אישורי אבטחה שונים לכל ספק - למה?
-
מישהו יכול להסביר לי למה כל ספק מצריך אישור שונה?
ואיך זה יתכן שאותו הקובץ (בהתקנה ידנית כמובן) מתקין אישור שונה, לפי הספק? נשמע קצת תמוה?? -
- הקובץ נוצר בזמן אמת, ולכן מאותו מיקום אתה רואה אישור אחר.
- הסיבה שאישור האבטחה שונה לכל ספק, כדי שאם ח"ו תהיה פריצה או בעייה באחד הספקים, לא תהיה בעייה של אבטחת מידע. פשוט ינטרלו את אותו האישור בלבד. (שונה ממה שקורה אצל אחרים...)
-
@clickone זה ממש משגע אותי. אני אסביר למה.
יש לי אנדרואיד 4.4.2 מה שאומר שאחרי אישור אבטחה אחד שמתקינים ורוצים להתקין עוד אחד, צריך להזין 'קוד אחסון אישורים' שנוצר באופן אוטומטי ואי אפשר לדעת מהו, וכדי להסיר את 'קוד אחסון אישורים' צריך להסיר את כל האישורים שקיימים במכשיר. מה שאומר שאי אפשר בגירסה הזאת של האנדרואיד להתקין יותר מאישור אחד.
ואני משתמש גם בRL וגם ב019... -
-
@ליכט הפתרון מוכר לי אך הוא אינו פותר את הבעיה של לאחסן שני אישרים. אלא רק מסביר איך להסיר את הקוד אחסון עיין מה שכתבתי
@ברוך-השם אמר באישורי אבטחה שונים לכל ספק - למה?:
וכדי להסיר את 'קוד אחסון אישורים' צריך להסיר את כל האישורים שקיימים במכשיר. מה שאומר שאי אפשר בגירסה הזאת של האנדרואיד להתקין יותר מאישור אחד.
ואני משתמש גם בRL וגם ב019... -
ציטוט מהקישור שהבאתי:
יש להיכנס אל הגדרות -> מיקום ואבטחה (או אבטחה) -> וללחוץ על נקה אישורים. (תהליך זה מוחק את כל אישורי האבטחה הקיימים שהוגדרו ידנית על המכשיר) - במידה ואין באפשרותכם לעשות שלב זה, ניתן לדלג עליו.
-