בינה מלאכותית
-
@beri.zip תראה המחשב שלי זה בוודאי ואתה לא יכול להתווכח אם זה!!!
דבר שני אם הייתי רוצה לעקוף את החסימה לא הייתי עושה בכלל חסימה אלא שקיבלתי על עצמי אני לא נוגע במחשב בלי חסימה מהודרת!
עכשיו אני צריך דבר ספציפי! שאת זה נטפרי לא נותן אז לכן אני רוצה שמישהו יוכל לעזור לי בזה איך אני כן יוכל לגשת אל זה. -
@עמירם-גוטליב כתב בבינה מלאכותית:
@beri.zip תראה המחשב שלי זה בוודאי ואתה לא יכול להתווכח אם זה!!!
דבר שני אם הייתי רוצה לעקוף את החסימה לא הייתי עושה בכלל חסימה אלא שקיבלתי על עצמי אני לא נוגע במחשב בלי חסימה מהודרת!
עכשיו אני צריך דבר ספציפי! שאת זה נטפרי לא נותן אז לכן אני רוצה שמישהו יוכל לעזור לי בזה איך אני כן יוכל לגשת אל זה.על השאלה שלך אני עניתי לך, גם @מד ענה לך
מה עכשיו חסר לך? -
@beri.zip למה א"א להתחבר לג'יפיטי?
-
@עמירם-גוטליב מה לא עדיין מובן? יש כזה דבר פיקוח קהלתי שנועד לשפר את החסימה ומסתבר שזה מה שמונע ממך להתחבר לGPT.
אז אתה יכול:
- לבקש מהקהלה שלך שיפתחו לך GPT.
- לעזוב את הקהלה.
אם תצרף לנו הסרטת מסך של דף החסימה בעת שאתה מנסה לכינס לGPT אז נוכל לוודא לך אם זה אכן המונע.
משהו עדיין לא ברור? אנו אנשים כמוך, נא להתחשב עמנו ולחוס על זמנינו/כוחינו/סבלותינו ולנסות להבין מה שאנו אומרים לך, ולהבהיר מה אתה לא מבין, ולא סתם לחזור על אותו דבר עוד הפעם ועוד הפעם.
תודה.
-
-
@beri.zip אתה נשמע פרופסור

-
האם יש api ים פתוחים? כי ניסיתי הרבה ולא עבדו
-
-
בנוגע לבינה מלאכותית בנטפרי.
אני מקווה שכאן המקום, ואם לא אשמח שיזיזו למקום הנכון או ימחקו אם אין כזה.ב"ה אני שמח שיש סינון ופיקוח וטוב שכך, ויתכן שזו ברירת המחדל היחידה ואין אפשרות אחרת, אבל למרות כך מפריע לי לפעמים שאי אפשר לתכנן מסלולים או דברים אחרים עם הסינון, בשל החסימה שחוסמת כל מה שקשור לדת או לחרדים.
לדוגמא, אני מנסה לתכנן נסיעה באוקראינה, כל פעם מחדש אני מצליח לבנות מסלול נחמד עם שעות נסיעה מעיר לעיר, הוא מוסיף לי מקומות תיירות כולל כנסיות ומנזרים... וכשאני מבקש להפסיק הוא מפסיק להוסיף מקומות נצרות, אבל שוב ושוב ברגע שאני מבקש להוסיף קבר צדיק או משהו כזה הוא מזהה את זה כמשהו דתי ואופסס... כשאני צריך את המסלול בעיקר בשביל קברי הצדיקים.
אשמח לשמוע אם יש אפשרות מסויימת להגדיר או לשאול אחרת על מנת שיוכל לתכנן, ואולי יש גם אפשרות לסנן אחרת שיהיה הבדל מסוים בין נושאים בעייתיים לתכנון יבש או מותאם לחרדי.
כמובן שאם זו הדרך לסנן ואין אפשרות אשמח לשמוע שיש סינון וזה המחיר, רק עוד יותר אשמח אם יש פיתרון.
תודה. -
@הנוסע-לאומן
לכאורה צריך בשביל זה הנחיה מקצועיית.
יתכן שאלו הכשרים יעזרו לך, כלומר שלא יאמרו "אופס" אלא יהיה "משיב כהלכה"..
https://koshergpt.org/
https://pointflow.ai/
https://binaplus.co.il/ -
@מד כתב בבינה מלאכותית:
לכאורה צריך בשביל זה הנחיה מקצועיית.
מה הכוונה הנחיה מקצועית ואיפה מקבלים אותה?
@מד כתב בבינה מלאכותית:
כאילו שם הוא עונה יותר נכון מבגרוק או ג'מיני?
תודה.
-
@הנוסע-לאומן כתב בבינה מלאכותית:
מה הכוונה הנחיה מקצועית ואיפה מקבלים אותה?
זה דבר שעושים בעצמם, או מבקשים ממישהו מקצועי שיעשה את זה בשבילך.
הנחיה זה בקשה שמכניסים בהגדרות הבינה שבו מגדירים הנוסח והאופן שהבינה יענה על שאלותיך.
נטפרי מכניסים הנחיה כזה בכל שיחה שיש לך עם הבינה, ואתה לא יכול לעקוף אותו, אבל אתה יכול להוסיף בקשות.
לכן עם הנחיה טובה אפשר (אולי) להבינה לענות באופן שלא יוגבל ב"ענינים דתיים".
כלומר, להבין שחלקים ה"טכניים" שקושרים לנסעיה למקומות הק' זה לא ענין דתי, כאילו זה נשאל ע"י נהג גוי...
נתייג את המומחה @NH.LOCAL
@הנוסע-לאומן כתב בבינה מלאכותית:
@מד כתב בבינה מלאכותית:
כאילו שם הוא עונה יותר נכון מבגרוק או ג'מיני?
אאל"ט יש להם הנחיות יותר טובות כנ"ל.