מרחבים משותפים אסון רוחני
-
@אינו-יודע-לשאול כך גם בכל פורום יש קצת היכרות...
אבל עדיין לבקש סרטים או דברים גרועים מזה זה נראה לי קצת הקצנה -
@א נטפרי לא מבקשים הצהרה שכל משתתפי הקבוצה צדיקים, אותו אחד שמחזיק רימון על רמה נמוכה ויש לו גישה לסרטים מאוד שמח לקיים מצוות חסד ולשלוח סרטים כשרים לחבריו מהקבוצה שמבקשים ממנו.
-
@hagai-w קבוצה שמבקשים בה סרטים אמורה להיחסם, לא על זה מדובר
-
@יוסי-אלי עצוב מאוד אבל איני מסכים איתך
הבעיה פה היא צדדית לחלוטין מדובר בבן אדם שפונה באופן אישי למישהו ומבקש תועבות
לא נחסום את כניסת הUSB גם הוא יכניס משם דברים בעייתיים
הקבוצות האלו זה הפיתרון האחרון שעוד אפשרי בצורה מסוננת
אני אישית ממש ירגיש חציית גבול מצד נטפרי אם זה ייחסם -
@א אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@אינו-יודע-לשאול כך גם בכל פורום יש קצת היכרות...
אבל עדיין לבקש סרטים או דברים גרועים מזה זה נראה לי קצת הקצנהלצערי אני קצת מודע למצב (אני אישית לא מחובר לשום קבוצה כזו) ויש אנשים חולניים בעולם והם מסתובבים בדיוק במקומות האלו משום מה.
-
@dddddd אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אני משתמש בזה לכך כתקשורת שפתוחה בנטפרי כתחליף לווצאפ
במרחב משותף דייקא?
מה יש בכלי הזה כצורך פרנסה?מקומות עבודה שאני מכיר משתמשים בטימס ובאאוטלוק
אני כופר בהנחה שגוגל צ'אט זה צורך בריא וכשר, לדעתי הוא חורבן אמיתי
הרושם שאני מקבל הוא ש98% לפחות מהמשתמשים בזה זה קבוצות בידור ופנאי של משתמשים.ות-צעירים.ות-של-פורומים-של-טכנולוגיה-ומוזיקה, ולא אזכיר שמות
ו99% שהשימוש הזה כולל איסורים חמורות שבחמורותוגם את עצם הצורך בכלי של מרחב צ'אט במקום ווצאפ אני גם לא מבין
לא פגשתי עדיין אדם אחד שרוצה משהו בווצאפ וטוב לו לקבל את זה בצ'אט, המקסימום שמוכנים זה מייל, וגם זה רובם לא מכירים כלל.אני רק מעלה שאלות על ההנחה (המוגזמת לדעתי) שהזכירו כאן, שחסימת הקבוצות בצ'אט היא חציית קו אדום
למה? כי יהיה מחאה במתמחים טופ ובפרוג?
אדרבה, בא נשמע בעלי מקצוע (מספיק מגיל 24 ומעלה), ונראה אם זה חשוב באמת. -
@yp אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
לא פגשתי עדיין אדם אחד שרוצה משהו בווצאפ וטוב לו לקבל את זה בצ'אט, המקסימום שמוכנים זה מייל, וגם זה רובם לא מכירים כלל.
אתה צודק בהתכתבות חד פעמית אבל בהתכתבות קבועה יצא לי כמה וכמה אנשים מעדיפים את זה במקרה שבשום פנים ואופן אין ווצאפ
-
אני רק מעלה שאלות על ההנחה (המוגזמת לדעתי) שהזכירו כאן, שחסימת הקבוצות בצ'אט היא חציית קו אדום
למה? כי יהיה מחאה במתמחים טופ ובפרוג?
אדרבה, בא נשמע בעלי מקצוע (מספיק מגיל 24 ומעלה), ונראה אם זה חשוב באמת.כשיש לך ספק קבוע ולא לקנות ח"פ משהו מיד 2 אתה יכול להתקין לו גוגל צ'אט ולהזמין דרך שם (הם מקללים אותך ב3 פעמים הראשונות של שליחת חשבוניות או קבצים אבל אחרי זה הכל רץ)
ואם תאמר אז תחסום רק את המשותפים
גם שימושי במשרדים לדיבור בין צוות המשרד
משימות אתה צודק שמשתמשים בטאסק או ניהול משימות מיקרוסופט אבל דיבור לך למשרדים עם כמה חדרים עם נטפרי ותראה -
טוב צר לי שכמה המשתתפים פה מתממים דבר ראשון לא דיברתי על גוגל צ'אט אלא על המרחבים המשותפים שבהם אין שום עניין של פרנסה דבר שני זה לא תאוריה אלא שתי מקים שאני אישית נתקלתי בהם ועוד מלא מקרים שמבירורים שערכתי ולהגיד שאמורים לחסום זה התעלמות מהמציאות כי לא חוסמים דברים שבאישי כי א''א לדעת מי שולח לבד ויש את זה בכל הקבוצות
וכידוע בכל הפורומים אסור להשאיר מייל בפומבי בדיוק בגלל הדבר הזה אני תקווה שמנהלי נטפרי יתעוררו ויחסמו את הקבוצות ולא את האישי ששם לא אמור להיות שום בעיה -
הי לכל המשתמשים שכותבים שיש בעיה
אבל יש המון תוהלת
אם זה ישיבות או עזרה הדדית
מוזיקה חדשה
ומי שלא טוב לו יכול לעשות כאן בהגדרות שצ'אט לא יעבוד לו -
@יעקב-ישראל אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
גם שימושי במשרדים לדיבור בין צוות המשרד
אני חוזר ואומר, אני לא מכיר מקום עבודה נורמלי שמשתמש בגוגל לשיחות צוות
אני יודע שלמטרה זו משתמשים בטימס, הכלים של מיקרוסופט מיועדים לזה ומלאים בפיצ'רים בשביל זהאבל גם אם ישנם כאלו - הרי יש תחליף מובהק, אז בפרט כשהסכנה גדולה כל כך - למה להשאיר את המרחבים בצ'אט פתוחים?
