מרחבים משותפים אסון רוחני
-
@יחיד-המיוחד
יש כלל בנטפרי שמי שמדווח על קבוצה פסולה 'נשרף' מלדווח שוב!!! -
@צדיק-תמים נו באמת כל אחד מחזיק בכמה חשבונות ומיילים הדור של היום....
-
@יחיד-המיוחד לא רלוונטי, מדובר על חשבון נטפרי שנפתח על ידי אימות מספר טלפון בלבד
-
חבל על הזמן ועל הוויכוח אני ממליץ לנטפרי לעשות בדיקה מעמיקה מאוד בענין אני אישית קיבלתי הרבה מידע מאנשים ואברכים ובחורים שזה הדבר מהגרועים שנטפרי פותחים
אני סומך על נטפרי רק רציתי להעלות את הנושא אולי אני קצת מדומיין תעשו כפי שיקול דעתכם ורבותיכם תמשיכו להציל את עם ישראל ואולי אפשר למצוא פיתרון אמצע לא כל כל הצ'אטים ושוב אני סומך על נטפרי. -
@יחיד-המיוחד
אתה עובד במערכת הפניות?@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אני אישית קיבלתי הרבה מידע מאנשים ואברכים ובחורים שזה הדבר מהגרועים שנטפרי פותחים
בשביל הדברים האלו בדיוק יש את מערכת הפניות ששם מדווחים אפי' בלי צורך בנקודה שיש צ'אט עם מכשולות שנפתח שוב ושוב
-
אני סומך על נטפרי רק רציתי להעלות את הנושא אולי אני קצת מדומיין תעשו כפי שיקול דעתכם ורבותיכם תמשיכו להציל את עם ישראל ואולי אפשר למצוא פיתרון אמצע לא כל כל הצ'אטים ושוב אני סומך על נטפרי.
גם אנחנו סומכים על נטפרי
ואם באמת יש דברים בעייתיים נטפרי חוסמת את הצאטים ללא אפשרות לפתוח שוב למי שדיווח שהקבוצה כשרה -
הכי טוב זה לא לסמוך על נטפרי ולא לתת לבחור ישיבה לגלוש גם בנטפרי.
כמובן שהכל תלוי בנסיבות. ובמצב בשטח. -
@magicode אנחנו סומכים על נטפרי שאם יש קבוצה בעייתית נטפרי לא ישאירו את הפירצה
-
ואני חושב שיש כאן כלי עבודה.
האם יש אנשים שמנצלים אותו לרעה?
כן.
גם את הדיסק און קי, את שקע הUSB, את המייל. הכל.
פעם ראיתי איפשהוא קריאה לא להשאיר בבית טלפון קוי כי אפשר להתקשר למקומות בעייתים. ולא מצלמות, כי הילד יכול ללכת לרחוב ולצלם. ועוד דברים כאלו.השאלה היא כמה בעיה יש.
באופן כללי, נראה מניתוח פשוט של התגובות כאן שיש קבוצה שטוענת שיש בעיות (סליחה על החשד, אבל הרבה נראים חדשים וכותבים באותו סגנון. אני מקווה שאני טועה וזה לא מישהו שמנסה לעשות מניפולציות.) אבל לא מביאה ראיות. (למשל, שמות של צ'אטים כאלו - שנחסמו. תדווחו לנטפרי על כל הקבוצות האלו שאתם יודעים עליהם, ואז אחרי שיחסם תראו לנו את כל הקבוצות האלו וכמה משתמשים היו בהם).לעומת זאת, קבוצה שניה שבעיקרה מורכבת ממשתמשים ותיקים ומוכרים יותר, שטוענים דברים סביב הטענה שלי.
-
@א אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל.
נראה לי שרוב המשתמשים סומכים על נטפרי שיש להם מספיק אחריות ורצינות שדברים בעייתיים באמת הם חוסמים ללא שום שיקולים זרים וכמו שראינו בתקופה האחרונה
בוודאות אי אפשר לסמוך על נטפרי אם במרחבים המשותפים הם לא נוגעים.
