נטפרי ו-AI הילכו יחדיו?
-
@צדיק-תמים אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
0.0001935
טעות שלי, העלות הנכונה היא $0.00009675.
העלות שצויינה לעיל היא עבור מודל Gemini Flash הסטנדרטיוזה לפני פרומפט איכותי שמוסיף על הקלט
עלות קלט הטקסט אינה משמעותית. (העלות הממוצעת לתמונה מחושבת כ-1290 טוקנים. עוד כ-100-200 טוקנים עבור הטקסט אינם משמעותיים)
הנחה שגויה, בדקתי את הנושא וזה מודל חלש מידי, זה מתאים רק למקרים מובהקים
מהבדיקה שלי הוא מצוין. הכל תלוי בהנחייה ברורה. וכתיבת ההנחייה באנגלית מועילה מאוד
וכמובן, גם לשיטתך ניתן להשתמש ב-Gemini Flash המלא, בעלות של 2$ ל-10,000 תמונות, שעדיין זולה ויעילה משמעותית מבדיקה אנושית -
@nh-local גם פלאש המלא
כנראה אתה לא בדקת את זה בשטח באמת. תנסה את זה לדוגמה על עליאקספרס
עריכה: זה לא אומר שאי אפשר להגיע לרמה מאוד טובה, אפשר, רק שהמחיר יהיה הרבה יותר יקר (עדיין משתלם לעומת ההאצה במהירות בדיקה) -
@צדיק-תמים אני מבין שאתה חלק במערכת של נטפרי נשמח כולם לדעת לאיפה זה מתקדם אם אפשר לומר לשם הנוחות של כולם
-
@יהונתן-שמעון אין לי שום קשר
לקוח רגיל -
@צדיק-תמים מחילה אז כנראה אתה משתמש וותיק
-
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
ראו כאן:
https://forum.netfree.link/topic/9982/שימוש-בai-לבדיקת-תמונות/9
מומלץ לראות את ההודעה ההעוקבת של @magicode
וכבר תבינו הכל...@magicode אמר שם שעובדים על זה, אבל זה היה ב כ' סיוון תשפ"ב, האם התקדם משהו מאז?
ואולי אדרבה, מאז גילו שזה לא כזה פשוט כמו שחשבנו...
אבל אני אמרתי כבר, שלדעתי הכי פשוט אפילו אם ישתמשו בזה לפסילות קיצוניות ואפשרות לערער, עדיין יחסוך מלא זמן -
@דורש-ציון אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
@magicode אמר שם שעובדים על זה, אבל זה היה ב כ' סיוון תשפ"ב, האם התקדם משהו מאז?
יש לך מושג כמה תחום זיהוי התמונה התקדם מאז כ' סיוון תשפ"ב?
מדובר על שלוש שנים בהם התחום התפתח בצורה בלתי נתפסת וגם העלויות הוזלו באופן בלתי נתפס
-
@nh-local אמר בנטפרי ו-AI הילכו יחדיו?:
כמה תחום זיהוי התמונה התקדם מאז כ' סיוון תשפ"ב
בערך 300 דורות...