VPN 100% שימושי לעבודה?
-
@clickone אני מעוניין בלינוקס, ומן הסתם אניוור לא יתמוך לינוקס (וגם נראה שלא הופיע עדיין).
אני רוצה לדעת אם עכשיו כדאי להצטרף ל-VPN, או יש לי לטרוח למצוא מקום לעבוד שאני יכול לסנן את הספק. אם ייתכן שאאבד כמה שעות עבודה לתקלות של ה-VPN, אז מן הסתם עדיף לא לסמוך עליו.
-
- לא יודע ל סמך מה אתה אומר שלא יהיה אניוואר ללינוקס.
יהיה, זה רק ייקרא בשם אחר. (להזכירך כל השרתים של נטפרי זה לינוקס) - בלינווקס אתה יכול לנסות להתחבר בPPTP.
@עילום זה כבר עובד.
רק צריך סיבה אמיתית כדי לקבל אותו. - לא יודע ל סמך מה אתה אומר שלא יהיה אניוואר ללינוקס.
-
@clickone אמר בVPN 100% שימושי לעבודה?:
יהיה, זה רק ייקרא בשם אחר. (להזכירך כל השרתים של נטפרי זה לינוקס)
כי וויפרי לא תומך לינוקס, ושירות לקוחות אמרו לי שאין כעת תוכנית לתמוך אותו. כמובן שרוב שרתים הם לינוקס, אבל זאת לא אומרת שיש מספיק לקוחות של נטפרי עם לינוקס במחשבים הביתיים שלהם להצדיק תמיכת לינוקס בתוכנות ללקוחות.
אם אניוואר יתמוך לינוקס, אני שמח, אבל אני גם צריך לעבוד עכשיו.
- בלינווקס אתה יכול לנסות להתחבר בPPTP.
הבנתי, אני רק רוצה לשמוע ממי שעושה את זה ואומר שזה לא גורם להרבה תקלות והפסקות בחיבור.
-
@אריה-יהודה אתה דיברת על אניוואר ולא על וויפרי....
ולכן?
-
@אריה-יהודה
החיבור לvpn של אורי וירטואל בלינוקס יציב וללא תקלות.
עושה עוד פחות תקלות מאשר התוכנה וייפרי (בוינדוס..).
להגדרה הראשונית כמובן צריך לדעת מה עושים. וזה דבר שתלוי בממשק המערכת הספציפית ולכן אף אחד לא יוכל לענות על זה תשובה כמה זה קל.
אני במינט 18 ועובד תמיד מצוין ויציב ב"ה.
עריכה: vpn של RL לא ניסיתי ולכן ראה את דברי כבטלים ומבוטלים. -
אני גם משתמש עם vpn על obunto server ללא בעיות.
-
@clickone אמר בVPN 100% שימושי לעבודה?:
@אריה-יהודה אתה דיברת על אניוואר ולא על וויפרי....
חכן אמרתי "מן הסתם", כי לא ידעתי על אניוואר, רק על וויפרי.
ולכן?
ולכן אני גם צריך למצוא פיתרון עכשיו עד שאניוואר ישוחרר.
@5566NEWbrs @957 תודה. אנסה ואי"ה הכל יהיה בסדר.
-
@clickone וגם תודה לך על הבשורה שאניוואר יתמוך לינוקס, כך שאני יודע שאני צריך רק פיתרון זמני.
-
@אריה-יהודה תפנה לנטפרי עם סיבה ברורה למה אתה צריך אניוואר. יש מצב שייתנו לך כבר עכשיו.
דבר נוסף, גם לאורי וירטואל הרגיל אפשר להתחבר בלינוקס. (רק ששם שיטת החיבור היא PPTP בלבד) -
@אריה-יהודה אמר בVPN 100% שימושי לעבודה?:
@clickone וגם תודה לך על הבשורה שאניוואר יתמוך לינוקס, כך שאני יודע שאני צריך רק פיתרון זמני.
הוא יתמוך לינוקס בגלל שיטת החיבור.
כנל PPTP VPN שתומך.
בזה לכאורה אין שום חידוש... -
אין client open vpn ללינטקס?
-
@957 השאלה אם הוא עובד בCMD.
אנשי לינוקס "אוהבים" מאוד את הCMD... (הייתי שם חזק בתקופה שזה רק מה שהיה.... אני עוד זוכר את ההתלהבות כשיצא KDE2)