הוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?
-
@shraga אתה יותר ממוזמן לפנות אליהם, ולהציע להם את זה.
הם ירצו שתקים שרת, שיש לזה עלויות.
וגם אתה תרצה להרוויח משהו על הדרך. לכן המחיר מתייקר.אבל אם אין לך שאיפות כלכליות, אתה יכול להתחיל להתקדם מולם.
ואם זה באמת מעניין אותך, תתחיל להתקדם, וכשתגיע למעשי, כתוב לי בפרטי, ואשתדל לעזור מהצד שלי בל"נ. -
@clickone יש להם כבר שרת של נטפרי? לא?
kosher sim משווקים את הוטמובייל עם נטפרי -
@shraga השרת שייך לבעלים של כשר-סים.
למה שהוא ייתן להם / לך לקבל שירות על שרת הסינון שלו בלי להרוויח?בעצם, כדי להסביר מה הוא עשה שם, הוא רכש מהוט מובייל חשבונות + APN משלו,
והם מנותבים אליו לשרת.זה דבר שכל אחד כאן יכול לעשות. רק צריך כסף, שרת, אומץ, ואישור מ @administrators ....
ועל זה אמרתי שאתה יכול להתחיל את התהליך מולם, תגיע לשלב של השרת, דבר איתי. -
@clickone אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
צריך
מכיוון שאיני לא מעונין בביזנס אלא בסה"כ בחבילת גלישה משתלמת לטובתי ולטובת שאר משתמשי נטפרי, אולי כדאי לדבר עם kosher sim שיוסיף כזו חבילה גם אצלו אם זה אפשרי וכמובן שהוא ירוויח על כך (מה גם שלכאורה תהיה נהירה המונית לתוכנית הלא מצויה הזו...)
יש לו כאן ניק? -
לא.
אבל תוכל לפנות אליו במייל k4184184@gmail.com
-
אני הבנתי מנציג בהוט מובייל שהולך להיות שיתוף עם נטפרי
אני רציתי לעשות את מה ש @clickone מציע וניגשתי לאחד מהראשים בהוט מובייל ואמר שזה בתהליכים מתקדמים ביותר וגם צייץ על אפליקציה כוייפרי באנדרואיד וגאלקסי -
@מיציבושי אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
אני הבנתי מנציג בהוט מובייל שהולך להיות שיתוף עם נטפרי
אני רציתי לעשות את מה ש @clickone מציע וניגשתי לאחד מהראשים בהוט מובייל ואמר שזה בתהליכים מתקדמים ביותר וגם צייץ על אפליקציה כוייפרי באנדרואיד וגאלקסימישהו מ @administrators יודע לומר האם זה נכון, ויש שיתוף פעולה בעניין עם הוטמובייל?
-
לא ידוע לי על דברים שנכתבו פה.
-
שלום וברכה
חבילות ללא הגבלה בהוט מובייל הם בחבילות המיועדות למכשירים ניידים שהצריכה בהם היא פחותה
בחבילות דאטה למחשבים אין חבילות גדולות מ20GB
אנחנו מעונינים בעז"ה לצאת עם חבילה של 20 ג"ב ובשביל לקבל מחיר, צריך ריכוז לקוחות המעוניין
כל המעוניין מוזמן לפנות למייל k4184184@gmail.com ובעז"ה נוכל להוציא חבילה גדולה. -
@סים-כשר אם יהיה זול יותר מ019 נעבור להוט מובייל
ולי אמרו שיהיה גם לנטסטיק ? -
@סים-כשר אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
שלום וברכה
חבילות ללא הגבלה בהוט מובייל הם בחבילות המיועדות למכשירים ניידים שהצריכה בהם היא פחותה
בחבילות דאטה למחשבים אין חבילות גדולות מ20GB
אנחנו מעונינים בעז"ה לצאת עם חבילה של 20 ג"ב ובשביל לקבל מחיר, צריך ריכוז לקוחות המעוניין
כל המעוניין מוזמן לפנות למייל k4184184@gmail.com ובעז"ה נוכל להוציא חבילה גדולה.הם רוצים ללא הגבלה שזה אומר 100 GB !
ואתה חוזר עם ה20 GB ?
זה כבר יש במתחרים שלך!
הם רוצים שתביא את ה100GB ותקח עמלה על השרת,
בא נגיד במקום 49 תעשה 59 ואל תשכח שחשבון נטפרי זה עוד 15 ש''ח
כך שלפי זה, זה כבר 74 ש''ח לחודש!
בהצלחה -
@עילום
בא ואחשוף לך מאחורי הקלעים איך זה עובד.החבילה של הוט מובייל ללא הגבלה מיועדת לשימוש בסמארטפונים ולא לנטסטיק.
יש להם חבילות לנטסטיק (DATA בלבד) עם מחיר יקר בהרבה. (לדוגמא כאן יש חבילת 17GB בהוט מובייל לנטסטיק עם מחיר של 79 שח)לטענתם אם תשתמש אם הקו בנטסטיק זה יחסם ומהווה עילה לגביית יתר.
ההסבר לכך הוא פשוט כשחברה מנפיקה חבילה ללא הגבלה היא לוקחת בחשבון שרוב הלקוחות ינצלו עד כ 25% בדר"כ.
בשימוש בנטסטיק הקביעה הנ"ל לא נכונה מכיוון וסטטוס הניצול עומד על כ 80%.מכיוון שכך חבילות DATA בלבד עולות לחברה יותר והם גם גובים על זה תשלום יותר גבוה.
