תגובה לעניין צדדי באשכול נעול
-
@מתי-ו הבודקים מקבלים כללים אף אחד לא רוצה שהם יתחילו להוסיף פרשנות גם אם המחיר זה שכמה חיילים עם כאילו קוקו יחסמו
-
@אינו-יודע-לשאול בסה"כ ציינתי כאן סתירה, מצד אחד הרב @magicode הנכבד כתב שלפי ההגדרות של נטפרי התמונה צריכה להיות חסומה. ואצלי היא פתוחה, ולפני ששלחתי דיווח שמתי לב שאלו מעילים וכו'.
אם למרות הכל זה מוגדר בגדי נשים וצריך לחסום, אשלח דיווח.
עריכה: גם התמונה עם הצלב פתוחה אצלי. -
@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
יש צלבים.
האם תמונות של צלב חסומות בנטפרי?
האם יש צד לחסום כלי שחמט עם צלב? -
@מתי-ו אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@אינו-יודע-לשאול בסה"כ ציינתי כאן סתירה, מצד אחד הרב @magicode הנכבד כתב שלפי ההגדרות של נטפרי התמונה צריכה להיות חסומה. ואצלי היא פתוחה, ולפני ששלחתי דיווח שמתי לב שאלו מעילים וכו'.
עריכה: גם התמונה עם הצלב פתוחה אצלי.לא אמרתי שזה צריך להיות פתוח או חסום. אמרתי שיש בעיות בתמונות.
זה מכניס את זה לשטח האפור. שקשה לבוא בטענות בין אם זה נפתח ובין אם זה נחסם.
ולכן גם קשה להגדיר את זה "כלא צודק" בין אם זה נחסם ובין אם זה נפתח. -
@magicode אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@מתי-ו אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
עריכה: גם התמונה עם הצלב פתוחה אצלי.לא אמרתי שזה צריך להיות פתוח או חסום. אמרתי שיש בעיות בתמונות.
זה מכניס את זה לשטח האפור. שקשה לבוא בטענות בין אם זה נפתח ובין אם זה נחסם.
ולכן גם קשה להגדיר את זה "כלא צודק" בין אם זה נחסם ובין אם זה נפתח.הדברים לחלוטין מקובלים עלי
כתבתי כבר למעלה שאני רק משועשע מהטעויות אבל בהחלט מעדיף שזה יהיה המצב
הבאתי את התמונות רק ע"פ בקשתך לעיל
מה שאני לא מבין זה למה איור רפואי שניכר לכל שהוא כזה צריך להיחסם
לגבי שאר הדברים אני משער שהצורך בכללים גורפים נובע ממנת המשכל של ההודים... -
@עמאר אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@613 אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
יש גם כמה תמונות שאני תמה על הצורך בחסימתם
אבל אם אעלה אום פה הם ייחסמו כמו שבכל מקרה אני מאמין יקרה לחלק מהדוגמאותכשאמרו דוגמאות רנדומליות, התכוונו שלא תבחר תמונות אלא תעלה תמונות "על עיור" שיהוו דוגמא מייצגת.
לדוגמא, תחליט שתספור 40 תמונות, ותשלח את התמונה הארבעים. נניח 15 תמונות.מה רצית שאני יעלה את התמונות שנחסמו בצדק?
הבאתי את האלה שנותרו בתוך האשפה שלי שהיו חסומות בטעות -
אולי צריך לאפיין אותם בלי להעלות. אבל אין שום ענין להביא את התמונות שנחסמו כאשר אנו לא יודעים לאפיין את התופעה.
-
טעויות בפתיחת התמונות לא קשורות למנהלי נטפרי, אלא לסלים ההודי שיושב אי שם במומבאי בתוך חדר ומסנן את התמונות
-
@יוסף-חיים-16
סלים ההודי שיושב אי שם במומבאי, אמור לעבוד בהתאם להנחיות שהוא מקבל ממנהלי נטפרי.
ואם הוא לא עושה את זה, האחריות על מנהלי נטפרי להעמיד אותו על מקומו או לפטר אותו.לקוח הקצה לא מכיר ולא אמור להכיר את סלים ההודי.
הוא מכיר את נטפרי, והם האחראים הבלעדיים על השירות שהוא אמור לקבל. -
@ליכט אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@יוסף-חיים-16
סלים ההודי שיושב אי שם במומבאי, אמור לעבוד בהתאם להנחיות שהוא מקבל ממנהלי נטפרי.
ואם הוא לא עושה את זה, האחריות על מנהלי נטפרי להעמיד אותו על מקומו או לפטר אותו.לקוח הקצה לא מכיר ולא אמור להכיר את סלים ההודי.
הוא מכיר את נטפרי, והם האחראים הבלעדיים על השירות שהוא אמור לקבל.דברתי על טעויות בבדיקת התמונות
-
@ליכט אמר בתגובה לעניין צדדי באשכול נעול:
@יוסף-חיים-16
הוא מכיר את נטפרי, והם האחראים הבלעדיים על השירות שהוא אמור לקבל.השאלה היא מהי רמת המשכל הממוצעת בהודו עבור השכר המקובל שם
אני מניח שאנשים עם רמת משכל גבוהה יחפשו עבודות אינטלגנטיות יותר מבדיקת תמונות. יתכן שאני טועה