תוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם
-
שלום לכל החברים!
בזמן האחרון חשבתי על עניין השם של תוכנת חסימת חיבורים שאינם מסוננים בנטפרי במחשב, הלא היא וויפרי, שהשם שלה לא מתאים לה משתי סיבות.- שם זה איננו מקורי, וישנה תוכנה בשם זה שתפקידה הוא למצוא רשתות אלחוטיות הזמינות בשטח בזמן נתון ולהתחבר אליהם ואפילו לעקוף את הסיסמה בחלק מהמקרים. כך שתפקיד תוכנה זו הפוך מזה של התוכנה של נטפרי.
- שם תוכנה זו גורם לטעות שתוכנה זו נצרכת ו/או מומלצת אך ורק בכדי להגן מפני חיבורים אלחוטיים ב-Wi-Fi וזה לא נכון, כי יש אפשרות לעקוף את הסינון בחיבורי VPN לא מסוננים ועוד אפשרויות שאין המקום לפרטם שלא נוגעים בדווקא לויי-פיי.
לכן נראה לי לאור כל זאת שמן הראוי לשנות את שם התוכנה לשם אחר.
- מה אומרים על כך בחלונות הגבוהים?
- איזה שם נראה לכם? (לי כבר יש עכשיו רעיון, אך לא נראה לי כ"כ טוב ואני צריך לחשוב על-זה עוד)
-
@cty אמר בתוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם:
יש אפשרות לעקוף את הסינון בחיבורי VPN לא מסוננים ועוד אפשרויות שאין המקום לפרטם שלא נוגעים בדווקא לויי-פיי.
המשפט הזה לא נכון.
זה נכון שזה לא נוגע דווקא לWiFi. -
@5566NEWbrs אמר בתוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם:
@cty אמר בתוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם:
יש אפשרות לעקוף את הסינון בחיבורי VPN לא מסוננים ועוד אפשרויות שאין המקום לפרטם שלא נוגעים בדווקא לויי-פיי.
המשפט הזה לא נכון.
זה נכון שזה לא נוגע דווקא לWiFi.כנראה שלא הבנת למה התכוונתי, לא אמרתי שאפשר לעקוף את התוכנה ע"י VPN פרוץ, אלא שבהעדר התוכנה ניתן לעשות זאת גם ללא ויי-פי, וכן לשנות ספק בקלות בהגדרות הנתב.
-
@cty
בלוקנט, בלוקפרי, נטבלוק (פרי -בלוק זה מדי אבסורדי).
אפשר גם תוכנת נטפרי.
עוד הצעות מישהו? -
@cty אני הבנתי למה התכוונת, אבל אתה לא הבנתי למה אני התכוונתי. התכוונתי למילים שבהם השתמשת ולא לניסוח. כתבת ''לעקוף את הסינון''. היית צריך לכתוב 'לשנות את הספק' או להחליף ראוטר או משהו כזה.
-
ההיפך כל הרעיון להגיד. שעבד השם הוא האדם החופשי האמיתי. אולי שהם ישנו את השם ל WILOCK .
-
@magicode אמר בתוכנת WiFree - המלצה לשינוי השם:
ההיפך כל הרעיון להגיד. שעבד השם הוא האדם החופשי האמיתי. אולי שהם ישנו את השם ל WILOCK .
אכן כן-עובד השם הוא לבד חופשי. אבל לגבי השם שצעת כבר אמרתי לעיל שיש בעיה מזה שנראה שזה נדרש דווקא ל-WI-FI.
אבל אחרי 3 שבועות כמעט של הצצתי בפורום עלה לי רעיון: Netfree Lockweb או Netfree Weblock