זה נורא לא אמין לסמן מטרה סביב משהו ולהוכיח בכל צורה ש'הוא' הדבר השטני והגרוע ביותר שקם וחייבים לסגור אותו ומנגד כשבאים פה כמה ניקים ומעוררים על פירצה אמיתית שקיימת בוודאות ובה איסורים חמורים ולא רק מהסיבה של מטרידנים אלא בגלל החומרים שמועברים שם, מגיעים קבוצה של ה'ותיקים' ודוחים את זה מכל וכל בטענות שלא מחזיקות מים.
אלא מה? כל אחד והגבינה שלו. רק צריך להזיז את הגבינה של האדם הנכון. -
פוסט זה נמחק! -
@בוטמן אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
זה נורא לא אמין לסמן מטרה סביב משהו ולהוכיח בכל צורה ש'הוא' הדבר השטני והגרוע ביותר שקם וחייבים לסגור אותו ומנגד כשבאים פה כמה ניקים ומעוררים על פירצה אמיתית שקיימת בוודאות ובה איסורים חמורים ולא רק מהסיבה של מטרידנים אלא בגלל החומרים שמועברים שם, מגיעים קבוצה של ה'ותיקים' ודוחים את זה מכל וכל בטענות שלא מחזיקות מים.לא נוגעים? על מה אתה מדבר?? עשו השקעה גדולה בדיוק בשביל זה, שצריך הצהרה, ויש מנגנון דיווח, ומי שהצהיר שקר מאבד יכולת להצהיר, וכו' ומגיע פה בן אדם ומדבר כאילו לא היו דברים מעולם ואין מנגנון שנועד בדיוק לזה. אתה לא מבין למה זה מוזר לאנשים?
יכול להיות שצריך לשפר משהו במנגנון הסינון של הצ'אטים, אני לא יודע להתווכח עם מציאות שאני לא מצוי בה. ולכן על פותח הנושא שדיבר על בעיה אחרת לגמרי של קבוצות לגיטימיות אבל הרשימת כתובות ציבורית, לא הגבתי.
אבל אם מגיע מישהו שאפילו לא יודע שצריך להצהיר ושזה נעשה באמצעות חשבון גוגל, וטוען שהוא יודע את המציאות יותר טוב מכולם ויש אינספור בעיות, זה מוזר מאוד.לפני שנה
ברוך השם לאחר עבודה מאומצת אנחנו הולכים לפתור דבר שהעיק ביותר על הרבה משתמשים והוא: סינון מלל ותמונות בצאט.
כדי לבדוק איך לפתור את הבעיה הזו, נכנסנו לסוגיא של הצאטים והזדעזנו לראות את המצב של הצעירים והצעירות בצאטים.
עיקר הבעיות נמצאות בקבוצות של צעירים שלא מכירים אחד את השני שמעבירים חומרים ודברים גרועים מאחד לשני או דיבורים אסורים בין בנים לבנות כמו צחוק וקלות ראש או דיבורים מתוך שיעמום או דיבורים על דברים אסורים.
אין לנו מושג מה עומק הבעיה. יתכן ויותר נכון להמליץ להורים כלל לא לתת לצעירים גישה לצאט אבל זה לא הסוגיא שלנו.
כדי לפתור את הבעיה, עשינו שקבוצות מ 10 אנשים ומעלה יצטרכו הצהרה שהם בסדר כדי שיפתחו.
וכדי למנוע הצהרות שקריות עשינו שיהיה אפשר לדווח, ואם יתקבל דיווח שיתברר שהמצהיר שיקר הוא ישרף במערכת של נטפרי ולא יהיה בו אמון יותר.
הרבה מאנשים בקבוצות האסורות ב"ה מתביישים במעשיהם, ולכן הם נמצאים בקבוצות בשמות בדויים ולכן אנחנו מאמינים שיהיה להם יותר קשה להצהיר כי זה חושף בפנינו את הטלפון שהם רשומים בו בנטפרי שכידוע היום דרך מספר הטלפון מאוד קל להגיע לזהות אנשים.לאחר שפתרנו את הבעיה הזאת ,הפכנו את הצאט למקום שהוא פרטי, ולכן לא צריך לסנן תמונות וטקסט. בצ’אט, כמו המדיניות של נטפרי במקומות פרטיים.
