אופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית
-
@magicode אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
אך יש בזה בעיה אחת קטנה שכדאי לפתור אותה.
ננסה לחשוב שאלה שיש להם כיס רחב יוכלו את כל העוגה ולא ישאירו כלום לאחרים.
מה שיכול לגרום לשירות לקוי לשאר המישתמשים.לכן כדאי שיהיה איזה מגבלה גם על השירות הזה.
כי יש כאלה שזה ממש דחוף להם,
אך לא תמיד יש להם בכיס עכשיו 50 ש"ח להשקיע.
(וזה לא סותר את זה שזה שווה להם הרבה יותר מ- 50 ש"ח)לכן צריך שתיהיה איזה מגבלה מסוימת.
או שיהיה לנציג אפשרות של עד 25% מהפניות יוכל להפנות לדחופות בתשלום.
וכל שאר הזמן לפי סדר הפניות הרגיל.או כל פתרון / חלוקה אחרת
אפשר.
אך לא נראה לי שיצטרכו להגיע לזה. גם מי שיש לו כסף לא מוציא 50 ש"ח כל שניה. -
@magicode אמר באופציה למענה מקצועי בטלפון - שלוחה ייעודית:
לא מכיר נציג שיודע לפתור את כל הבעיות בנטפרי בדרך כלל כל אחד מחזיק ידע אחר וכישרון אחר.
ולכן אי אפשר לבצע כזה דבר. בדרך כלל גם נציג לא מספיק יודע מה אחרים יודעים או לא.
אני כמובן מדבר על תחומים מורכבים.לכן הפיתרון זה מערכת הפניות שמה כל הבעיות מגיעות ועוברות תהליך מיון עד שמגיע הנציג שיודע מה לעשות עם זה. ובמערכת הפניות יש תור. כולם רוצים מענה מידי. אבל מה לעשות שבמצב הקיים. אפשר לתת שירות רק דרך תור שלפעמים הוא גדול ולפעמים הוא קצר. לפעמים הנציג שיש לו את הכישרון לבעיה הספציפית הזאת, נמצא במשמרת שלו ולפעמים לא.
אני שוב חוזר ואומר שזה רק בתחום של פתרון בעיות ששמה כל בעיה זה פרוייקט חדש שלא תמיד חוזר על עצמו. ולא כל נציג כשרוני וגם אם הוא כשרוני לא תמיד יש לו סיעתא דשמיא להבין מה הבעיה לפעמים הוא מרים ידים. ומעביר לנציגים אחרים שיעשו את זה.
בדרך כלל שמתלוננים על שירות לקוי או איטי של נטפרי זה במקום של דברים מורכבים שדורשים מחקר ושאי אפשר לצפות את הפיתרון שלהם.
זה כמו חדר בריחה רק שבחדר בריחה אתה יודע שיש פיתרון. פה אתה לא יודע אם תמצא את הפיתרון אי פעם או לא. וזה דורש המון מאמץ חשיבה ובעיקר סיעתא דשמיא.
רעיון שעומד על הפרק זה אפשרות לעקוף את התור על ידי תשלום. ולקבל מענה מהיר. הרעיון הוא שבתשלום של נניח 50 שקל יהיה אפשר לקבל תחילת מענה לבעיה תוך 10 דקות. במידה ולא יהיה תחילת מענה תוך 10 דקות או שנטפרי יודיעו שאי אפשר לתת לזה מענה מהיר אז לא יגבה התשלום.
ככה אפשר לדעת שמי שבאמת חשוב לו עוקף את התור ולא כל מי שהחליט שזה חשוב לו.אדרבה.
רעיון מצוין!!!
למיטב הבנתי זה לא אמור לדרוש פיתוח קשוח.
נשמח מאוד לשמוע האם זה מתקדם!
ותודה על כל השרות והתמיכה!