא זילזול, תראה לי עוד חברה בארץ שככה המנהל @magicode היה עונה לך במכובדות אם בכלל היה עונה לך על מה שכתבת.
עכשיו זה שיש לך בעיות עם נטפרי זה בסדר. נטפרי אולי לא מושלמת. אבל ככה להטיל את הקיא שלך בציבורי זה חורג מכל גבול....
-
@מושט אמר במרכז הפניות:
בכל מקרה כולנו יודעים שנטפרי לא מזללת בלקוחות ואם לוקח זמן זה לא זילזול, תראה לי עוד חברה בארץ שככה המנהל @magicode היה עונה לך במכובדות אם בכלל היה עונה לך על מה שכתבת.
עכשיו זה שיש לך בעיות עם נטפרי זה בסדר. נטפרי אולי לא מושלמת. אבל ככה להטיל את הקיא שלך בציבורי זה חורג מכל גבול....100%
הגדרות ממצות!