תוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי
-
@magicode אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.שינוי זה מה אומר? כלומר לא פתיחה מלאה של התוסף?
-
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.התמונות נשלחו לבדיקה?
חבר שלי ניסה את התוסף עם הסינון, ותמונה אחת של בת לא נחסם.
אין שם לחצן דיווח... -
@קרש אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
תודה.
העידכון כבר עלה. חלק מהלקוחות כבר מרגישים את השינוי.התמונות נשלחו לבדיקה?
חבר שלי ניסה את התוסף עם הסינון, ותמונה אחת של בת לא נחסם.
אין שם לחצן דיווח...מבדיקה שלי הוא חוסם דברים שלכאורה לא צריך לחסום, ולדבריך גם פותח דברים שלא צריך לפתוח.
מעניין באמת איך מנגנון הסינון הזה עובד, חשבתי שאולי זה עובד בצורה שהתמונות נשלחות לבדיקה עם דרגת עדיפות הכי גבוהה כך שהתהליך מתבצע בזמן אמת והשרת של נטפרי ממתין לקבלת התשובה מבודקי התמונות בזמן אמת ורק אז מחזיר תשובה של תמונה פתוחה/חסומה. אבל אם הניחוש שלי נכון, מוזר שזה לא מחזיר תמונה מטושטשת עם סימן חסימה אלא משהו ייחודי, כך שאולי זה עובד בצורה אחרת של סינון צבע עור וכדומה.
אך אם התיאוריה שלי נכונה, יש לי תאוריה על גבי תיאוריה בעניין הפספוסים, מכיוון שבודקי התמונות בודקים במהירות מסתבר שהם טועים לא מעט מפאת המהירות וחוזרים אחורה לתקן ולהגדיר את התמונה שוב בהגדרה הנכונה. הבעיה היא שברגע שנטפרי קיבלה את התשובה הראשונית מהבודק שהתמונה אושרה/נפסלה, בהתאם מיד התמונה עוברת ללקוח והתיקון בדיעבד של העובד לא רלוונטי.
סתם תיאוריות שלא מבוססת על כלום -
@0527604121
שינוי זה אומר סינון התמונות שהתוסף מביא.
ברור שפתיחה מלאה של התוסף לא היה מצריך שום פיתוח. נציג של נטפרי פתח את זה בטעות לפני כן.
רק כמה נקודות. אם חוזר לכם תמונה בצבע כחול זה אומר שהתמונה לא הספיקה בזמן להיבדק. אם חזר אדום זה אומר שהיא נבדקה ונחסמה. -
@magicode
תודה רבה על ההשקעה שאתה משקיע בנטפרי
מאד הועיל לי שפתחתם את התוסף
אני רוצה לומר לך שבאמת אין שום חסימה שמשקיעה ומפותחת כמו נטפרי ואין אף אחד שיחלוק עלי
תמיד פעילים וקשובים, מענה פניות מהיר מאד, שירות אדיב מאד ומקצועי ועוד הרבה דברים
תודה רבה גדולה!
(ואגב זה נשלח לבדיקה לפני שהתמונה מופיעה?) -
@יאיר-20
כנראה לסגול שאתה רואה אני קורא לזה כחול.
לא היה זמן להשקיע בקטע הזה כי התרשמתי מהקצב שכל ההצבעות שזה דחוף לאנשים. -
אם חוזר לכם תמונה בצבע כחול זה אומר שהתמונה לא הספיקה בזמן להיבדק. אם חזר אדום זה אומר שהיא נבדקה ונחסמה.
נראה שבדרך כלל זה לא מספיק להיבדק...
מה שכן, גם מי שמקבל תמונה כחולה שלא יתייאש, שימו לב שיש 3 וריאציות ויתכן שחלקם כן חזרו מהבדיקה ונפתחו.
כך ניתן לדפדף בין הווריאציות השונות:
-
אני עדיין תקוע עם שגיאה 418 -
@0527604121
אולי זה חסימת קהילה או מסלול.
תפנה לנטפרי לבדוק את זה. -
@magicode נכון, חסימת קהילה
-
@magicode
ברוב הפעמים לא נבדק.
זה יתעדכן אחרי הבדיקה או ברגע שזה נכנס לפוטו' אז זהו? -
@magicode האם במסלול מופחת סיכונים זה חסום בכוונה תחילה?
-
לא יודע.
צריך לשאול את התמיכה בנטפרי. -
עריכה: פתוח
-
תודה רבה על הטיפול המהיר ופתיחת האופציה למשתמשים!
רציתי רק לשאול כיצד 'מרעננים' את התוצאות אחרי שהתמונה חוזרת מבדיקה כי עד עכשיו מה שהספיק להיבדק לפני שהתוכנה סיימה 'לעבוד' מופיע ומה שלא נשאר כחול - סגול כל הזמן גם אחרי סגירת התכנה ופתיחתה מחדש -
@חיים-דוד אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
רציתי רק לשאול כיצד 'מרעננים' את התוצאות אחרי שהתמונה חוזרת מבדיקה כי עד עכשיו מה שהספיק להיבדק לפני שהתוכנה סיימה 'לעבוד' מופיע ומה שלא נשאר כחול - סגול כל הזמן גם אחרי סגירת התכנה ופתיחתה מחדשמצטרפת לשאלה
-
@rz @חיים-דוד לפי מה שהובן פה (לפחות על ידי) זה נראה שאין פתרון למקרה הזה חוץ מהפתרון שכתב @shraga כאן לחפש חלופה אחת שכן נבדקה.
אם זה מתנהל לפי הכללים הרגילים של התור לבדיקת תמונות אז כדאי לעשות את זה בתחילת היום לפני שהספקתם לשלוח הרבה תמונות לבדיקה במקומות אחרים או בשעות שהתור לבדיקת תמונות קטן (כפי שמופיע בכרטיסיה בצד) -
זה מה שמופיע לי אחרי שטוען הרבה זמן:
-
@hershy זה כבר נראה בעיה אצלם ולא בנטפרי
אבל תעשה הקלטת תעבורה ותהיה יותר חכם -
@rz אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
@חיים-דוד אמר בתוסף Photoshop Firefly AI 2023 לא עובד בנטפרי:
רציתי רק לשאול כיצד 'מרעננים' את התוצאות אחרי שהתמונה חוזרת מבדיקה כי עד עכשיו מה שהספיק להיבדק לפני שהתוכנה סיימה 'לעבוד' מופיע ומה שלא נשאר כחול - סגול כל הזמן גם אחרי סגירת התכנה ופתיחתה מחדשמצטרפת לשאלה
לפעמים כל 3 האופציות לא חזרו...
השאלה עם יש דרך 'לרענן' תוצאות וכל זמן שלא לפחות לא לסמן את זה פיתוח ש'הושלם'...