אנו מודעים לכך שיתכן ולחלק מהאנשים יהיה קשה קצת עם ההצהרה על כל קבוצה.
קבלו זאת בהבנה!
הסינון של נטפרי הוא לא פרטני הוא ציבורי ולכן גם אם אתם לא רואים את עצמכם כלל בסיכון, עליכם לתת את הדעת על זה שאתם חלק מהציבור.
ודעו, כי במאמץ קטן זה יש לכם זכות וחלק בטהרת נערי ישראל!אנו משערים שנקבל התקפות על כך בפניות או בפרומים, וכנראה זה יהיה מכל מיני צעירים שיפריע להם הדבר.
ככל ואתם נהנים מהמהלך הזה חשוב שתספרו לנו על כך כדי לחזק אותנו מול ההתקפות שנקבל.לחצו כאן כדי לראות איך מצהירים על הקבוצות
-
פוסט זה נמחק! -
@עובד-השם-0 אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@צדיק-תמים אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@יחיד-המיוחד לא רלוונטי, מדובר על חשבון נטפרי שנפתח על ידי אימות מספר טלפון בלבד
אני לא מעוניין חלילה לכתוב כאן מדוע זו הפירצה, אבל זו החוליה הכי חלשה בסיפור הזה
https://netfree.link/app/#/report
תכתוב להם ישירות -
@א אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
לענ''ד האחריות מוטלת על נטפרי שיקחו את הענינים ברצינות ויפנו לגדולי ישראל על דבר חמור זה שהוא פירצה גדולה בעם ישראל.
נראה לי שרוב המשתמשים סומכים על נטפרי שיש להם מספיק אחריות ורצינות שדברים בעייתיים באמת הם חוסמים ללא שום שיקולים זרים וכמו שראינו בתקופה האחרונה
זה נורא לא אמין לסמן מטרה סביב משהו ולהוכיח בכל צורה ש'הוא' הדבר השטני והגרוע ביותר שקם וחייבים לסגור אותו ומנגד כשבאים פה כמה ניקים ומעוררים על פירצה אמיתית שקיימת בוודאות ובה איסורים חמורים ולא רק מהסיבה של מטרידנים אלא בגלל החומרים שמועברים שם, מגיעים קבוצה של ה'ותיקים' ודוחים את זה מכל וכל בטענות שלא מחזיקות מים.
אלא מה? כל אחד והגבינה שלו. רק צריך להזיז את הגבינה של האדם הנכון.שיביאו ראיות כמו שכתבתי
@מישהו12 אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
באופן כללי, נראה מניתוח פשוט של התגובות כאן שיש קבוצה שטוענת שיש בעיות (סליחה על החשד, אבל הרבה נראים חדשים וכותבים באותו סגנון. אני מקווה שאני טועה וזה לא מישהו שמנסה לעשות מניפולציות.) אבל לא מביאה ראיות. (למשל, שמות של צ'אטים כאלו - שנחסמו. תדווחו לנטפרי על כל הקבוצות האלו שאתם יודעים עליהם, ואז אחרי שיחסם תראו לנו את כל הקבוצות האלו וכמה משתמשים היו בהם).
בינתיים אין ראיות שיש בעיות במאסות שעליהם מתלוננים כאן.
-
ואני חושב שיש כאן כלי עבודה.
האם יש אנשים שמנצלים אותו לרעה?
כן.
גם את הדיסק און קי, את שקע הUSB, את המייל. הכל.
פעם ראיתי איפשהוא קריאה לא להשאיר בבית טלפון קוי כי אפשר להתקשר למקומות בעייתים. ולא מצלמות, כי הילד יכול ללכת לרחוב ולצלם. ועוד דברים כאלו.השאלה היא כמה בעיה יש.
