אשכול חתימות לאימייל - נט פרי
-
@חבר איפה זה נמצא ?
-
@חבר מה הבעיה שלך
קח איזה תמונה שאתה רוצה וכנס להגדרות של אמייל ושם אפשר להגדיר חתימה שישלח בכל מייל שאתה שולח
בהצלחה
@ מה כתובת המייל -
@חבר
תעמוד על התמונה שאתה רוצה לחתימה, ותלחץ לחצן ימני ו"העתק תמונה" (שים לב, לא "העתק כתובת תמונה", אלא "העתק תמונה".)
כנס למייל שלך, תלחץ על גלגל השיניים שבצד השמאלי העליון (הגדרות), ושם בתפריט תיכנס ל"הגדרות".
דפדף למטה עד שתגיע ל"חתימה". הוא אמור להיות משהו כמו ה-4 מהסוף.
תסמן את העיגול שללא הכיתוב (זה שמעליו כתוב "ללא חתימה"). סמן וי במשבצת שמתחת לחלון החתימה, היכן שכתוב "
הכנס את החתימה הזו לפי טקסט מצוטט בתשובות והסר את הקו "--" שנמצא לפניו."עכשיו לחתימה עצמה:
בתוך חלון החתימה תכניס שתי שורות רווח, שורת קו-קווים להפרדה, ואחריה תדביק את התמונה (Ctrl + V).
אם אתה רוצה אתה יכול גם להוסיף קישור. -
@dLive תוסיף תקישור הזה ותזכה תרבים "נטפרי לשירותכם"
-
@חבר בחלק העליון של תיבת החתימה בשורת המשימות תלחץ על הוספת תמונה ואז תבחר בכתובת אינטרנט ויש שם הוראות מה אתה צריך לעשות כדי להעלות את התמונה.
בהצלחה -
@חבר בתוך המייל שלך, כשאתה נכנס להגדרות, ומדפדף למטה עד למקום שבו עושים את החתימה ("תיבת החתימה"), יש מעליו שורה של אייקונים שהם כלים שעוזרים לך לעצב את החתימה שלך. ביניהם יש אייקון של תמונה, שבלחיצה עליו תוכל להוסיף תמונה לחתימה שלך.
-
מתי זה כבר יהיה אוטומטי כמו באנטיווירוס ???
וכולם יהיו ממזכי הרבים! וגם יקיימו: והייתם נקיים...! -
@5566NEWbrs אמר באשכול חתימות לאימייל - נט פרי:
@N.O
http://netfree.link/img/logo/icon.svg
אפשר אונליין svg to jpg@DovidStroh אמר באשכול חתימות לאימייל - נט פרי:
@N.O עוד אחד: http://netfree.link/img/logo/netfree_full_light.svg
לצורך הדפסת מדבקות למחשבים מסוננים וכן לנטסטיקים עם "נטפרי", אשמח עם מישהו יעלה את שני העיצובים המצוטטים, בפורמט להורדה וללא רקע.
וכן אם מישהו יעלה תמונה של סמל "מחשב מוגן" (של תוכנת WiFree) ג"כ ללא רקע. -
@dLive אמר באשכול חתימות לאימייל - נט פרי:
@חבר
תעמוד על התמונה שאתה רוצה לחתימה, ותלחץ לחצן ימני ו"העתק תמונה" (שים לב, לא "העתק כתובת תמונה", אלא "העתק תמונה".)
כנס למייל שלך, תלחץ על גלגל השיניים שבצד השמאלי העליון (הגדרות), ושם בתפריט תיכנס ל"הגדרות".
דפדף למטה עד שתגיע ל"חתימה". הוא אמור להיות משהו כמו ה-4 מהסוף.
תסמן את העיגול שללא הכיתוב (זה שמעליו כתוב "ללא חתימה"). סמן וי במשבצת שמתחת לחלון החתימה, היכן שכתוב "
הכנס את החתימה הזו לפי טקסט מצוטט בתשובות והסר את הקו "--" שנמצא לפניו."עכשיו לחתימה עצמה:
בתוך חלון החתימה תכניס שתי שורות רווח, שורת קו-קווים להפרדה, ואחריה תדביק את התמונה (Ctrl + V).
אם אתה רוצה אתה יכול גם להוסיף קישור.תודה על ההסבר!
אם אני ישים קישור זה לא יהיה בתור "ספאם"? -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@coby
ההצטרפות לנטפרי לא מתבצעת באמצעות נטפרי והיא גם עמותה ללא מטרות רווח כך שאין תגמול,
האינטרנס הוא של הספים שעובדים בשיתוף פעולה עם נטפרי -
@957 לא קשור. האינטרס שלנו כפי הבנתי הוא שנטפרי יגדל ויהיה לגוף גדול יותר (ולי באופן אישי ממש לא מזיז שזה יהה עסק מאוד מצליח כי זה עסק טוב. עושים עבודה מעולה שיכולה להיות עוד יותר מעולה עם יותר כסף ותורמים)
התגמול הוא לא כלכלי, ולא נראה לי שיש עם זה בעיה. אך אינני מתמצא בעמותות.
במחשבה שנייה הייתי אומר שזה נחשב פעילות חברתית שתורמת לעמותה ונטפרי רק נותנים עידוד כלשהו לתורמים שלהם.אם המטרה להגדיל - אז הרעיון שלי יכול להגדיל מאוד! וחבל לא להגדיל אותו.
לגבי ההצטרפות.
הצטרפות דרך נטפרי זה אומר שחוזרים אל האדם לטלפון שלו לוקחים פרטים אישיים ומעבירים אותו אל 019 נניח וכשהוא מצטרף המפנה מקבל הכרת הטוב קטנה.זה לא סכומי כסף... זה עידודון לעשות העתך הדבר של הקישור האישי.
-
@coby
הכי טוב היה שלא היה לאנשים אינטרנט בכלל.
צריך כמה שיותר למעט בזה ובוודאי לא לעודד הצטרפות.
גם אם אתה רואה פרסומות בעיתונים זה לא של נטפרי זה של הספקים. -
@magicode מה קשור?
מדובר על אנשים שכבר יש להם אינטרנט! שכבר נמצאים באינטרנט! לא מדבר על עיתונים.
לי יש חשק שנטפרי יגדל כי הוא זקוק לזה. התגובות שלכם משדרות שאין בכך צורך. יתכן שכך אבל עד כה הבנתי שיש ויש צורך בתמיכה בנטפרי באמצעות מצטרפים.
האם מצטרפים חדשים זה נטל ולא התקדמות עבור נטפרי? -
@coby
תוספת משתמשים לא גורמת לנטל.
עידוד יגרום לאנשים להביא משתמשים מכל הבא ליד. -
אני מחפש חתימה למייל, אבל שיהיה גם כתוב מתחת
לחץ כאן כדי (לגלוש חופשי/להיות בידיים טובות/משהו יותר מתאים)אנשים רואים החתימה, אבל לא יודעים שיש בפנים קישור לאתר של נטפרי, ולכן לא בודקים הלאה
-
@מתמחה-במחשבים תוכל להוסיף את החתימה ולכתוב מתחת
כזה
-
זה טוב מאוד!