בעיות גלישה קשות בסים-כשר טריפל-C כבר מיום חמישי, יהיה פתרון??
-
@רמיזא אמר בבעיות גלישה קשות בסים-כשר טריפל-C כבר מיום חמישי, יהיה פתרון??:
@אבצן למי שלא יודע יש היום לבזק אינטרנט עם סינון נטפרי.
תודה. אני כבר ב-019 ב"ה. זורם למישרין...
מישהו יודע איך אפשר להתנתק מסים-כשר? [חוץ משיחת טלפון] בחברת נתק אין להם 'קוביה' של סים כשר.
-
@אבצן תכתוב להם למייל sk088021818@gmail.com
-
למי שלא יודע יש היום לבזק אינטרנט עם סינון נטפרי.
https://forum.netfree.link/topic/10536/במבחן-המציאות-בזק-לא-הוכיחו-את-עצמם/197?_=1676816544191
כל עוד לא הוכח אחרת, לא הייתי ממליץ על בזק.
בטח לא למי שצריך חיבור למצלמות אבטחה, עקב תקלות בחיבור לאי פי קבוע מתוך בזק לבזק. -
@יהודה-12 שים לב מתי התלונה האחרונה באשכול.
-
@רמיזא או שכל המתלוננים נואשו ועברו ספק...
לא חושב שזה ראיה, אם אף אחד לא אמר שזה תקין לו לחלוטין -
@צדיק-תמים יש כלל ברזל אם אין תלונות סימן שהכל טוב, כשעובד טוב אף אחד לא יטרח להגיד שזה עובד.
-
@אבצן הבעיה היא גם בחיבור קווי של בזק, וגם באלחוטי של סלקום וספק RL.
אז אולי הבעיה בכלל בנטפרי?
אשמח למידע! -
@אברהם-משה אמר בבעיות גלישה קשות בסים-כשר טריפל-C כבר מיום חמישי, יהיה פתרון??:
@אבצן הבעיה היא גם בחיבור קווי של בזק, וגם באלחוטי של סלקום וספק RL.
אז אולי הבעיה בכלל בנטפרי?
אשמח למידע!אני לא מכיר בעיות בספקים נוספים, כעת ב019 הכל זורם.
מה שאני רק יכול לומר שבטריפל סי העידו בפני שיש בעיה עם סים כשר. לא עם נטפרי.
בכל אופן איני יכול להעיד אלא רק מה שאני יודע, יתכן ואחרים יודעים דברים נוספים. -
@רמיזא כל מי שהתייעץ איתי בזמנו המלצתי לו לעבור מבזק ככה שבאמת אין לי מידע כרגע.
ושאלו שם באשכול לפני 15 ימים (לא כזה הרבה...) אם יש שינוי ואף אחד לא ענה ...
ולכן אמרתי
@יהודה-12 אמר בבעיות גלישה קשות בסים-כשר טריפל-C כבר מיום חמישי, יהיה פתרון??:
כל עוד לא הוכח אחרת, לא הייתי ממליץ על בזק.
-
@רמיזא
לפי הידוע כעת עוד יש בעיות בבזק עם נטפרי. -
לקוחות סים כשר שלום וברכה
כמונו כמוכם גם אנחנו מחוברים לטריפל סי ומיום חמישי חווינו איטיות וניתוקים
אנחנו מצידינו עושים בעז"ה כל מאמץ לפתור את הבעיה וחלילה לא מתעלמים מהבעיה ואף הכפלנו פי 2 את כוח מכונות הסינון
אתמול הצלחנו ב"ה לפתור חלקית את הבעיה ולמנוע את הניתוקים, היה נראה שהמהירות חזרה
הבוקר התברר שעדיין לצערי יש איטיות לחלק מהמנויים
אנחנו עובדים בשיתוף עם נטפרי וטריפל סי להתגבר על הבעיה ומקוים בעז"ה שבשעות הקרובות המערכות יחזרו לתפקד כבעבר
תודה על הסבלנות
ישראל רושצקי - סים כשר -
@סים-כשר אמר בבעיות גלישה קשות בסים-כשר טריפל-C כבר מיום חמישי, יהיה פתרון??:
לקוחות סים כשר שלום וברכה
כמונו כמוכם גם אנחנו מחוברים לטריפל סי ומיום חמישי חווינו איטיות וניתוקים
אנחנו מצידינו עושים בעז"ה כל מאמץ לפתור את הבעיה וחלילה לא מתעלמים מהבעיה ואף הכפלנו פי 2 את כוח מכונות הסינון
אתמול הצלחנו ב"ה לפתור חלקית את הבעיה ולמנוע את הניתוקים, היה נראה שהמהירות חזרה
הבוקר התברר שעדיין לצערי יש איטיות לחלק מהמנויים
אנחנו עובדים בשיתוף עם נטפרי וטריפל סי להתגבר על הבעיה ומקוים בעז"ה שבשעות הקרובות המערכות יחזרו לתפקד כבעבר
תודה על הסבלנות
ישראל רושצקי - סים כשרלישראל שלום
תודה על הדברים, טוב מאוחר מאשר בכלל לא.
