רקע שולחן עבודה
-
תמונה נפלאה לרקע שולחן העבודה!
אולי מישהו כבר העלה את זה בפורום. עכ"פ אני לא ראיתי. ולכן מעלה את זה למי שמעוניין -
@שופר תודה. זה יפה.
באופן אישי אני לא אוהב רקעים מקושקשים ולכן לא שם רקע בכלל.
יש מצב מאחד הגרפיקאים כאן לרקע רך יותר? (אולי שהכל יהיה סמלים בהירים) -
- הקרדיט מגיע לי (בכל הענווה כמובן)
יש גם את אלו
- הקרדיט מגיע לי (בכל הענווה כמובן)
-
אני מעדיף לא להלביש ולקשט את כל המחשב עם אייקונים וכו' של נטפרי (רקע שולחן העבודה, אייקון כרום וכו').
המחשב נשאר מחשב, אלא שהוא מוגן, ועל זה יש לי את את האייקון של ווייפרי בפינת המסך ודיו.זהו טעמי האישי. וזכותו של כ"א להיות לו טעם אחר כמובן.....
-
@ליכט הסיבה ששמתי כעת את אחד הרקעים האלו במסך שלי, זה כדי למשוך שאלות של אנשים "מה זה הסימן הזה שיש לך?"
יש מספיק אנשים שמכירים אותי שאין להם אינטרנט מסונן שהמסך שלי חשוף לפניהם. וזו הזדמנות שלי להכיר להם את נטפרי.אולי אם יהיה לי זמן אבקש מ @איצ2 שיעשה לי רקע בצורה ספציפית שתתאים למחשב שלי.
-
@clickone
כל הכבוד!!! -
סתם לוגו מכוער...
-
@GolanArt
אפילו שאתה כמעט דורש וזה סיבה לא לעשות את זה, אני חייב להחמיא שזה חבל על הזמן. ממוקד מטרה מדויק וגם חמוד.
פשוט התרגלת אליו
שאפו והרבה הצלחה. -
-
@clickone אמר ברקע שולחן עבודה:
@ליכט הסיבה ששמתי כעת את אחד הרקעים האלו במסך שלי, זה כדי למשוך שאלות של אנשים "מה זה הסימן הזה שיש לך?"
יש מספיק אנשים שמכירים אותי שאין להם אינטרנט מסונן שהמסך שלי חשוף לפניהם. וזו הזדמנות שלי להכיר להם את נטפרי.אולי אם יהיה לי זמן אבקש מ @איצ2 שיעשה לי רקע בצורה ספציפית שתתאים למחשב שלי.
זה בדיוק הסיבה שקבלתי כאן לפני זמן מה שלא מספיק רואים את הסמל של הוויפרי, שזה חייב להיות על רקע בגווני אמצע, בשביל שיראו את זה,
ובדיוק מהסיבה שהזכיר @clickone יש לי לא מעט חברים שרואים את המחשב, ואז באים השאלות, וגם התשובות,
ולא פעם עולה בידי להחזיר בתשובה כמה. -
@dLive תודה רבה
זה מה שרציתי לבקש.....
בחרתי אתת הראשון. -
@dLive אמר ברקע שולחן עבודה:
@clickone גרפיקאי אני לא, אבל זה נראה לי נקי.
@GolanArt זה כן סביל?חס ושלום! זה לוגו קדוש אסור לעשות בו שינויים!!
-
@GolanArt אמר ברקע שולחן עבודה:
סתם לוגו מכוער...
למה אתה סתם מלכלך על הלוגו של נטפרי?
לא ראוי, אתה מעליב את מי שיצר את זה.. -
@למדן-וידען סתמשאלה. למה על הלוגו שאני יצרתי (זה שבפרופיל) לא כעסת כ"כ?
@ליכט גם אני משתמש ברקע של ווינדוס.. -
@איצ2 אני כועס? על מה? איפה?
התכוונת למישהו אחר כנראה.
תתקן את ההודעה שלך. -
@למדן-וידען תיקנתי
-
-
-
@dLive אצלי זה כבר הרקע.
מבחינתי אפשר להוריד.... :X -