תוכנות עם תמונות לא צנועות
-
@ש-א זה נראה שאתה חושב שנטפרי מתעלמים מהועדה לביצור חומות הדת
-
לדעתך נטפרי מושלמים.
-
תחשוב ממקום של יראת שמיים ודעת תורה, תקרא טוב מה שכתבתי כל מה שקרה, ואם בכל זאת אתה חושב שנטפרי נהגו בזה כמו שצריך, מה אני יכול להגיד? ה' יעזור! לא ציפתי לתגובות כאלה, לי לפחות זה נראה הסתכלות פשוטה שצריכה להיות לכל יהודי לא להצדיק את זה.
-
@ש-א אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
מלבד זה זה מאד מאכזב היחס הזה שלא עונים ולא מעדכנים מה קורה בדבר כזה חשוב.
אכן מאכזב ומרגיז מאד
אבל חשוב להבהיר שזו המדיניות המוצהרת של נטפרי
לא לעדכן את הלקוחות בענינים הקשורים לדיווחים ומדיניות
מרגיז ככל שיהיה אבל זה לא נובע מתוך זלזול ורשלנות -
תחשוב ממקום של יראת שמיים ודעת תורה, תקרא טוב מה שכתבתי כל מה שקרה, ואם בכל זאת אתה חושב שנטפרי נהגו בזה כמו שצריך, מה אני יכול להגיד? ה' יעזור! לא ציפתי לתגובות כאלה, לי לפחות זה נראה הסתכלות פשוטה שצריכה להיות לכל יהודי לא להצדיק את זה.
חבל לי להיגרר לוויכוח סרק על 'למי יש יותר יראת שמים' שאינו בר שיפוט כלל
בסך הכל יש כאן אנשים עם קצת יותר וותק ממך כנראה שמכירים את אופן הפעולה של נטפרי בנושאים האלו בעבר. אם פנית לועדה לביצור לחומות הדת והדבר עדיין לא טופל משמע שזה לא פשוט כפי שאתה מתיימר להציג -
@אחד-תם להגיב למקרה כזה אחרי חצי שנה שלקוח רוצה לדעת מה קורה עם זה שזה בטיפול ואפילו לא מודיעים לו שזו המדיניות כמו שהם עשו כמה פעמים, זה לא בסדר. לא יודע באחריות מי זה, אולי איזה עובד שזה הגיע אליו והוא עשה לא בסדר, זה לאו דווקא מופנה לכל נטפרי.
-
@ברצינות אמר בתוכנות עם תמונות לא צנועות:
בסך הכל יש כאן אנשים עם קצת יותר וותק ממך כנראה שמכירים את אופן הפעולה של נטפרי בנושאים האלו בעבר. אם פנית לועדה לביצור לחומות הדת והדבר עדיין לא טופל משמע שזה לא פשוט כפי שאתה מתיימר להציג
אין בעיה, כל כך חיפשתי את זה- תשובה מה הבעיה היה לחסום תוכנה כזאת פרוצה. גם אם לא חוסמים בדר"כ תמונות, אבל כמדובר במקרה כזה חריג.
אז אשמח אם למישהו יש הסבר לזה.
-
בסך הכל יש כאן אנשים עם קצת יותר וותק ממך כנראה שמכירים את אופן הפעולה של נטפרי בנושאים האלו בעבר. אם פנית לועדה לביצור לחומות הדת והדבר עדיין לא טופל משמע שזה לא פשוט כפי שאתה מתיימר להציג
אין בעיה, כל כך חיפשתי את זה- תשובה מה הבעיה היה לחסום תוכנה כזאת פרוצה. גם אם לא חוסמים בדר"כ תמונות, אבל כמדובר במקרה כזה חריג.
אם אתה לא מכיר את פוטושופ אני לא יוכל להסביר לך, מצטער
לך תעשה שיעורי בית -
אם אתה לא מכיר את פוטושופ אני לא יוכל להסביר לך, מצטער
לך תעשה שיעורי ביתפוטושופ זו תוכנה מאוד חשובה לצרכי פרנסה של גרפיקאיים
אבל היו כאן שרשורים טעונים בעבר על חסימות שהפריעו לבעלי מלאכה אחרים לעבודה בסיסית וכולם נענו שנטפרי לא מתאימה לכולם.
ברוב המקרים הנ"ל הבעיה היית במאגרים שקשה לסנן ולא בתמונה שאי אפשר לעקוף אותה בפתיחת התוכנה.הטענה שיש אזהרה כשנרשמים לנטפרי לא מובנת
לא מוזכר שם שיש דברים שאי אפשר לסנן ולכן יתכן שתראו תמונות בלי אזהרה מראש (בשונה מהטענה על המייל שנטפרי לא אחראיים על מה ששולחים בפרטי).אם יש עקרונות אז צריך ללכת עם זה עד הסוף, ואם יש מקום לגמישות (ואני בעד) אז אפשר להתגמש בעוד מקומות שהמכשולות בהם פחות חמורים מתמונת פתיחה בתוכנה.
-
@nigun באם התלונה היא באמת על פוטושופ
ואתה מצפה מנטפרי לחסום את ההורדה של התוכנה
האם זה ימנע את המכשלה?
הרי ברור שכל מי שיש לו פוטושופ היום ימשיך להשתמש ומי שלא יקח מהטכנאי (ורק יגרום שהטכנאי יאלץ להחזיק אינטרנט לא נטפרי)
בשונה ממאגרים של סרטונים ותמונות שמגיעים דרך האינטרנט
ששם ניתן להמשיך להשתמש רק זה קשה(לכאורה זה כמו ויקיפדיה - שעד לא קם המכלול לא סגרו את ויקפדיה)
-
אני משתמש בפוטושופ 2023 וזה לא כצעקתה.
בפוטושופ 2022 אכן היה בפתיחה תמונה שאפשר להגדירה כל כל צנועה, עכשיו גם את זה אין.
יש אמנם תמונות קטנטנות שלא היו עוברים את הבדיקות של ההודים, אבל הליכה ברחוב רבי עקיבא בבני ברק מכשילה יותר מאשר שימוש בתוכנה. -
@a0533057932
אני לא יודע באיזו תוכנה מדובר
אני רק אומר שכל תוכנה אפילו תוכנה נצרכת כמו פוטושופ לא צריכה לקבל הנחות אם יש תמונה בעייתית בפתיחה.
הטענה שחסימה נוקשה גורמת למישהו לעזוב את נטפרי או להשיג משהו ממקורות אחרים לא גרם לפתיחה של דברים אחרים.
היו כאן קבוצה של מאיירים שהתחננו שהם לא יכולים לעבוד בלי מאגר מסויים, ולא עשו להם הנחות, אבל אם בתוכנה שלהם היה תמונה בעייתית שאי אפשר להמלט ממנה היו עושים להם הנחה? מה ההבדל?בויקיפדיה לא היה תמונות בעייתיות לכל מי שנכנס לאתר, אלא פה ושם דפים שהרובוט לא הצליח לסנן את הטקסט.
-
אני חושב שזה לא נכון לקיים דיון על מדיניות בפרום.
ולכן אין מקום פה לדיונים מהסוג הזה.
בדרך כלל לא נותנים לאשכולות כאלו להתפתח אבל רציתי בכל זאת להסביר את העיקרון של שמירת המצב הקיים.
כי זה מתרץ את כל הקושיות והסתירות שיש בהתנהגות של נטפרי.
בכל מקרה בגלל שאני רואה שזה מפתח לדיון על המדיניות ופה זה לא המקום, לכן ננעל את האשכול.