אפליקציות לאנדרואיד
-
-
אני צריך אקסל וורד
לטבלט לפני דור 5
ואני לא מבין על איזה אתרים אתה מדבר
-
-
הצעה נוספת.
יש אתר ששם אפשר להוריד קבצי apk כקובץ ואז להתקין אותם על מכשיר האנדרואיד.
וכשם שתוספים לכרום שכמובן חסומים בנטפרי, משתמש יכול לשלוח לו פניה, ובמערכת הפניות שולחים לו קישור להורדה, אז אפשר על פי כתובת האפליקציה בgoogle play להוריד את הקובץ ולשלוח למשתמש קישור לmagicode.
@administrators אשמח לסייע לכך בכל מה שצריך -
@mendy למה לתמוך בפרצה הזאת?
היש אנדרואיד מוגן וכשר בצורה אמיתית שנותן לגלוש על נטפרי ??אני לא מצליח להבין, או שיש לי איזה חור בהשכלה..
-
@למדן-וידען מה הקשר. יש תמיכה לווינדוס גם למי שלא התקין וויפרי.
אני למשל משתמש באנדרויד, רק בבית וזאת מטעמי נוחות.
הרי הוסבר בטוב טעם על ידי רוב משתמשי הפורום ומנהליו, שתוכנת וויפרי לא מוכרחת!
והרי באופן עקרוני יש בידי נטפרי אופציה לחסום כיום את השימוש באנדרויד... -
@mendy חברה זה עובד
גם וורד יכולתי להוריד
והורדתי גם לחבר על הדרך
-
@משה-זוכמיר מה עובד?
-
@zvizvi תוכל לפנות אלי במייל?
-
-
-
@ברוך-השם טענתי ועדיין אני טוען שאכן טכנית זה עובד, וגם אם לכאורה המנהלים יכולים לגרום שזה לא יעבוד זה עדיין לא המלצה להשתמש.
אין לנו אלא דברי בן עמרם!
היעלה על הדעת שתכניסו הביתה מוצרים ללא כשרות מכל מיני סיבות שונות של נוחות וכדו' ?
אז מה ההבדל?אתה באמת סומך על עצמך עד כדי כך שאתה מערער על חז"ל באמרם "אל תאמין" ו"אין אפוטרופוס.." ?
התמהה!(ראו כמה הגיבו באשכול שנטפרי 'לא מספיק' דוחפת ומכריחה להתקין את תוכנת הWiFree.. והשינוי שהמנהלים עשו בנידון בעקבות כך, איך ניתן בכזה שוויון נפש להכריז קבל עם וקהילה אני לא משתייך לאלו, לי מספיק גם בלי התוכנה כי יותר נוח לי ואני גם יעזור למי שרוצה להסתכן כמוני, ועוד על גבי הפורום שנועד להרבות קדושה בישראל?)
אני מצטער שאני תוקף, אני לא מתכוון אישית אבל חייבים להבין: אנחנו במלחמה ושיקולי הנוחות חייבים להישקל כמו בזמן מלחמה.
אז נכון שישנם כאלו ש'עקרו' את האפשרות של האלחוטי אם בחומרה אם בתוכנה, אבל עדיין ניתן בקלות להתגבר על זה וסים ניתן ברגע להחליף, ולבן שלך לא היית נותן את זה ככה! ובעיקר, זה בלי כשרות! (לא, אני לא יכניס שומר חזיר אצלי במקפיא כי אני מעוניין להבריק איתו את הנעליים לכבוד שבת..) -
אתה לא צודק כלל וכלל
במשפט האחרון כתבתה שסים אפשר להחליף בשניה
גם במחשב נייד שהרבה הרבה משתמשי נטפרי עובדים כך, אפשר להחליף.
במקום להגיד מוסר לאנשים שמוסרים את נפשם [אני עובד בחמשה עבודות וכל ה'בוסים' רוצים ומשכנעים אותי כל פעם שהנושא עולה על השולחן שהם מעוצבנים מאוד שאין לי וואצאפ ה' ירחם, כמוכן אני עובר עם עשרות ספקים קבלנים וכולם ווצאפ) ורוצים להשאר נקיים, עדיף שתעודד ותגיע למתכנת (ואפילו תממן אותו אם אתה כל כך דואג) שיעשה את התוכנה גם לאנדרואיד, בכך יווכח הדאגה.
תמשיך להצליח.
-
@משה-זוכמיר אמר באפליקציות לאנדרואיד:
גם במחשב נייד שהרבה הרבה משתמשי נטפרי עובדים כך, אפשר להחליף.
בדיוק בגלל זה יש את תוכנת WiFree.
-
ומי שאין לו
בדיוק כמו שיש יצר הרע של להחליף סים יש יצר הרע להוריד תוכנה ויש לו גם כוח לתשלום סמלי
-
@משה-זוכמיר זה ממש לא בדיוק
מקווה שאתה מבין
ועוד וייפרי מתקינים על וינדוס ברגע אחד של חיזוק ואז הוא גובר על אלפי רגעים של חולשה
אנדרואיד ברגע של חיזוק אתה מקסימום שובר תוייפיי (במצב הטוב)
וברגעים של חולשה הי"ו אתה מכניס סים וכו' -
בדיוק כמו שיש יצר הרע של להחליף סים יש יצר הרע להוריד תוכנה ויש לו גם כוח לתשלום סמלי
אין מקום בכלל להשוואה.
אנשים שמוסרים את נפשם [אני עובד בחמשה עבודות וכל ה'בוסים' רוצים ומשכנעים אותי כל פעם שהנושא עולה על השולחן שהם מעוצבנים מאוד שאין לי וואצאפ ה' ירחם, כמוכן אני עובר עם עשרות ספקים קבלנים וכולם ווצאפ) ורוצים להשאר נקיים
אשריך וטוב לך, זה עדיין לא מצדיק עידוד פומבי.
עדיף שתעודד ותגיע למתכנת (ואפילו תממן אותו אם אתה כל כך דואג) שיעשה את התוכנה גם לאנדרואיד
אילו היה לי אפשרות.. אחח.. מזמן הייתי עושה את זה, עיין בפוסטים קודמים בנושא אנדרואיד כמה שביקשתי ל @magicode הקוסם התותח של נטפרי לעשות משהו בנידון, בנתיים לא אסתייע מילתא
-
@משה-זוכמיר לגבי הוואצאפ - כנ"ל (אך אני חייב לציין שברוך נתן לי אופציה לווצאפ באישור רב לצורך עבודה, אבל אני שלעפער ודוחה את זה עוד ועוד)
נ.ב. אני סופר מרוצה מ'נטפרי'
-
@ברוך-השם למה אתה כותב את זה בצד
זה דבר ראשון הכרת הטוב -
כתבתי כאן : http://forum.netfree.link/post/15628
אולי זה פתרון