אם זה באמת כל הסיפור, שכל הצורך בזה הוא לשיחות צוות, נטפרי צריכה לרוץ ולחסום את המרחבים המשותפים
בעקבות הסכנה@משה-שלמה-ישראל אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
תוהלת
אם זה ישיבות או עזרה הדדית
מוזיקה חדשהכמדומני שנטפרי באופן רשמי לא מיועדת כלל וכלל לבחורי ישיבות בכל הקשר שהוא
ומוזיקה - על זה אחז"ל אין קטיגור נעשה סניגור. באת לסנגר על הצ'אט או לקטרג עליו שיחסם?...
-
כל המיטיבים למיניהם...
העזרה שלכם 'לעזור' - הורסת.לא צריך לדבר יותר מהניק שלכם.
ולענין, אמנם אולי יש את הבעיות הנ"ל, אבל זה לא אומר שאתה צריך להתכתב איתו או לצפות בוידאו שהוא שולח.
לעומת זאת הטוב מרובה על החסר, כי החסר כבר חסום בנטפרי. -
@יוסף-חיים-16
לא ראוי ולא מכובד לכתוב ככה
מתבקש שתערוך את הפוסט שלך -
@יוסי-אלי אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
טוב צר לי שכמה המשתתפים פה מתממים
אני לא חושב שמיתממים כתבו את הצד השני ולענ”ד אני חושב שזה לא בעייתי כמו שכתבת
בכל אופן דבר בעייתי באמת. לא נראה לי שנטפרי לא יחסמו בגלל מחאה בתחומים או פרוג
-
לאלו שחושבים שזה לא משמש לצרכי עבודה, אצלנו זה משרד "חרדי" וזאת הדרך תקשורת מרובית משתתפים היחידה, ואנחנו מאלצים גם את הלקוחות להשתמש בה.
-
כמדומני שנטפרי באופן רשמי לא מיועדת כלל וכלל לבחורי ישיבות בכל הקשר שהוא
צודק בחורי ישיבות צריכים רימון או בכלל ללא חסימה
זה עיוורון או התעלמות ממצב קיים לענות את זה
המצב הוא שיש הרבה מאוד בחורי ישיבה עם גישה לרשת לא אמרתי לפתוח שום דבר בגלל זה אבל להגיד שנטפרי לא מיועדת להם זה שטויות
כל הטענה פה מתחיל לצערינו בגלל בחורים משועממים -
@יעקב-ישראל
אני אענה בשבילו תוך כדי תיקון
אינטרנט לא מיועד לבחורי ישיבה
וד"ל -
@יעקב-פ מדהים
תחנך את הילדים שלך ככה
אבל יש לי צד שקרוב לשליש ממשתמשי נטפרי הם בחורי ישיבה (אני מכליל את חדרי המחשבים)
אז ממש חכם להתעלם מהם
אני לא אמרתי שזה טוב להם או משהו כזה
אמרתי שנטפרי מיועדת גם להם
די לטמון את הראש בחול -
@יעקב-ישראל
זה לא לטמון את הראש בחול, זה פשוט הצורה שנטפרי נועדה להיות.
גם אם שליש ממשתמשי נטפרי היו דתיים לאומיים היא עדיין לא הייתה פותחת תכנים לאומיים.
כך גם דברים שלא צריך לסנן למי שמשתמש באינטרנט לצרכי עבודה לא אמור להיות מסונן בגלל שיש בחורים שמנצלים את זה לדברים לא טובים.
(עיין עוד VNC, SSH ודומיהם) -
@hagai-w אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
לאלו שחושבים שזה לא משמש לצרכי עבודה, אצלנו זה משרד "חרדי" וזאת הדרך תקשורת מרובית משתתפים היחידה, ואנחנו מאלצים גם את הלקוחות להשתמש בה.
יש לכם בעיה עקרונית להשתמש בטימס?