בזק מצב מהירות האינטרנט
-
אכן. חיפוש גוגל במיוחד, ממש מתהדר באיטיות שלו.
פשוט מזעזע. -
@חיים-כהן אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אכן. חיפוש גוגל במיוחד, ממש מתהדר באיטיות שלו.
פשוט מזעזע.תשלח פניה עם הקלטת תעבורה לנטפרי. עדיף עם הסרטה של המסך ככה קל יותר להבין את הסיפור.
-
@davd אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
נו!!!!
מה עושים???
בזק עם סיבים, חבילה של 1 ג'גיה.
וזה המהירות
פונים לנטפרי בפנייה, ואין מענה כמה ימים, גם אחרי ששאלתי מה המתקדם.
@magicode מה עושים?
שאחזור לסלקום?, (שם קיבלתי מהירות הורדה של 600-700), או שהולכים לטפל בזה?זה נשמע יותר הגבלה של משהו ברשת שהוא מוגבל למהירות 10/100 במקום מהירות 100/1000
-
עידכון,
מיום ראשון , זה עובד אצלי די בסדר.עריכה :שוב בעייתי
-
@ben1
אצלי עדיין בעיות -
@ben1 אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
עידכון,
מיום ראשון , זה עובד אצלי די בסדר.מה זה די בסדר?
-
@aiib חיפוש גוגל ,ופינג
-
@ben1 ומבחינת בדיקת מהירות?
-
@aiib לא היה לי בעיה בבדיקת מהירות ,
הפוך תוצאות הבדיקות היו בסדר, אבל בפועל ,החיפושים של גוגל והפינגים היו ממש לא בסדר -
@ben1 אז תכלס עכשיו מומלץ לעבור לבזק? [לא בסיבים]
-
אני הרבה פעמים מעדיף לעשות בדיקת מהירות מול שרתים בחו"ל
כי ממילא רוב האתרים שאני גולש בהם נמצאים בחו"ל
מה יעזור לי לקבל מהירות של 100 מגה מול שרת בפתח תקווה אם אני מקבל רק 50 מגה מול שרת בצרפת? -
שלום רב
עכשיו אני רואה בפעם הראשונה שיש עוד אנשים שסובלים כמוני
אבל אני קצת שונה
הייתי בעבר עם חברת RL ו019 ובשתיהן היה לי אינטרנט מאוד איטי
אז לא חשבתי מידי הרבה עברתי לבזק + ראוטר של בזק + תשתית של בזק [בקיצור הכל מושלם מצד בזק]
וכמובן שוב הבעיה לא הסתדרה [רק החמירה], התקשרתי לבזק ושלחו טכנאי
וסידר לי משהו בארון של בזק [באג קטן] ושוב עלה למשרד והראה לי איך שהוא עוקף את הסינון והכל בסדר הכל מהיר כמו שצריך
ואז הוא חיבר את הסינון ושוב..................,
והנה קצת מהתוצאות,
-
פוסט זה נמחק! -
יש לי ספק בזק עם סיבים אופטיים, ועובד מצויין. (בבדיקת מהירות זה 250 העלאה על 950 הורדה, זה חבילה של 2.5 ג'יגה אלא שהסוויצ' מוגבל ל 1 ג'יגה).
(עריכה: תיקון החיפוש גוגל לוקח פי 2 מאשר ספק אר אל, 15 שניות לעומת 6-7 שניות אצל אר אל)אבל מהניסיון הפקידים בבזק לא תמיד מסתדרים עם ההגדרות של נטפרי. (במיוחד בשירות הרגיל, נראה לי מניסיון, שהצוות הטכני שלהם יותר מומחים).
הייתי צריך להעביר מישהו מספק בזק רגיל לנטפרי עם IP קבוע, ולקח לי 3 שיחות טלפוניות עד שזה עבר בצורה טובה.
הטעות שלהם היתה, שהראשון שהעביר, שם IP קבוע לא של נטפרי עם שיוך לנטפרי ולכן זה נתקע.
עד שהדעתי לתמיכה הטכנית ובפעם השניה זה הסתדר. -
@יהודה-12
האם היה הבדל במהירות לפני שהיה לך איפי קבוע לאחרי? -
@magicode אין לי מושג, בשיחת טלפון הראשונה שלי עם בזק, ביקשתי שיעבירו את הקו לנטפרי, וגם ביקשתי IP קבוע.
-
@יהודה-12
מחילה אך מה פשר IP קבוע?
והאם הוא מסייע לבעיית האיטיות? -
@magicode היום בצהריים (2:05) היה הפסקה בשירותי האינטרנט, ולאחר מכן כשבדקתי המהירות שופרה משמעותית, וכעת זה ממש מהיר.
ההשערה שלי שזה היה תקלה יזומה כדי לשפר את המהירות והתקלות. -
@יהודה-12 עדיין מורגש הבדל לרעה כלשהו מהמהירות בספקים הוותיקים, כולל בחיפוש גוגל? או שהכל עבר וכעת זה עובד חלק?
-
כרגע אצלי יש ניתוקים לסירוגין כל כמה שניות.