אף חברה לא תתן 100 גיגה לנטסטיק מכיוון שהם לא רוצים שתשתמש ב 100 גיגה (אלא אם כן במחיר יקר).
החבילה הכי גדולה שקיימת בהוט מובייל לנטסטיק הינה 20 גיגה.
-
@957 שזה אומר במילה אחת שהם....
אגב גם ב019 זה כך.
הם נותנים 10G בידיעה שסטטיסטית אנשים מנצלים רק 3.לא חושב שזה יעמוד במבחן משפטי. אדם יכול לשים את זה בסמארטפון, ולעשות נקודה חמה, ולגלוש את כל ה100G, והם לא יכולים לעשות כלום.
וודאי שלא לחייב שימוש יתר.כנ"ל אם מישהו מכניס את הסים לנטסטיק.
כמובן שבמבחן המציאות כנראה שחווים האטה כבר לפני הגבול העליון, (אצל כל החברות) כ זה עולה להם כסף וכנ"ל.
-
@clickone לכן @957 יאמר שהם מתנים את זה בשימוש הוגן.
וזה ממש לא הוגן שתקבל את כל מה ששילמת עליו.להסרת ספק, תכניות mobile HOT מיועדות ללקוחות פרטיים בלבד, לשימוש הוגן, רגיל וסביר של המנוי, בהתאם לתנאי
התכנית הרלבנטית ואינן מיועדות לשימוש מסחרי. למען הסר ספק ומבלי לגרוע מכלליות האמור, שימוש רגיל וסביר אינו כולל
שימוש על דרך של חיבור המכשיר או הכרטיס החכם )SIM )למכונה כלשהי )לרבות, אך לא רק: מרכזיה, מחשב, מצלמה,
ראוטר, מודם, דונגל, טאבלט, אתרי אינטרנט, תוכנה להפצת מסרים/הודעות, וכיו"ב. (, שימוש למטרות מסחריות ו/או פוליטיות
)לרבות אך לא רק: ביצוע סקרים, טלמרקטינג, קידום מכירות, רשימות תפוצה, הפניית שיחות ליעדים אחרים וכיו"ב( ו/או מתן
אפשרות לצד ג' לעשות שימוש שכזה בשירותי mobile HOT .בחריגה מהוראות אלה, לרבות "שימוש מסחרי" כהגדרתו בתנאים
הכלליים במסמכי ההתקשרות, mobile HOT תהא רשאית להפסיק/להגביל את השירותים, על פי שיקול דעתה. זאת ועוד,
mobile HOT תהא רשאית להפסיק או להגביל את השירות למנוי, לפי שקול דעתה הבלעדי והמוחלט וללא מתן התראה
מוקדמת וזאת במקרה שבו קיים חשש סביר, כי שימושי הלקוח בשירות כלשהו משירותיה עשוי לגרום לשיבוש ו/או הפרעה
ו/או עומס ו/או לנזק לאילו ממערכות החברה ובכלל זה לרשת mobile HOT ו/או לאתריה הסלולריים, לרבות מניעה ו/או שיבוש
ו/או פגיעה באספקת שירותים ו/או בטיב השירותים המסופקים ללקוחות אחרים ו/או לצדדים שלישיים ובכלל זה שליחת ו/או
העלאת ו/או הורדת תעבורה בכמויות גדולות היוצרים עומסים על מערכות החברה ו/או המגיעים כדי חשש לפגיעה באספקת
השירות ו/או בחווית השירות של לקוחות אחרים. -
-
@957
@dLive אמר את זה, רק הפוך ובעקיצה.וזה ממש לא הוגן שתקבל את כל מה ששילמת עליו.
בכל מקרה אני חושב שזה לא נמצא בתחום ההוגנות של חברות הסלולר.
ושוב, אני חושב מאד שזה יכול לשמש ככלי נגד חברות הסלולר, גם אם לא בצורה משפטית, בצורה ציבורים.
אמור מעתה, במקום מחאת הקוטג', מחאת הדאטא....@957 כתב:
ב 019 אין האטה כלל לפני סיום החבילה.
אני בוחר לא להגיב. רק אכתוב כאן את החתימה של @dLive
נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!אני ......... אחרת.
-
האם הסים של הוט מובייל הוא עם קו?? כי אם לא, אז כל הסעיפים שמניתם לעייל בטלים ומבוטלים, כי בכך מוכח כי השימוש של הסים הוא לגלישה נטו ולא לטלפון סלולרי.
-
אגב ב 019 יש חבילת 59.90 בקווים הלא כשרים עם שיחות ואינטרנט עד 30 גיגה ומבחינתם אין הגבלה על שימוש בנטסטיק.
-
@park אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
האם הסים של הוט מובייל הוא עם קו?? כי אם לא, אז כל הסעיפים שמניתם לעייל בטלים ומבוטלים, כי בכך מוכח כי השימוש של הסים הוא לגלישה נטו ולא לטלפון סלולרי.
ברור שמדובר בסים עם קו, תראה בקישור שבתחילת הנושא.
-
@סים-כשר (בלי לגרום לאחרים לקנא, וזה רק 34% מתוך מה שניתן..) זה מה שאנחנו רוצים לשלם, רק למישהו שייתן את זה מסונן נטפרי (יובהר כי המנוי נמצא בשימוש במודם סלולרי):