תחליף לבלוסטאקס
-
@מטעמים לא כל נציג תמיכה אמור לדעת זאת
-
היה לי חשש כזה כבר הרבה זמן
-
@מטעמים אמר בתחליף לבלוסטאקס:
למה נטפרי לא יכלו לומר לי את זה?!
@מטעמים @משרדי @Chocolate
אל תשכחו וידאו אוף זו לא תוכנה שנטפרי הציעו והיא כלל לא קשורה לסינון של נטפרי ,
וגם סיבת החסימה היא לא בגלל נטפרי, אז למה נציג של נטפרי אמור לדעת את זה ? הוא נציג תומך של וידאו אוף?
או בקיצור, לא קשור לנטפרי. -
אתה בטוח? (כלומר, אתה מתבסס על משהו?)
אכן , כך שמעתי מהמפתחים של התוכנה.
-
@957 אמר בתחליף לבלוסטאקס:
התנצלותי!
משום מה היה לי מונח בראש שזו אותה מערכת.לעצם העניין, נראה שאפסו הסיכויים להתקנה של התוכנה על המחשב... קצת מתסכל, הפקדת שיקים אינה קשורה להצגת וידאו! ואין לי דרך אחרת לעשות זאת דרך המחשב אלא אם כן היה לי בלוסטאקס.
-
ואין לי דרך אחרת לעשות זאת דרך המחשב אלא אם כן היה לי בלוסטאקס.
כבר מצאת מישהו שהצליח להפקיד שיקים דרך בלוסטאקס ?
-
@957 אמר בתחליף לבלוסטאקס:
למה נטפרי לא יכלו לומר לי את זה?!
@מטעמים @משרדי @Chocolate
וגם סיבת החסימה היא לא בגלל נטפרי, אז למה נציג של נטפרי אמור לדעת את זה ? הוא נציג תומך של וידאו אוף?
או בקיצור, לא קשור לנטפרי.זה מזכיר לי שהשבוע ביקש ממני חבר עזרה דחוף! הוא קנה מחשב חדש ונטפרי ונטפרי....
באתי ומתברר שהוא לא ידע את הסיסמא למייל שלו, ובמחשב הקודם הוא לא יצא אף פעם מהמייל...
סיפור מהשבוע שממחיש הכי טוב את מה שקורה הרבה במערכת הפניות. @תומכים מאשרים?... -
הפקדת שיקים אינה קשורה להצגת וידאו! ואין לי דרך לעשות זאת דרך המחשב
נכון, לכולנו אין דרך...
אלא אם כן היה לי בלוסטאקס.
תנוח דעתך
לע"ע אין דרך לעשות זאת מהמחשב!
גם עם בלוסטקס.
http://forum.netfree.link/topic/4317/הטעם-הכמוס-למה-בלוסטאקס-העדכנית-לא-בנטפרי/11
http://forum.netfree.link/topic/3915/הפקדת-שיק-מהמחשב/12 -
אני ניסיתי באמצעות כמה אמולטורים, והצלחתי להפקיד רק בבנק בחו"ל דרך האפליקציה שלהם שמצלמת את הצ'ק ולא סורקת אותו, משא"כ באפליקציית בנק לאומי שסורקת את הצ'ק, לא הצלחתי בשום אמולטור.
נ.ב. מבין כמה אמולטרים שניסיתי מצאתי ש "MEMUPLAY" היה הכי יעיל ונוח לצורך הפקדת צ'קים באפליקציות שזה עובד כמובן. -
יש פה איזה אי הבנה,...
@מעלה-ומוריד שלח את כולנו להסתכל ב-http://forum.netfree.link/topic/4317/הטעם-הכמוס-למה-בלוסטאקס-העדכנית-לא-בנטפרי/11
שם מספר הרב @יוד ש"**אני לא כ"כ בקי בפרטים, רק אציין שאצלי מותקן בלוסטקס עדכני והרצתי עליו אפליקציות ללא בעיה (כמובן לאחר התקנת התעודה כנדרש) אך לפני זמן מה התחיל להיות לי בעיה עם אפליקציית בנק מסויים לאחר שאפליקציה התעדכנה, כל העזרה הרבה והמסורה של התמיכה לא הועילה, ולכן עפ"י המלצה שראיתי בפוסט אחר בפורום, התקנתי אמולטור אחר בשם "MemuPlay" וב"ה הכל עובד חלק! מה גם שהאפליקציה של הבנק הנ"ל מצליחה לקלוט הפקדת צ'קים הרבה יותר מהר (הרבה פחות נסיונות חוזרים...) ממה שהיה בבלוסטקס. כמו"כ האמולטור הנ"ל קלילה יותר ומאתחלת הרבה יותר מהר מבלוסטקס.*"עכשיו מתברר שכלל א"א להפקיד מהמחשב...
תכלס', על זה התבססתי! בשעה שהטרדתי את מערכת הפניות ואת חברי הפורום במציאת פתרון.... לא העלתי על דעתי שזה לא קיים אצל משתמשים אחרים.
עכ"פ, יש למישהו פתרון טוב איך מפקידים מהמחשב?
-
עכ"פ, יש למישהו פתרון טוב איך מפקידים מהמחשב?
בתשלום יש שירות לעסקים.
אבל נראה לי שצריך לשלוח את הצ'קים לסניף עד 14 יום... -
@WWW אתה יכול להסביר אולי איך עובדים עם youwave הכל באנגלית, איך מגיעים לממשק אנדרואיד?
איך מעלים אפליקציות?
תודה