נספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.'
-
אם הבנתי נכון, אפשר להפוך את הפנל "ניהול מהיר" לתוסף. כך יהיה אפשר לדווח כל הזמן ולא רק באתרים, וגם זה לא יציק בגלילת הדף. נכנסתי לקישורים גם פה וגם בויקי, והוא לא נותן לי להתקין
-
@dLive
אם תלחץ על השם של מקבל התגובה היכן שמופיע עם החץ (במקרה זה @אברהם-כהן) תגיע במדויק למה התכוון. -
-
-
@מאיר-נוטיק אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
אם הבנתי נכון, אפשר להפוך את הפנל "ניהול מהיר" לתוסף. כך יהיה אפשר לדווח כל הזמן ולא רק באתרים, וגם זה לא יציק בגלילת הדף.
אי אפשר להפוך את הפאנל לתוסף, אלא אפשר להתקין תוסף שמנהל את הפאנל (עדיין זה לא יועיל לגבי דיווח כנ"ל), ראה כאן בהרחבה.
-
-
@מעמד צודק
לא הבחנתי שזה באשכול הזה
זה פשוט צרם לי... -
@מרדכי אתה יכול למחוק את ההודעה שם ולהעתיק אותה לכאן
-
כל שומת"צ יש לו את הדרך שלו בעבודת ה'.
גם אם אני חושב טועה וצריך להתרחק מדרכיו, הפורום של נטפרי הוא לא מקום לכך.
ואין ספק שהצעד הבא יהיה הרחקה.
ואגב, אם זה קורה שוב, נא לדווח, ולא להגיב לכותב על כך (אין לי כוח למחוק כ"כ הרבה פוסטים...) -
@baruch מצטער.
-
@ארז-מלבנון אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
לטובת המשתמשים שאין להם "ראש" ללמוד את כל הענין של האינפורום והנטפרנדס יש צורך בדף הראשי באתר של נטפרי בדף מעוצב (לא סגנון נטפרנדס שמצריך עיון, אלא סגנון דף אינטרנט קלאסי שמציע סמלים במקום מילים ארוכות) עם קישורים בולטים וברורים לכלי העזר למשתמשי נטפרי וכן למדריכים השונים הקיימים במקומות שונים, כדי שיהיה מקום אחד שממנו אפשר להגיע לכל המידע הבסיסי למשתמש
מנסיון אישי בשביל להבין מה קורה סביבי פה במערכת העשירה והאיכותית הזאת הייתי צריך לדפדף בפורום ולעקוב אחרי ה"הלוך ילך" זמן מה, ולא כל אחד יכול לעשות את זה (וגם לא כל אחד בנוי ללמוד ספר הוראות ארוך)
-
@DovidStroh
המדריך מעולה אבל משתמש חדש שמצטרף לא עומד ללמוד מדריך ארוך סתם כך כמו שאף אחד לא קורא את ההוראות של הפלאפון שהוא קונה. מדפדפים ומתמצאים לבד על פי החוש. לכן אני מציע שיהיה דף שיפנה למקומות החשובים והבסיסיים בלי מילים ארוכות אלא על ידי סמלים גדולים עם ביאור קצר והמדפדף יתמצא לבד על פי החוש בלי השקעת זמן וסבלנות ארוכים ללמוד את המערכת
יש כבר עכשיו לחלק מהדברים קישור כזה אבל כל דבר נמצא במקום אחר וזה מבלבל
זה צריך להיות בקצרה וברור בדף הראשי
(לדוגמא בכל אתר של בנק (או כל אתר אחר) יש לך קטגוריות בשביל שתגיע מהר לכל מקום לא תצטרך לחפש במפת האתר או במדריך) -
@ארז-מלבנון אמנם יש בדבריך טעם.
בענין המדריך שלי, הוא נעוץ, ואין מי שמפספס אותו, גם מהתגובות הרבות על זה אני למד כמה הוא משמש.
בנוגע לוויקי אתה צודק שאולי הוא לא הכי מושך, ולכן יצרתי אותו כאן למרות שיש אותו גם שם.
ותמיד תמיד יש חברים נפלאים שיודעים לצטט ולשלוח למיקום מדוייק על כל שאלה ובעיה. -
@יהודי-פשוט @DovidStroh
אין ספק המדיך שלך וגם הויקי הם מעולים ומפורטים
אני לא מבקש תחליף למדריך אלא משהו דוגמת מסך אפליקציות שמפנה לכל מקום חשוב ברמה בסיסית שיהיה למי שלא קורא מדריכים (ואפילו בשביל להגיע למדריכים עצמם, כי החומר רב ומשתמש חדש לא מזהה איפה מתחילים)אני למשל כמעט לא קראתי בשום מדריך כי אין לי סבלנות לזה אמנם עברתי ברפרוף בשלב כל שהוא על המדריכים וזה גם הועיל לי אבל את רוב התמצאותי השגתי על ידי שהסתובבתי בשטח
יתכן שמשתמשים ותיקים שזכו להיות נוכחים בבנית המערכת לא כל כך מרגישים בצורך הזה כי רמת ההתמצאות שלהם היא כמו של בעל הבית בביתו אבל משתמשים חדשים שרואים לראשונה כל כך הרבה חומר לא מבינים מאיפה להתחיל כמו אורח שמגיע ובשביל זה צריך שילוט
-
@ארז-מלבנון אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
@יהודי-פשוט @DovidStroh
אין ספק המדיך שלך וגם הויקי הם מעולים ומפורטים
אני לא מבקש תחליף למדריך אלא משהו דוגמת מסך אפליקציות שמפנה לכל מקום חשוב ברמה בסיסית שיהיה למי שלא קורא מדריכים (ואפילו בשביל להגיע למדריכים עצמם, כי החומר רב ומשתמש חדש לא מזהה איפה מתחילים)אני למשל כמעט לא קראתי בשום מדריך כי אין לי סבלנות לזה אמנם עברתי ברפרוף בשלב כל שהוא על המדריכים וזה גם הועיל לי אבל את רוב התמצאותי השגתי על ידי שהסתובבתי בשטח
יתכן שמשתמשים ותיקים שזכו להיות נוכחים בבנית המערכת לא כל כך מרגישים בצורך הזה כי רמת ההתמצאות שלהם היא כמו של בעל הבית בביתו אבל משתמשים חדשים שרואים לראשונה כל כך הרבה חומר לא מבינים מאיפה להתחיל כמו אורח שמגיע ובשביל זה צריך שילוט
כמו שיש כאן בהמשך הדף
-
וכאן
-
@ארז-מלבנון יש כאלו :family_mmgg: שאין להם :lifter_tone1: ל :bow_tone2: ו . ותמיד רק :speaking_head: שה :wrestlers_tone1: יעשו בשבילם את מה שהם ..
במקום לתת :first_place: ל ש:tools: בשבילם קשה..הכל ב כדי להסביר את בקשתך..
-
@גלינג ראשית אגיב ב
וכעת ברצינות : תהיה בזה תועלת גדולה לנגישות השימוש במערכות החשובות הנ"ל.
-
לנטרל אלמנטים מעין אלו:
-
@מיציבושי אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
@הצפוני זה קיים כבר