דע לך, שיתכן שאם את התגובה הזו הייתה שולח אלי - כלקוח מתוסכל שמנסה להתקשר לנטפרי, והם מדווחים שיש בעיה אך לא אצלם, ולטריפל סי- שמדווחים שיש בעיה אך לא אצלם, ולבסוף כשאני מתקשר אליך אני מגלה שיש לך שעות פעילות מוגבלות ואין לך תמיכה מחוץ לשעות הפעילות, וכך אני בסוף שבוע שבו אין אצלכם מענה שובר את הראש, אם את ההודעה הזו היית שולח אלי ולשאר הלקוחות שלך למייל, בצירוף התנצלות או אף הבטחה להוזלה בחשבונית החודשית בשל הקשיים בגלישה שחווינו כלקוחות, יתכן והייתי עדיין נשאר אצלך.
ההתעלמות, זה מה שהורג.
אנחנו לא לקוחות שלך? אנחנו שקופים?
ולא תבין לא נכון, אתה לא היחיד בצורת היחס הזו. כך מתנהגים כל ספקי האינטנרט. וחבל.ה' יהיה בעזרך שתצליח להתגבר על הבעיה לטובת הלקוחות שלך ולפרנסתך.
-
@zeevgros עד לעת עתה שום לקוח של בזק לא התלונן פה על בעיות בחודש האחרון, לא יודע על מה אתם מדברים.
-
@zeevgros עד לעת עתה שום לקוח של בזק לא התלונן פה על בעיות בחודש האחרון, לא יודע על מה אתם מדברים.
מסבירים לך שכולם כבר עברו ...
זה נראה שיש לך ראיה סלקטיבית ... אתה רואה שאף אחד לא מתלונן, ואתה לא רואה שאנשים מבקשים אם יש מישהו בבזק שזה עובד לו טוב שישתף ...
אדרבה מי שעדיין נשאר בבזק ועובד לו טוב שיצביע ...
-
@יהודה-12 אני יודע על מה אני מדבר, ואתה כותב מניסיון אישי מלפני תקופה, שאז כולם התלוננו, ממליץ לך לנסות, (אין לי שום מניות בבזק ואני לא מקבל אחוזים ממכירות).
-
@רמיזא
התלוננו בטלפון שרוצים לעבור מבזק. -
@יהודה-12 אני יודע על מה אני מדבר, ואתה כותב מניסיון אישי מלפני תקופה, שאז כולם התלוננו, ממליץ לך לנסות, (אין לי שום מניות בבזק ואני לא מקבל אחוזים ממכירות).
https://forum.netfree.link/post/127009
טרי ...
אם אתה מתעקש לטמון את הראש בחול, לפחות אל תטעה אחרים ...במיוחד שאתה גם פוגע בנטפרי כי אנשים יגידו שנטפרי לא עובד טוב בעוד שהבעיה בבזק, עם נטפרי
-
@יהודה-12 אמר בבעיות גלישה קשות בסים-כשר טריפל-C כבר מיום חמישי, יהיה פתרון??:
במיוחד שאתה גם פוגע בנטפרי כי אנשים יגידו שנטפרי לא עובד טוב בעוד שהבעיה בבזק, עם נטפרי
למה אתה טוען שזו בעיה של בזק עם נטפרי, מעדויות של אנשים זו בעיה כללית, גם סלקום עם נטפרי, וגם 019 עם נטפרי.
כך שבהחלט יתכן שיש איזה בעיה עם נטפרי. -
@אברהם-משה אתה ככל הנראה מדבר על גלישה סלולרית, הנושא המדובר באשכול זה הוא חיבור קווי.
בשאר הספקים של החיבור הקווי (למעט טריפל סי בימים האחרונים בלבד) אין בעיות. -
@סים-כשר
יש צפי לסיום התקלה?
זה ממש גרוע!