באופן כללי, נראה מניתוח פשוט של התגובות כאן שיש קבוצה שטוענת שיש בעיות (סליחה על החשד, אבל הרבה נראים חדשים וכותבים באותו סגנון. אני מקווה שאני טועה וזה לא מישהו שמנסה לעשות מניפולציות.) אבל לא מביאה ראיות. (למשל, שמות של צ'אטים כאלו - שנחסמו. תדווחו לנטפרי על כל הקבוצות האלו שאתם יודעים עליהם, ואז אחרי שיחסם תראו לנו את כל הקבוצות האלו וכמה משתמשים היו בהם).לעומת זאת, קבוצה שניה שבעיקרה מורכבת ממשתמשים ותיקים ומוכרים יותר, שטוענים דברים סביב הטענה שלי.
הסיבה היא שמשתמשים חדשים הם בגיל ששותף לצ'אטים המוניים ואתה בגיל שמשתמש לזה לצורכי עבודה, ואין לך זמן לצ'אטים המוניים המיועדים למשועממים
-
לא נוגעים? על מה אתה מדבר?? עשו השקעה גדולה בדיוק בשביל זה, שצריך הצהרה, ויש מנגנון דיווח, ומי שהצהיר שקר מאבד יכולת להצהיר, וכו' ומגיע פה בן אדם ומדבר כאילו לא היו דברים מעולם ואין מנגנון שנועד בדיוק לזה. אתה לא מבין למה זה מוזר לאנשים?
יכול להיות שצריך לשפר משהו במנגנון הסינון של הצ'אטים, אני לא יודע להתווכח עם מציאות שאני לא מצוי בה. ולכן על פותח הנושא שדיבר על בעיה אחרת לגמרי של קבוצות לגיטימיות אבל הרשימת כתובות ציבורית, לא הגבתי.
אבל אם מגיע מישהו שאפילו לא יודע שצריך להצהיר ושזה נעשה באמצעות חשבון גוגל, וטוען שהוא יודע את המציאות יותר טוב מכולם ויש אינספור בעיות, זה מוזר מאוד.ומה אם פותח המרחב הוא לא בנטפרי ואתה רק מצטרף, ובנוגע לדיווח - אני מאמין ש50% לפחות לא ידווחו במיוחד אם הם מקבלים מזה תועלת כלשהיא.
-
בינתיים אין ראיות שיש בעיות במאסות שעליהם מתלוננים כאן.
מה זאת אומרת אין ראיות? באים פה כמה וכמה ניקים וכותבים שהם מכירים עובדות על מרחבים המוניים שמלאים בכל הנ''ל.
אם היה מדובר באתר שחצי מהציבור מפיק ממנו תועלת בצורה כשרה ונקייה וגם לא יודע על אפשרות לעקוף את החסימה אבל החצי השני יודע לעקוף את החסימה בהינף לחיצה ואף עושה את זה ואתה יודע מכמה אנשים שזה אכן קורה, האם נטפרי לא היה חוסמים את זה בתור אתר לא טוב?
אני בטוח שכן כמו שהם חוסמים הרבה אתרים שאין להם יכולת טכנית לסנן ויש בהם תועלת רבה. -
ומה אם פותח המרחב הוא לא בנטפרי ואתה רק מצטרף
לא משנה, כל עוד משתמש בנטפרי לא יצהיר על כשרות המרחב הוא לא יהיה פתוח למשתמשי נטפרי
ובנוגע לדיווח - אני מאמין ש50% לפחות לא ידווחו במיוחד אם הם מקבלים מזה תועלת כלשהיא.
לדבריך זה קבוצות ענק, מספיק אפילו 10 אחוז...
-
ומה אם פותח המרחב הוא לא בנטפרי ואתה רק מצטרף
לא משנה, כל עוד משתמש בנטפרי לא יצהיר על כשרות המרחב הוא לא יהיה פתוח למשתמשי נטפרי
ובנוגע לדיווח - אני מאמין ש50% לפחות לא ידווחו במיוחד אם הם מקבלים מזה תועלת כלשהיא.
לדבריך זה קבוצות ענק, מספיק אפילו 10 אחוז...
אז מספיק אחד מתוך מאות שאישר.
בנוגע ל10%, אולי סטטיסטית אתה צודק אבל זה רק מראה שסטטיסטיקה משקרת.